Maminky aký adventný kalendár ste kúpili/vyrobili pre dvoj ročne dieťatko? Uvedomuje si to už?🤔
@13uzivatelka11 Tak ono adventný kalendár nemusía byť len sladkosti. Moja v Tom veku mala napríklad každý deň rozprávku Resp nejaký príbeh a k tomu obrázok na vymaľované alebo veci na tvorenie nejakej vianočnej dekorácie alebo ozdoby....
@autorka dvojročné dieťa asi ešte nie obzvlášť ak to nemá kde vidiet
@sense ved som napísala, takýchto somarin ma tiež dosť.. 🤷♀️ možno keď bude starší a bude tomu viac rozumieť a bude mať nejakú špecifickú záľubu a nie len bagre a autíčka
@13uzivatelka11 nemusí mať somariny, stačí úloha, ktorú s nim daný deň splníte.. napíšete list Ježiškovi, upečiete medovníky, obdarujete starku obrázkom...úplne krasna banalita, ktorou odpocitate dní do Vianoc...ale to sa musí najprv rodicom chciet..
@13uzivatelka11 alebo jednoducho každý deň vyrobiť ozdobu na vianočný stromček...je mnoho nápadov.. stačí nabrať inšpiráciu a nájsť si na dieťa čas
Áno, kúpili sme. Krásny, fialový, známu značku čokolády. Krásny vianočný obrázok. Áno, mal sladké každý deň. Celých 8g čokolády na deň. A každý deň od 1. do 24. sa ráno zobudil, bleskom sa prezliekol, obul papuče a utekal a hľadal číslo, ktoré má otvoriť. Pravidlo bolo, že si to otvorí po raňajkách. A máme na to krásne spomienky. Lebo v tom kalendári bolo 24 rôznych tvarov. Čižma, stromček, guľa, sane, korčuľa a tak ďalej. Bol to taký ranný rituál a ešte sa s tou mini čokoládou aj delil. A posledné okienko znamenalo, že je Štedrý deň. Podľa mňa kúp, a keď sa to neujme, tak budeš mať kalendár pre seba 😁
Áno, sú deti, ktoré majú 2.12. otvorené všetky okienka a všetko zjedené, ale ty si dieťa poznáš. Ja som vedela, že moje to bude brať ako čaro vianočného času. Večer zaspával s tým, že sme tipovali, čo tam ráno bude
@kachorra288 keby si mi poslala veľmi by ma to potešilo ako inšpiráciu 💙
@brankovamama Nadhera 💙
Zienky super, premyslím a niečo vytvorím aj ja 💙
Jasné, napíš mi tvoj email a pošlem 🙂
Moja vtedy 2 rocna jedla adventny kalendar do Februara 😂😂😂 ja som na to zabudala a ona si nepytala, aj ked ho mala na dosah ruky 🤷♀️
Tento rok kupim knihu 24 pribehov do vianoc a to bude osoznejsie.
@kachorra288 Dakujem 🙂
Ja som minuly rok deťom kúpila tvorivý adventný kalendár, našla som na FB, môžem prípadne poslať link. Každý deň bol vo vrecúšku materiál na vyrobenie 1 ozdoby. Deťom sa to veľmi páčilo tak asi aj tento rok taký kalendár kúpim
@bonnie_clide prosím 🙏
Ja robievam pre dceru kazdy rok a davam tam vselijake drobnosti napr.
ovocne kapsocky z dmky, male balenia mrazom suseneho ovocia, sponky, gumicky, omalovanku, knizku, naramok/nahrdelnik, sumive blbosticky do kupela, veci na tvorenie, naozaj vselico a snazim sa vyhnut tomu aby tam kazdy den mala sladkost, takze klasicke cokoladove nekupujem. Plus teda kazdy den tam ma aj papierik s nejakou ulohou, kt bude prospesna pre celu rodinu alebo nejaku aktivitu, kt spravime ako rodina. Plus teda su podla mna pekne aj adventne s malymi knizkami od svojtky.
@bonnie_clide tak to je velmi pekne 👍🏼
@kachorra288 prosím si aj ja poslať. vitkova.tatiana@gmail.com Dakujem
Pani ma stranku na FB s názvom Aktivitky zo škatuľky. Zatiaľ tam nič nevidím ohľadom kalendárov ale skús jej napísať správu, mne minulý rok ochotne poslala fotky a všetky info
Moja dcéra bude mať na Vianoce 1,5 roka a má rada rôzne zvieratká. Mám v pláne nakúpiť také figúrky a každý deň bude mať v balíku jedno zvieratko
ja som mu v 2 rokoch spravila tak, že každý deň pod stromčekom(áno, už bol postavený :D) si našiel alú darčekovú taštičku, a tam som rozdelila také puzzle 2+, pečiatky, párkrát nejaký keksik, sladkosť, niečo na tvorenie, ale v podstate som z toho mala väčšiu radosť ja ako on :D delila som to takto, lebo som si nebola istá, či už pochopí, že naozaj sa otvára každý deň len jedno vrecúško:D minulý rok dostal klasický čokoládový kalendár z dmky a balíček, nevydržal kalendár do 24. :D tento rok dostane kalendár s domácimi medovníčkami a nejaký balíček, ešte rozmýšlam nad knižným kalendárom, ale to asi nechám na neskôr :D
Toto by mi nikdy nenapadlo riešiť, kúpila som hocijaký, aký mali v obchode..
Neplánujem ani kúpiť 4-rocnemu, nejako v tom nevidím zmysel, keďže sladkosť každý deň nepotrebuje ani nepýta a malých blbosti ma aj bez toho dosť.. 🤷♀️