Adriana Kráľová - Kengurka

25. okt 2024

Čaute,toto bude taká zvedavá otázka skor možno pre tie,ktoré máte deti 10+ a zažili ste ten slovenský boom kontaktného rodičovstva v komunitách ,online aj offline.Jednou z takých známejších bola /je A.Pamätám si ju ako "bojovníčku" za láskavé pôrody ,vnímavé a kontaktné rodičovstvo ,neskôr ako mamina 3detí založila značku nosičov .V čase kovidu stala na strane "rúška si dajte dole",registrovala som všelijaké petície a pod.,pred nedávnom kandidovala do parlamentu za SNS...
Neviem,vy čo ju registrujte,ako ju vnímate?Naozaj sa tak zradikalizovala ako ju môže človek vnímať počas tých rokov ?

nevenka
25. okt 2024

Vies co, ja som ju vnimala len kym mala stranku s nosicmi a robila poradenstvo, este asi pri druhom dietati. Teda 9-11 rokov dozadu. Teraz som si len pozrela stranku, lebo som dake zapadnute maily od nej nasla, ked som poriadok robila. A uz ma stranku neaktivnu a dalej som neriesila...

jaroe
27. okt 2024

Nuž, asi si naletela. "Slušní ľudia" ťa presvedčili, že ten, kto pindal na covid opatrenia, chodieval na protesty a dokonca inklinuje k niektorej zo strán súčasnej koalície, je v zásade nevzdelany tupec s nekompletným chrupom žijúci na sociálnych dávkach....no je to blbosť. Ale kľudne tomu ver naďalej a všetkých na opačnej strane názorového spektra považuj za zradikalizovanych....