Adoptovali ste svojmu dieťaťu kravičku?

lenulien
29. sep 2012

Ahojte, zaujímalo by ma,či ste niekto adoptovali svojmu dieťaťu kravičku na www.adoptujkravicku.sk-za kúpu desiatich slov. mliečnych výrobkov. Ja nad tým uvažujem,ale neviem,či to nie je nejaký ťah na spotrebiteľov. V podmienkach adopcie je totiž napísané,že:- k adoptovanej kravičke nevznikajú žiadne práva,povinnosti,či záväzky a v poslednom bode,že: - vyhlasovateľ projektu má právo podmienky adopcie kedykoľvek meniť a dopĺňať počas trvania projektu. Môže sa stať to,že budeme za kravičku mesačne platiť? Nerozmýšľal niekto nad tým? Adoptovali ste niekto kravičku? Myslíte,že by sa to mohlo stať?

soldi
29. sep 2012

@lenulien to je cele reklamny tah 🙂 staci, ked si pozries, ze kto je realizator projektu 🙂
to Ti mozem aj napisat, kup si odo mna 10 vlnenych ciapociek a budes mat adopotovanu jednu moju ovecku 🙂

k_a_j_k_a
29. sep 2012

@lenulien ahoj. My sme detom adoptovali kravicku. Robil to MM a nedaval tam ziadne osobne udaje, len mail, cize Ta nenajdu. Inak, my kupujeme slovenske mliecne vyrobky aj normalne, tak preco nie. A vdaka tomu som si zacala viac vsimat, co kupujem, kde to bolo vyrobene a pri mnohych vyrobkoch som zostala prekvapena, kde sa vyrabaju. I ked zlozenie potravin pozeram uz davno, ale toto ma poriadne nikdy nenapadlo. Jasne, je to marketingovy tah, ale deti to potesi a mna to nijako neobmedzi, pripadne ma to ani viac stat nebude, kedze jest sa musi 🙂 A nasu kravicku mame len zopar desiatok km od domu 🙂

lenulien
autor
30. sep 2012

Už sme adoptovali aj my. Jasné,že je to reklamný ťah na to,aby sa kupovali slovenské výrobky. Ale reklama beží aj v TV,každý deň ju pozeráme a berieme ju už ako súčasť života,niektoré spoty sa nám dokonca aj páčia-nápad,hudba. Nie som zástanca toho,že čo je v reklame aj aj dobré a zdravé pre deti,väčšina vecí skôr nie ako áno. Ale na kúpe slovenských mliečnych výrobkov nie je nič zlé. Aj my kupujeme slovenské mliečne výrobky. Maslo a syr-len Liptov-to máme najradšej a jogurty malému-smotanový,biely zvolenský. Ja sa neriadim reklamou,ale zložením výrobkov,či to neobsahuje veľa e-čok a iných umelých prídavných látok a nehľadím na to,či to je v reklame alebo nie. Zadá sa tam len meno dieťaťa a zvolíš si meno kravičky a dieťa to poteší. Dnes sme ju už kŕmili a česali a veľmi bol rád. My sme ju adoptovali cez facebook,ale tiež tam nemáme zverejnenú adresu,tak nám nemá kde prísť platenie za ňu. Realizátor je jasné,že reklamná agentúra-reklamu robia reklamné agentúry ale vyhlasovateľ je zväz prvovýrobkov mlieka-oni tú reklamu potrebovali,aby sa viac spropagovala kúpa slovenských výrobkov. Podľa mňa dobrý nápad-deti to poteší,rodičov tiež-keď sa deti tešia,tak aj rodičia a kúpe slov.výrobkov to zas pomôže-takže obe strany sú spokojné. 😵 😵 😵