Dámy,je toto normálne ? Aby mi " milá pani" ktorá ma asi veľa volného času prehadzuje inzeraty z použitých na nové,neviem ako si také niečo moze vobec dovolit ! Ked je uvedené v popise nenosené.... -háálo vsak tu vec som mohla mat aj rok v skrini,mohla byt opratá a vy mi to bez dovolenia hodíte na NOVE, co na to kupujuca ktora si tovar kupi ?! Podla mna to už do NOVEHO tovaru nepatrí,tieto vaše "nové" podmienky Vam vobec ale vobec nesedia a ked si to chce človek prehodit opat na tovar použitý,to sa už nedá a ešte si tu platíme aj za PLUSKO! A ked mi označíte viac ako 10 inzeratov za NOVE,tie dalšie su uz nad limit a ostatnym sa nezobrazuju, to čo su za podmienky ?
Dalšia vec, adminka -srdiecko4u mi označila inzerat za " nový" pritom je v popise jasne uvedene RAZ OBLECENE , no uznajte dievčatá, je to zdravy rozum ked toto niekto zámerne robí ? ( vid.foto)
Nerozumiem....? Ako si ich mám označiť ?🙂
@lubulienkaaa no normálne opravíš si interát ten kde máš veci len naozaj nové s visačkou..v úpravách to dáš ako ,,,nové,,
ked tato označíš 10ks vecí tak tie ostatné už ostanú ako použité..
@dominika6 😀 neostanu,nad 10 inzeratov sa prestanu ostatnym zobrazovat-ukazuje nad limit.
@lubulienkaaa bože hovorím...len 10 inzerátov mať ,,nové,,
ostatné uprav všetky na použité
@dominika6 Nerozumieš že s tym inzeratom sa nedá pohnuť????? Nedá sa upraviť na použitý !
@lubulienkaaa mne to tiež hádzala podľa počasia a stále som si to upravila po svojom
@dominika6 mne sa to ale nedá 🤷🏻♀️Viem presne o čo im ide,už im nestačí že si tu človek aktivuje PLUSKO ale treba už PRO a tam je neobmedzený počet.Ale ako si toto môže dovoliť ???Len tak niekomu upravovať inzeráty ?
@lubulienkaaa ? divné
@dominika6 a čo maju v podmienkach ???
Čo je Nový tovar?
Nový tovar označuje stav tovaru. Ide o úplne nový, nepoužitý tovar. Patrí sem len tovar, ktorý je v stave a balení, ako sa predáva v obchode.
A mne daju obleceny tovar do kategorie -nového ?! Nemám slov.
jááááj ale niekto sa rád hrá na dôležitého aspoň tu na MK....😉
@deti95060810 Prosím ???
@lubulienkaaa ešte skús poslednú vec..všetky inzeráty si uprav na použité..a potom skús nanovo nahodiť len 10 nových..a potom ked nič,tak napíš adminovi mail..
@0silvia0
@dominika6 ja si vsetky inzeraty nahadzujem len ako pouzite..nepredavam veci nove ako niektore a adminky mi same menia tie inzeraty z pouzitych na nove a mne s tym uz nejde urobit nic :-/ som zvedavá prečo sa ani jedna adminka čo ma toto na starost teraz neozve a nenapraví to. Minule mi taktiež omylom zmazali inzerat,ževraj zle ulozeny,pritom vsetko bolo v poriadku-potom sa ospravedlnovala,ved to je hrozné čo sa tu robí
@lubulienkaaa tak potom neviem..si ojedinelý prípad 😀 a tak isto aj v tom,že chceš byť fer a označiť vec pravým názvom,bez zavádzania 🙂
😨😀 adminka -srdiecko4u ,ktorej som ohladom tohto písala ani nereaguje.A myslím že to robila ona.
To je to možno, že myslíš. Najskôr si treba všetko poriadne zistiť a potom s rozčuľovať
@lujziana44 * Vy ste nejaká informovaná 😀 však ona má na starost upravu inzeratov,už som s nou neraz komunikovala .A zrazu ked nastal problém ,nie je toho aby to dal na poriadok.
Ahoj, postupuj nasledovne https://www.modrykonik.sk/help/#cat-howto-marke...
Plus info o novom tovare
https://www.modrykonik.sk/help/#info-quality-ne...
@lubulienkaaa tak si označ inzeráty len tie čo sú nové s visačkou..10ks ostatné sa do nových potom nezmestia a ostanú v použitých