ahojky...volam sa Michaela Hučkova, kludne kuknite na fb myslim ze ho mame skoro vsetci v dnesnej dobre...je tu este niekto komu neustale stopuju fotku????Porozpravam vam moj pribeh...mam tu zhruba 2 tyzdne fotografiu kde som len ja a moj syn..fotka je aktualna, lenze je od PROFI fotografa, este k tomu je aj ZMENSENA, a este som na nej aj udajne velmi mlada...ach jaj lenze s vekom nenarobim uz asi nic 🙂 😎
Takze prvykrat mi ju stopli, hned som vsetko nahlasila jednemu adminovi ktory mi ju nasledne aj pustil so slovami ze pravdepodobne inemu adminovi sa zdam velmi mlada ako keby dieta 🙂 ha no da sa to pochopit hlavne ze uznali chybu a vsetko dali na spravne miesto.Mala som sice aj v profile vek..mam len 23 takze staro asi vyzerat nebudem.
No a dnes som nahlasila nieco priamo do asmira team temy..a Co sa stalo?????samozrejme mi ju hned blokli ..pravdepodobne znova ten isty clovek 😀 ze ZDRAVIM
teda ak ma niekto podobne skusenost alebo tiez nechape preco je jedna fotka ok pritom mamicku vobec nevidno a ina je zla a je mamicku vidno HURA do tejto diskusie...
@sissy27 ano chcem tu mat tuto fotku nakolko splna vsetky pisane pravidla tie nepisane ja neberiem do uvahy
@157misicka ked si ju dáš ako fotoportrét, tak bude menšia a to dosť rapídne zníži viditeľnosť na tej fotke, to je ten problém, ako ti to už aj admin vysvetľoval popoludní v admin téme 😉
@157misicka mno ale čo narobíš, keď ti ju admini nepustia, tak holt smola, je to ich portál a oni určujú pravidlá, ber alebo nechaj tak... a stavím sa, že máš aj kopec lepších fotiek, tak načo byť zbytočne tvrdohlavá 😉 a možno sa adminom páčiš, tak chceli vidieť viac tvojich fotiek 😀
@benne lenze takych fotiek tu je mnoho a kto chce vidiet ten ako ja si fotku pozrie vo fotoblogu a tam je skutocne fotku vidno dobre
zabila s tym pacis sa 😀 dakujem pekne no prave kvoli tomu ze ona splna pravidla ja som velmi spravodlivy clovek a fotku nezmenim
@157misicka, ked fotku nezmenis, tak si aj tak nevyhrala. Co potrebujes pocut od nas? ano, ano, tuto fotku chceme vidiet, ked budeme s tebou komunikovat? Ak to vyhodnotili, ze je to kolaz a nesplna pravidla, tak daj jednoducho inu, alebo ziadnu.
@sisaha chcem pocut to ze ma tam vidite?co ty s iriss tiez robis adminku?
skutocne pardon ak vy tu mili admini lepsie vidite ludi v okuliaroch a z dialky fotenych ako mna na tejto fotke tak je trosicka zvlastne nezda sa to nikomu??? 🙂 😀
@157misicka myslis si, ze touto temou dosiahnes to, aby ti fotku pustili? Ja som mala na profilovke ze sebou manzela, vystrihla som ju tak, ze jemu bolo vidno len jedno oko a nepustili mi ju s dovodom, ze je tam aj iny clovek a nie je to dieta... 😔 co uz... Ked budem mat ja svoju stranku, budem si ja urcovat pravidla... Ked som na stranke niekoho ineho, hold, musim posluchat 😅 ved si tam daj len tu cast, kde si ty a hotovo... 😉
@157misicka este nikto hlavou mur neprerazil 😉
@157misicka a este jedna vec, asi mam slabe okuliare, ale v tej velkosti, ako sa to zobrazuje ostatnym uzivatelom https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/otazky-na-asmira-team-2/ ti velmi do tvare nie je vidno... 😔 (Martinov prispevok dnes 14:04)
@janie80 ,sisaha ok lenze ja tam nemam manzela ale syna, ono manzel tam isto byt nemoze ani len kusok manzela 😀 a v podmienkach kludne si ich vsetky precitajte sa ani jeden dovod ktory mne povedali a stopli mi fotku nepise ide mi len o to
@157misicka * Portrét s Tvojím dieťaťom je ok, ak Ťa je na ňom dosť vidieť. - doslova skopirovane
Na tejto foto ta je dobre vidno, ale v tych zmensenych verziach vobec...
Ja som len chcela poukazat na to, ze ked admin povie nie, tak nie... Nevravim, ze ta mas manzela...
@janie80 bohuzial ale ja ked si nerozkliknem tvoju foto na vacsiu tak tiez nevidim tebe do tvare 😀
@157misicka ale tvoja je oproti mojej stvrtinova... 😅 ja sa s tebou hadat nebudem, ale bud bude foto, ktoru odsuhlasi admin alebo ziadna... Ina moznost naozaj nie je...
@janie80 a ja chcem len poukazat na to ze keby ostatne mamicky co sa im stalo to co mne..prepacte za vyraz neboli ako ovecky 😀 tak by to mozno nemuselo tak byt ze admini si nieco zmyslia a pritom to ani nemaju zadefinovane v podmienkach a hned vsetci skacu ako oni povedia..ja na svojom trvam, fotku inu nedam.... a ak toto nebloknu tak si to moze hocikto najst a precitat a nech si o tom mysli kto chce co chce ja nazor nikomu neberiem
@157misicka ale pochop, ze niekomu sa nechce pravidelne rozklikavat fotku, aby sa ti pozrel do očí, ked s tebou komunikuje...Napr. moje oči vidíš jasne... 😉
@157misicka ja som ti napisala, co je v pravidlach, ked sa na nich tak odvolavas...
@sisaha fiha tak to radsej moja fotka ako tvojaa vies mne ide cisto o bazar a rada robim obchody s niekym koho vidim ako osobu a nie obrazok malovany aj ked si nadherna urcite
@157misicka tak si inú fotku nedaj a nebudeš mať žiadnu, už si spokojná? 😀 máš dve možnosti - buď takú fotku akú scháli admin alebo žiadnu, čo je na tom nepochopiteľné? horšie jak s malým deckom, ozaj...
@sissy27 sa nevyjadrujem ked nechapete ze mne ide o cely princip a nie o fotky tak sa zdrzte komentarom alebo si piste samy 😀
@157misicka no vidis...ja robim bazar uz velmi dlho...a zatial ziadna staznost, ze ma nikto nevidi...Obraz o sebe vytváraš veľakrát svojou komunikáciou, nie tým ako vyzeráš... 😉
@sisaha vela ludi ma problem s tym ked je niekto mlady a ma svoj nazor za ktorym si stoji
@157misicka celý princíp je v tom, že buď budeš mať fotku schválenú adminom alebo žiadnu... nie je o čom veľmi diskutovať 😀 až ti to docvakne, tak daj vedieť, inak sa zdrž komentárov radšej ty 🙄
@sisaha ani ja s tym problem nemam v bazariku ale ako som uz dnes pocula tak je dobre ze niekto sa chce na koniku ukazat a ukazat nam aj svoju tvar hned to posobi lepsie ..takze ja som to len skusila a nevyslo nelubi sa to nikomu tak ja vam to neberiem, nevidite ma na nej fotke hlavne ze ma komentuje samy bezfotkovy ale pohoda ja vam to neberiem
@sissy27 to je moja tema ja sa nezdrzim urcite
nenecham sa tu urazat ze som decko a nedocvaklo a podobne 😀
@157misicka a súrne tu potrebuješ mať fotku? alebo práve túto fotku? 😀