Admin svojvoľne zmenil kategóriu inzerátu

marllik
10. nov 2017

Na koho sa mam nakontaktovat, aby mi na bazari naspat dali moje nastavenie inzeratu? NIe som obchodník, predávam nepouzité no rozbalené a nekompletné balenie a to predsa nepatrí do kategorie novy tovar!! Ja si nezelam aby to tam bolo zaradene. ved to nema logiku. nie je to pouzivane ale uz je to "z druhej ruky" !!!!!!!!

paloma76
10. nov 2017

Toto by som chcela vediet aj ja! Aj ja predavam veci ,ktore su nenosene,ale uz nemaju napr. stitok a zaradia mi to medzi novy tovar,aj ked ja to tam nechcem mat😒

novana
10. nov 2017

@paloma76, až po prečítaní týchto príspevkov som si všimla, že aj v mojom bazáre bol niekto iniciatívny. 😒 Neviem, k čomu je to dobré. Veď kto chce svoj tovar zaradiť medzi nový, nepotrebuje na to nevyžiadaného sprostredkovateľa.

luzzia
10. nov 2017

aj mne tak pomenili kopec inzeratov uplne odveci..

11mirka22
10. nov 2017

Ja som tiež mala pozmenený inzerát na nový tovar, tak som ho jednoducho zmazala. Tiež to bola vec ktorú som dostala do daru a nikdy nenosila , ale nemôžem ju označiť predsa ako nový tovar. Asi budem radšej inzerovať na bazosi, tam som vždy všetko hneď predala a nikto mi do inzerátov nekafral.

dominika6
11. nov 2017

Robia to preto aby tlacili inzerujucich platit si PRO

xxxxxnnnnn
11. nov 2017
luzzia
11. nov 2017

Čo je Nový tovar?
Nový tovar označuje stav tovaru. Ide o úplne nový, nepoužitý tovar. Patrí sem len tovar, ktorý je v stave a balení, ako sa predáva v obchode.

Uzasne! Hlavne, ze nam nenavratne zmenili tovar, ktory nemame v baleni, ako sa predava v obchode.. Lebo oni do toho vidia..