Dobrý deň neviem ako a kde ale chcem podať sťažnosť na admina pokecu nakoľko bez akýchkoľvek porušenia pravidiel mi blokuje nicky .Kontaktovala som azet podporu no odpoveď mi prišla len taká že mi zrušili konto porušovania pravidiel a nepovoľujú opätovné obnovenie .Na plochu ani v rp som takmer nič nepísala ,nesprávam sa nevhodne ani nič prečo by ma mali blokovať. ďakujem za každý odpoveď
@buli_buli bez dovodu to nebude 🙂 takto sa blokuju aj zeny, ktore ponukaju svoje telo za odmeny (prostitutky), muzi, kt. opakovane zeny s takymito ponukami obtazuju, uzivatelia, kt. opakovane ostatnych urazaju, osocuju, blokuje sa za vulgarny nazov konta, za odkazy na platene stranky, a pod. - neboj, ak si bol bloknuty/bloknuta, nebolo to len pre tvoje modre oci 😀
@buli_buli ak ti blokuje nicky, tak to moze byt aj kvoli viacnasobnemu vytvaraniu prihlaseni. bloknut ta mohol aj ich software, ktory toto zaregistroval. takze ta nemusel bloknut clovek. a odpoved tiez vyzera automaticka.
zrejme sa darmo rozculujes.
@buli_buli ahoj,mne došiel taký istý mail a že keď nechcem,aby mi blokovali profil,tak nám zadať nick na pokeci a heslo a meno na FB a heslo na FB. Takže to musí byť daka kravina. Určite im hesla dávať nebudem. Ako odosielateľ je Administrátor pokecu,ale v mailovej adrese je slovo pokac.cz, nie pokec. Predsa administrátor nemôže pýtať heslo. A tiež som nikomu nič nepísala,ani obťažujúce,ani erotické ani nič podobné
Koľko si mala tých nickov?
Najprv píšeš ze netušis prečo ti vsetky zmazali, potom píšeš, ze vies dokázať že vsetky fotky sú tvoje. Tak asi tam nejaka predchadzajuca komunikacia bola...
Z toho screenshotu vidím, že končíš email siestimi vykricnikmi. Nuž, nejako neverim na zleho admina pokecu...
@buli_buli mne prišiel takýto mail:
Doručené
Od: ADMINISTRATOR-POKEC (admin-pokac@post.cz) (admin-pokac@post.cz)
Azet
doručené 9. 7. 2021, 16:31
Zablokovanie profilu!
Vážený užívateľ,
za posledných 5 dní bol Váš profil nahlásený 3 krát ako nevhodný!
Vzhľadom ku podmienkam portálu sme nútení vykonať kontrolu či
nejde o profil vytvorený v rozpore s pravidlami našej stránky.
Vyplňte prosím nižšie uvedené údaje, ktoré overia pravosť Vášho
profilu, inak budeme nútení ho zablokovať!
Na odpoveď je stanovený čas 24 hodín! Ak tak neučiníte počas tejto
doby, bude Váš profil zablokovaný a následne vymazaný z našej
databázy navždy!
Formou odpovedať prosím pošlite vyplnené údaje vyznačené modrým písmom.
Je to povinné ak chcete ponechať naďalej profil aktívny!
→ Nick/meno:
→ Heslo:
→ Alt.email(facebook,tel.číslo):
→ Heslo(facebook):
*Tieto údaje poslúžia výhradne len na overenie pravosti Vášho profilu a
portál azet sa zaručuje, že nebudú poskytované tretím osobám
Za pochopenie ďakujeme.
S pozdravom Váš Azet tím.
Niekto mi blokol moj pokec emal poprosila by som o odblokovanie spet mojho azetu
Dobrý deň chcem sa spýtať ako zistím že si ma niekto zablokoval na pokeci?
@buli_buli tak nech ti napíšu aké pravidlá si konkrétne porušila?