Adela Vinczeová a jej mladší partneri

15. mar 2022

Dnes sa ma syn pýtal prečo si robili z Vinczeho srandu v TV.Tak som mu hovorila, že Adela si v relácii našla Modrovskeho, Bezdedu a potom Vinczeho.Vsetci jej partneri mali o 10 r menej nie je to zvláštne?Prečo si stále hľadá takých chlapčekov existuje na to nejake psychologické vysvetlenie čo v nich hlada?

monkasponka
15. mar 2022

Skusme riešit vlastne problemy a nie tie cudzie .. ak nejake majú.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
minutka
15. mar 2022

@viestta ona ma fb?

Podla mna si uz nehlada. Nasla

tyrkysova_kobyla
15. mar 2022

Pre niekoho je vek len cislo, neodzrkadluje ani mentalnu vyspelost, ani inteligenciu... Mozno je to len nahoda. A na druhej strane, Adela je vesela kopa, mlada duchom, rovny rovneho si hlada 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zmrzlinka2021
15. mar 2022

A preco niekto riesi zivot druheho cloveka?
Adela je stastne vydata, ma skveleho manzelia, lubia sa, tak co zas prekaza?

lucka_ke
15. mar 2022

ona je taký rozhodný generálsky typ, asi jej tí mladší vyhovujú, majú rešpekt

petkasaurus
15. mar 2022

To je proste zivot, mala na takych stastie a ja jej fandim, nech je stastna.

nykkushka
15. mar 2022

Že si ty tá istá osoba, ktorú štve Cibulkovej obezita v Lets Dance :D :D

minutka
15. mar 2022

@viestta co?! Ja sa pytam ci ma adela fb

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tenerifka
15. mar 2022

Ze preco ma mladsich? No asi ju na chlapovi nehecuje povisnuta koza, plesata ci sediva hlava a umely chrup. Perfektne jej rozumiem, Adela, palec hore

marca12
15. mar 2022

@viestta to nie je jej fb. Dlho nebola na soc.sietach az nedavno zalozila na instagrame pod nazvom trochu_inak_s_adelou. Odpisuje fanusikom,takze dotycna sa kludne moze opytat,ked ju to tak velmi trapi 🤭

autor
15. mar 2022

@zmrzlinka2021 zaujímavé, ak by tu ženy napísali, že majú tretieho partnera výrazne mladšieho už by tu bol psychologicky rozbor a čo v ňom hlada, ale ak ide o Adelu, ktorá sa ukrýva za sarkastický humor je všetko v poriadku.
@lucka_ke na mňa vôbec tak neposobi
@tenerifka Bezdeda a Modrovsky už vyzerajú o dosť staršie Vincze bude výzorom ako jeho otec večne mladý.Bezdeda aj Modrovsky sú mamickari ako vysiti

lucka_ke
15. mar 2022

a ako na teba pôsobí?

tenerifka
15. mar 2022

Ja poznam len Vinczeho, a asi preto je nakoniec s nim, mne sa paci

kiwi3
15. mar 2022

ako si dosla na to, ze vsetci mali o 10 rokov menej? jezis, zena, naco toto riesis? vyznieva to dost trapne a este aj ako anonym. okrem toho bezdeda a modrovsky su od nej mladsi o 4-5 rokov, takze normalne rozsirujes dezinformacie... a okrem toho, predtym mala starsich, ale to uz tu tiez spomenute nie je...

monkasponka
15. mar 2022

Skrýva sa za sarkasticky humor? Ma psychologicky problem? O čo ti ide?

autor
15. mar 2022

@lucka_ke ako labilna a nevyrovnana ukrývajúca sa za humor.Ako večne dieťa a preto im nie je dopriate dieťa.
@nykkushka nie, Cibulková na to ako vyzerala predtým je to úspech ako sa vypracovala.Ona má krátke nohy ako poník vyšportované vždy vyzerala ako Malachovská.Kratke nohy, bez pasu

monkasponka
15. mar 2022

Ty len tak trošku závidíš 😉😋.
A to s tým dieťaťom je už fakt hnusné od teba....

caroline_
15. mar 2022

Dnes nemám bohvieakú náladu,no vidím že sú ľudia čo sú na tom aj horšie ako ja... ďakujem za uvedomenie

puklica13
15. mar 2022

@nykkushka podľa stylistiky je to jedna osoba..predpokladám ďalší troll

nykkushka
15. mar 2022

@autorka ty si fakt úbohá, neviem ako inak nazvať človeka, ktorá napise hento o tom, že nemôžu mať deti. Oni deti nemôžu mať kvôli NEMU, on ma zlé spermie tak ako drvivá väčšina chlapov dnešnej dobe, tak aj tie ostatné páry si za to môžu sami?
Jediný kto je tu asi v živote nevyrovnany si ty, keď máš potrebu riešiť život niekoho iného pod ruskom anonymity.

zun
15. mar 2022

Skôr by sme mali urobiť rozbor tebe, prečo ťa cudzie známe ženy tak štvú. Nejako Ti šteklí ich úspech ego

lucka_ke
15. mar 2022

nesúhlasím s tebou v ničom, radšej si choď zabehať

karelova
15. mar 2022

Toto mi príde jedna z najzbytocnejsich diskusných tém tu 😀

lucia147852
15. mar 2022

Skôr by ma zaujímalo, prečo máš ty potrebu riešiť život iného človeka na MK? To svoj máš tak nezaujímavý, alebo tak veľmi jej závidíš a potrebuješ ju silou mocou pre to zhadzovať?

petkasaurus
15. mar 2022

Autorka, to o tych detoch je od teba dost hnusne a strasne si klesla.. Resp. klesla este viac..

rachel36a
15. mar 2022

Nechapem co je na tom zvladtne...tiez mam mladsieho manzela, o 9 rokov...aj predtym som mala mladsieho o 11 a o 7...nehladala som...jednoducho to tak prislo

autor
15. mar 2022

@monkasponka ale veď to je pravda, že človek musí dospieť, aby mohol byť rodičom.Moja úvaha bola o inom a nie o dieťati, ale o mladších partneroch.
@nykkushka ona potratila už pri Modrovskom, ale nepísme o deťoch.Chcem vedieť podľa Vás aké majú ženy pohnútky, že si stále hľadajú mladších partnerov.Nemusime o Adele