Dnes sa ma syn pýtal prečo si robili z Vinczeho srandu v TV.Tak som mu hovorila, že Adela si v relácii našla Modrovskeho, Bezdedu a potom Vinczeho.Vsetci jej partneri mali o 10 r menej nie je to zvláštne?Prečo si stále hľadá takých chlapčekov existuje na to nejake psychologické vysvetlenie čo v nich hlada?
Pre niekoho je vek len cislo, neodzrkadluje ani mentalnu vyspelost, ani inteligenciu... Mozno je to len nahoda. A na druhej strane, Adela je vesela kopa, mlada duchom, rovny rovneho si hlada 🙂
A preco niekto riesi zivot druheho cloveka?
Adela je stastne vydata, ma skveleho manzelia, lubia sa, tak co zas prekaza?
ona je taký rozhodný generálsky typ, asi jej tí mladší vyhovujú, majú rešpekt
To je proste zivot, mala na takych stastie a ja jej fandim, nech je stastna.
Že si ty tá istá osoba, ktorú štve Cibulkovej obezita v Lets Dance :D :D
Ze preco ma mladsich? No asi ju na chlapovi nehecuje povisnuta koza, plesata ci sediva hlava a umely chrup. Perfektne jej rozumiem, Adela, palec hore
@zmrzlinka2021 zaujímavé, ak by tu ženy napísali, že majú tretieho partnera výrazne mladšieho už by tu bol psychologicky rozbor a čo v ňom hlada, ale ak ide o Adelu, ktorá sa ukrýva za sarkastický humor je všetko v poriadku.
@lucka_ke na mňa vôbec tak neposobi
@tenerifka Bezdeda a Modrovsky už vyzerajú o dosť staršie Vincze bude výzorom ako jeho otec večne mladý.Bezdeda aj Modrovsky sú mamickari ako vysiti
a ako na teba pôsobí?
Ja poznam len Vinczeho, a asi preto je nakoniec s nim, mne sa paci
ako si dosla na to, ze vsetci mali o 10 rokov menej? jezis, zena, naco toto riesis? vyznieva to dost trapne a este aj ako anonym. okrem toho bezdeda a modrovsky su od nej mladsi o 4-5 rokov, takze normalne rozsirujes dezinformacie... a okrem toho, predtym mala starsich, ale to uz tu tiez spomenute nie je...
Skrýva sa za sarkasticky humor? Ma psychologicky problem? O čo ti ide?
Ty len tak trošku závidíš 😉😋.
A to s tým dieťaťom je už fakt hnusné od teba....
Dnes nemám bohvieakú náladu,no vidím že sú ľudia čo sú na tom aj horšie ako ja... ďakujem za uvedomenie
@autorka ty si fakt úbohá, neviem ako inak nazvať človeka, ktorá napise hento o tom, že nemôžu mať deti. Oni deti nemôžu mať kvôli NEMU, on ma zlé spermie tak ako drvivá väčšina chlapov dnešnej dobe, tak aj tie ostatné páry si za to môžu sami?
Jediný kto je tu asi v živote nevyrovnany si ty, keď máš potrebu riešiť život niekoho iného pod ruskom anonymity.
Skôr by sme mali urobiť rozbor tebe, prečo ťa cudzie známe ženy tak štvú. Nejako Ti šteklí ich úspech ego
nesúhlasím s tebou v ničom, radšej si choď zabehať
Toto mi príde jedna z najzbytocnejsich diskusných tém tu 😀
Skôr by ma zaujímalo, prečo máš ty potrebu riešiť život iného človeka na MK? To svoj máš tak nezaujímavý, alebo tak veľmi jej závidíš a potrebuješ ju silou mocou pre to zhadzovať?
Autorka, to o tych detoch je od teba dost hnusne a strasne si klesla.. Resp. klesla este viac..
Nechapem co je na tom zvladtne...tiez mam mladsieho manzela, o 9 rokov...aj predtym som mala mladsieho o 11 a o 7...nehladala som...jednoducho to tak prislo
@monkasponka ale veď to je pravda, že človek musí dospieť, aby mohol byť rodičom.Moja úvaha bola o inom a nie o dieťati, ale o mladších partneroch.
@nykkushka ona potratila už pri Modrovskom, ale nepísme o deťoch.Chcem vedieť podľa Vás aké majú ženy pohnútky, že si stále hľadajú mladších partnerov.Nemusime o Adele
Skusme riešit vlastne problemy a nie tie cudzie .. ak nejake majú.