Áčková sukňa

moncicikb
1. apr 2022

Ahojte prosím nevedeli by ste mi poradiť chcela by som dlhú ackovu suknu že či ste niektorá ktorá nemá dokonalú postavu takú mali a či vám to skrylo nedostatky alebo skôr ma to opačný efekt . Ďakujem

moncicikb
autor
1. apr 2022
kristina350
1. apr 2022

@moncicikb ahoj, ja nemám osobnú skúsenosť ale riešili sme to s kamarátkou ona má väčšie brucho a boky a keď si ju obliekla bola ešte o dosť väčšia hlavne zo zadu a boky🙈 ono záleží aké sú tvoje nedostatky.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moncicikb
autor
1. apr 2022

@kristina350 však to že hlavné brucho a boky som chcela zakryť 😐 tak budem hľadať inú alternatívu ďakujem za poradenie 😊

mata90
1. apr 2022

@moncicikb určite nieje vhodná ,aj ja som si takú chcela kúpiť,ale ona ešte zvýrazní nedostatky a hlavne brucho .

pinkgirl
1. apr 2022

@moncicikb odevy na ktorých je riasenie, volány a sklady všeobecne opticky pridávajú kg a objem. Preto sa ženám s malým poprsím odporúčajú blúzy s volámni napríklad.
Ak máš oblejšiu postavu, tak hľadaj strih, ktorý ti bude lichotiť a odvedie pozornosť od kritických partií. Táto sukňa je krásna, ja by som na tvojom mieste šla do predajne a skúšala zaradom rôzne strihy - možno aj tento ti bude pekne sedieť ak zvolíš vhodný top a topánky na vyššom opätku.
Odporúčam popozerať na nete aký si typ postavy a podľa toho sa riadiť
https://www.google.com/search?q=čo+si+oblieka+p...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
1. apr 2022

@viestta krásnu sukňu si našla... 👍

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabika128
1. apr 2022

@moncicikb ja mám široké boky, takže moja celoživotná dilema. Najlepšie sú užšie strihane Ačkove sukne, širšie sukne pridávajú na objeme. Také tie skladané ako tu boli na obrázku vytvárajú objem aj na rovnej a štíhlej postave.

macikovaiveta
1. apr 2022

@moncicikb radšej rovnú suknička

monillia
2. apr 2022

@moncicikb toto je typ sukne na užší drink bez brucha,ak ma žena boky a zadok, pekne sa to schova, mala som zákazníčky aj plnsie a vyzerali v tom dobre.

merlinja
2. apr 2022

Ak máš boky nevadí, dôležitý je pás. Ak máš stihli pekne to ukáže- presypacie hodiny. A dĺžka podľa výšky, ak si nižšia tak radšej musí alebo po kolená. Dlhá nevyzerá dobre na nízkych ženách.

marca12
2. apr 2022

@moncicikb Mam normalnu postavu skor stihlejsiu trochu brucho vacsie vzhladom na moju postavu a v takejto sukni si pripadam velmi mohutna. Ak mas boky a brucho,neodporucam. Tym,ze je sukna riasena,opticky ti prida kila. Pripadne vyskusaj niekde v predajni. Inak vyzera na tebe jednofarebna tmava,inak bleda a inak vzorovana,pripadne s kvetmi. Mozno najdes taku,ktora by ti sadla a nepridala ti kila navyse.