Ahojte prosím nevedeli by ste mi poradiť chcela by som dlhú ackovu suknu že či ste niektorá ktorá nemá dokonalú postavu takú mali a či vám to skrylo nedostatky alebo skôr ma to opačný efekt . Ďakujem
@moncicikb ahoj, ja nemám osobnú skúsenosť ale riešili sme to s kamarátkou ona má väčšie brucho a boky a keď si ju obliekla bola ešte o dosť väčšia hlavne zo zadu a boky🙈 ono záleží aké sú tvoje nedostatky.
@kristina350 však to že hlavné brucho a boky som chcela zakryť 😐 tak budem hľadať inú alternatívu ďakujem za poradenie 😊
@moncicikb odevy na ktorých je riasenie, volány a sklady všeobecne opticky pridávajú kg a objem. Preto sa ženám s malým poprsím odporúčajú blúzy s volámni napríklad.
Ak máš oblejšiu postavu, tak hľadaj strih, ktorý ti bude lichotiť a odvedie pozornosť od kritických partií. Táto sukňa je krásna, ja by som na tvojom mieste šla do predajne a skúšala zaradom rôzne strihy - možno aj tento ti bude pekne sedieť ak zvolíš vhodný top a topánky na vyššom opätku.
Odporúčam popozerať na nete aký si typ postavy a podľa toho sa riadiť
https://www.google.com/search?q=čo+si+oblieka+p...
@viestta krásnu sukňu si našla... 👍
@moncicikb radšej rovnú suknička
Ak máš boky nevadí, dôležitý je pás. Ak máš stihli pekne to ukáže- presypacie hodiny. A dĺžka podľa výšky, ak si nižšia tak radšej musí alebo po kolená. Dlhá nevyzerá dobre na nízkych ženách.
@moncicikb Mam normalnu postavu skor stihlejsiu trochu brucho vacsie vzhladom na moju postavu a v takejto sukni si pripadam velmi mohutna. Ak mas boky a brucho,neodporucam. Tym,ze je sukna riasena,opticky ti prida kila. Pripadne vyskusaj niekde v predajni. Inak vyzera na tebe jednofarebna tmava,inak bleda a inak vzorovana,pripadne s kvetmi. Mozno najdes taku,ktora by ti sadla a nepridala ti kila navyse.