Neviem co si mysliet,ci daco ci nic.
Dospeli ludia 30+,ziadne zavazky, nic. Pisali sme si,stretli sme sa - na to,ze sme sa videli prvy krat bolo to take nejake normalne,ziadnych milion motylikov ani nic ,ale bol fajn,mily,normalny. Dalsie 2 razy sme boli na mini turistike- prechadzke,proste sme sa presli, isli na caj a kazdy domov. Nejako extra sme si medzitym nepisali,ze co a ako...len sme sa vzdy dohodli,ze vtedy a vtedy ideme von. Potom ma zavolal na 2 dnovu turistiku aj s jeho kamaratmi, kedze turistiku mam rada isla som...bolo to aj dobre,aj sem tam take,ze nebolo o com,ale bol fajn,vycitila som,ze sa mu pacim aj z reci, aj kamarati sem-tam medzi recou nieco spomenuli...to clovek vyciti,aj sme sa mali k sebe, ..ale vacsinou som tak neutralne reagovala,asi aj tym,ze mam uz viac rokov a nevie akm byt,alebo sa bojim alebo co hned tak,ze hrrrr,ak chapete. Po ture sme este my dvaja isli na prechadzku, bol domov zaniest psa,co mu strazil kamarat...zaviezol ma domov a odvtedy p.o. tyzdni som mu napisala,nech sa mu dari v praci,on,ze dakuje aj mne a tym to skoncilo. Yak neviem co si mam mysliet,ze asi mu to stacilo a a tak...je podla mna dost introvert,ale keby chcel tak sa ozve si myslim.
Presne tak, keby chcel, ozve sa ... môj muž je tiež introvert ... ale teda, keď po mne išiel, inak sa správal, inak ma obháňal ... takže za mňa, toto nie je dôvod, že sa neozýva.
Chlapec si asi myslel,že žena,baba ma robiť nejaké prvé kroky.
Keď ju odviezol domov,odpísal na sms,mala asi trošku viac nadviazať konverzáciu ďalej. Napríklad sa opýtať ,ako sa má po tom týždni,čo ste neboli v kontakte,čo má nové,ako sa má? atď atď. Veď keby nechcel písať,ani neodpise už. Skúsiť ho trošku ,, nakopnúť" a vedela by viac,už len z písania. Ak by neodpísal,tak je to jasné 😏.
Niekedy stačí len pohľad,či len také akože nechcené dotknutie sa a iskrí to,len taký fukot ☺️. Ale musí aj ten chlap cítiť,že sa ti páči,žiadne neutrálne veci. Buď áno,páčiš sa mi,alebo nie chlapče,tudy cesta nevedie 😁.
Môže ísť o obyčajné nedorozumenie. Ak máš oňho taký veľký záujem, ozvala by som sa mu. Ak ti za tak veľa nestojí, nechaj tak a skúšaj inde.
tak neviem, myslim si ze aj on keby mal nejaky vacsi zaujem hadam by sa prejavil.
Ved sama pises, ze si sa spravala neutralne. On ta pozval na turistiku, on ta predstavil kamaratom...On spravil dost prvych krokov. Asi ma pocit, ze sa uz vtiera. Ja by som sa ozvala. Ved nie si hradna pani a on rytier, co musi dobit hrad. Sme v 21. storoci. Ak mas zaujem, normalne napis.
Však neubudne z teba ak by si mu poslala kratučký mail či SMS že či večer nevybehnete na kofolu vi vínko?
Však nemusíš mu písať siahodlhé kecy o tom ale má krásne oci alebo ako skvele vie rozoravat alebo možno aj ON čaká brušku reakciu od teba
Lebo z zoho čo di písala si ako mŕtvy chrobak.
Časy keď boli výhradne muzi lovci a ženy di utierali vreckovkou slzicky sú preč. Veď buď aj ty trosku iniciatívna. Veď podľa zoho čo píšeš si nemastna neslana ….nič
Ak máš záujem tak sa trochu preber
Ak nie, nechaj tak.
Tak možno z tvojho správania vycítil ze nemáš záujem tak sa ďalej ani nesnažil. Ja som neutrálna k tým ľuďom kt su mi suma fuk,len nechcem byť neslusna.
Ak máš o neho záujem zavolaj ho ty niekam ak nie nechaj tak. Načo strácať čas vo veku 30+
Tak myslím, že už nemáte vek na nejaké siahodlhe randenia, takže je záujem z tvojej strany, tak tiež môžeš to tam nejako "posunúť". On urobil celkom dosť krokov, pozval na túru, pm medzi kamošov, šli ste sa prejsť, a tetaz by si ty mohla dačo navrhnúť, ak teda máš záujem.
Bud to prijme, alebo ti naznačí, že "už to radšej nie". Lebo ako tak čítam,veľmi nedávas najavo ze by si mala chuť s nim pokračovať, on tiež možno to berie tak, podľa toho neutrálneho postoja.
Mne napríklad prvé stretnutia navrhol tetaz už manžel, ale potom som normálne aj ja napísala, kde a co podnikneme, o mesiac som už bola na víkend u jeho rodiny, o pol roka už prišiel s prsteňom.
Nemáte 16 rokov bud tam je záujem a pokračujeme, alebo nie je a kašleme na to
Ak predošlé stretnutia inicioval on, možno čaká, že teraz sa ozveš ty. A možno si bola príliš odmietavá na tej dvojdňovej turistike. To tam k ničomu nedošlo? Ani pusa? A mne keby niekto napísal, nech sa mi darí, tak by som to brala, ako rozlúčku. "Tak čau a nech sa ti darí..." s nejakou inou, ja ťa nechcem. 🤷🏻♀️ Veď ho zavolaj von a hneď uvidíš, na čom si.
@pribinak ten mŕtvy chrobák napadnú aj mne 🤭. Dievča ,ak je trošku ako ten mŕtvy chrobák,tak chalan to vycítil a už sa ďalej nesnažil. Než to ako tak čítam,viac sa snažíl on,keď ju aj kamošom predstavil. No dievča je proste ako taký mŕtvy chrobák 😁😉.
Halooo, aj ziadna odpoved/ziadna sprava je odpoved/postoj. Nemusi sa ho to este raz pre istotu pytat 😀
ale ani ty nepíšeš o ňom zas nejako nadšene a očarene, rovnako to cíti asi aj on - má zmysel umelo udržiavať "vzťah", len aby nejaký bol?
Ak by som mala zaujem, určite by som ho niekam zavolala. Véd neskusis nezistís. Ak by sa v krútil, tká by som to uzavrela.
Po tyzdni si mu napisala nech sa mu dari v praci? To je taka divna sprava ze na to sa ani nic mile neda odpisat. To radsej nic ako toto. Si predstav ze by ti to napisal on, co by si si pomyslela?
Po tyzdni by som mozno napisala "Ahoj, cez vikend planujem ist niekam na vylet... nepridas sa?"
Myslim, ze ani 1 z vas nie je natolko paf z toho druheho, aby ste to mali dalej takto silit. Lebo potom tu budeme citat diskusie “bol chladny aj pred dietatom” apod.
A keby si sa ho opýtala,že čo a ako ďalej ,,mladej" ? Buď trošku akčnejšia,ak sa nemá ,,k veci" 🤭😁. Viac nestratíš,len získaš 😏😉.