Absolvovali ste vínnu cestu?

stastnablcha
10. nov 2016

ahojte, potrebovala by som poradit, chceli by sme darovat kamoske na narodeniny vinnu cestu. ale nasla som len malokarpatsku vinnu cestu. viete o niecom takom? popripade, kto ste take absolvovali, viete poradit kde hladat?
dakujem

0ria0
11. nov 2016

My by sme mali ísť budúci víkend na nejakú vinnú ochutnávku, ale neviem či pôjdeme, keďže sme všetci nejako chorý a zle sa cítime ale snáď nás to prejde. Ale pokiaľ je vaša kamarátka taká že má rada vínko tak ju určite takýto darček poteší 🙂

katulienkax
11. nov 2016

No to je take ze chodíš od pivnice do pivnice a v každej ochutnávať víno a potom si môžes aj kupit. Ale to je najlepsie ist autom s nejakým vodičom ktory nepije alebo zajednat veľké auto pre partiu pripadne autobus alebo da sa aj tak ze prídete napriklad do Pezinka vlakom a ste len v Pezinku ale inac je to vo vela miestach.

smitjan
11. nov 2016

znami boli nedavno v Sebechleboch na vinnej ceste, ibaze im sa to dako zvrhlo a vsade kde prisli pili domacu a nie vino 🙂 ale normalne to byva tak ze po pivniciach ochutnavas a vacsinou je to na cely den program 🙂

michaelkanr
13. nov 2016

My sme boli na malokarpatskej pred par rokmi, teraz sa chystame zas. Za mna-uzasna akcia, az som bola prekvapena, ze nieco taketo mame na slovensku. Super zorganizovane, bohaty sprievodny program, mili ludia.
Dostali sme zoznam s adresami, kde su ochutnavky, vina sme si mohli kupit, ak nam chutili (kupony boli v cene listka). Spoznali sme kopu novych vin, rozne odrody, "limitky", vinari nam toho o svojich vinach vela porozpravali. Zaujimavy bol kontrast-malicke rodinne vinarstva so storocnymi pivnicami profesionalne s nerezovymi sudmi a profesionalnym vybavenim.
Na viacerych miestach hrala ziva hudba, vsade kopec obcerstvenia-domaca zabijacka, rozne pochutiny (tiez skor domaceho charakteru-oskvarkove natierky, mastny chlieb s cibulou, domace kolace). A presuvali sme sa cez trnavu a okolite dediny, bratislavu az devin...uz teraz sa tesim na dalsi rocnik.
Ak ma kamaratka rada zabavu a vina, tak je to super darcek🙂

michaelkanr
13. nov 2016

Zabudla som-na viacerych miestach hrala ziva hudba a boli rozne tematicke prezentacie.

stastnablcha
autor
15. nov 2016

no nieco som popozerala, isto vyberiem 🙂
dakujem vam krasne babule

zuzka_1985
17. nov 2016

Ja som bola niekolkokrat na malokaroatskej a mne sa velmi pacilo