Ahojte, chcem sa opytat - absolvovali ste uz niekto nejaky kurz na Coursere? Podarilo sa vam ho ukoncit uspesne? Stacili vam odporucane hodiny na studium?
vdaka aspon niekto 🙂 ja som prvy zrusila kvôli chorobe (cela rodina sme lahli na mesiac), nehrozilo nieco riesit a teraz som si vybrala dva ale nestiham ☹ takze to realne vidim na dokoncenie jedneho. Pri jednom mi hodiny v pohode stacili pri druhom ani nahodou ☹
snad sa este niekto prida 🙂
@lucik194 asi dva - tri krat som sa pokusila a vzdy do toho nieco prislo ... 2x horucky sople odsavanie vysavacom a bolo po kurze 😀 Raz ked som uz bola slusne rozbehuta v super kurze mi do toho prisla platena robota ktora sa nedala odmietnut. Da sa aj z archivu ked si to clovek odlozi sam pre seba si to prejst ale to uz nie je take motivujuce ako zivy spusteny kurz.
baby nikto nic? ziadne zvysovanie kvalifikacie? a potom sa vsetky cudujeme ze nas nikde nechcu zamestnat po materskej 😉 😉
fakt nikto nic neabsolvoval?
a do akych kurzov ste sa pustili, baby? tiez nad nejakym rozmyslam..
ja som absolvovala. je to uzasne.
no ja som mala vo februari rozrobeny "rozvoj rodinnej firmy" (ten som nedokoncila - choroba zauradovala) a teraz mam rozrobeny "zaklady pisania v spanielcine" a rozmyslam nad "water supply and sanitation policy in developing countries" ..... myslela som ze zvladnem dva naraz, ale nehrozi pri 2 detoch.... netreba mat velke oci 🙂
ahoj, ja som mala zapísané dva, ale kvôli iným povinnostiam som ich nakoniec nedokončila. Nestíhala som. Ale mám známeho, ktorý si spravil niekoľko. S tými hodinami si nie som istá, ale myslím, že by bolo treba aj viac, než sa tam píše. Vyskúšaj a uvidíš 😉