Absolvovali ste kurz na Coursere?

lucik194
8. máj 2014

Ahojte, chcem sa opytat - absolvovali ste uz niekto nejaky kurz na Coursere? Podarilo sa vam ho ukoncit uspesne? Stacili vam odporucane hodiny na studium?

moonlightflower
8. máj 2014

ahoj, ja som mala zapísané dva, ale kvôli iným povinnostiam som ich nakoniec nedokončila. Nestíhala som. Ale mám známeho, ktorý si spravil niekoľko. S tými hodinami si nie som istá, ale myslím, že by bolo treba aj viac, než sa tam píše. Vyskúšaj a uvidíš 😉

lucik194
autor
8. máj 2014

vdaka aspon niekto 🙂 ja som prvy zrusila kvôli chorobe (cela rodina sme lahli na mesiac), nehrozilo nieco riesit a teraz som si vybrala dva ale nestiham ☹ takze to realne vidim na dokoncenie jedneho. Pri jednom mi hodiny v pohode stacili pri druhom ani nahodou ☹
snad sa este niekto prida 🙂

meluela
8. máj 2014

@lucik194 asi dva - tri krat som sa pokusila a vzdy do toho nieco prislo ... 2x horucky sople odsavanie vysavacom a bolo po kurze 😀 Raz ked som uz bola slusne rozbehuta v super kurze mi do toho prisla platena robota ktora sa nedala odmietnut. Da sa aj z archivu ked si to clovek odlozi sam pre seba si to prejst ale to uz nie je take motivujuce ako zivy spusteny kurz.

lucik194
autor
9. máj 2014

@meluela no u mna podobne, som na 2 tyzdni, zatial som testy urobila kazdy tyzden, este 4 tyzdne chybaju plus zaverecna praca plus hodnotenie ludi z kurzu ☹

lucik194
autor
15. máj 2014

baby nikto nic? ziadne zvysovanie kvalifikacie? a potom sa vsetky cudujeme ze nas nikde nechcu zamestnat po materskej 😉 😉
fakt nikto nic neabsolvoval?

mafin152
15. máj 2014

a do akych kurzov ste sa pustili, baby? tiez nad nejakym rozmyslam..

makromolekula
15. máj 2014

ja som absolvovala. je to uzasne.

lucik194
autor
15. máj 2014

no ja som mala vo februari rozrobeny "rozvoj rodinnej firmy" (ten som nedokoncila - choroba zauradovala) a teraz mam rozrobeny "zaklady pisania v spanielcine" a rozmyslam nad "water supply and sanitation policy in developing countries" ..... myslela som ze zvladnem dva naraz, ale nehrozi pri 2 detoch.... netreba mat velke oci 🙂