Dobrý deň, predávali ste niekto auto do bazáru AAA auto? Rodina ma odhovára že vraj sú s tým zle skusenosti jedneho známeho.
ano, predali sne. To ze nam ohodnotili auto dost nizko ani nshovorim - potrebovali sme rychlo predat lebo sme kupovali novsie.
Rok sme sa obavali co bude - ich zmluvy su tak postavene ze kludne mozu ziadat odstupenie od vozidla z dôvodu poruchy ktora sa stala uz po predaji. Realne ty ale nevies co všetko v tom aute oni pomenili, cize kludne moze ísť i niečo co bolo v aute dobre (vzhladom k veku auta) ale prehnanym presuvanim oo pobockach sa to klydne znici. Konkretny priklad ti neviem povedat kedze nakoniec sa cca po roku auto predalo a nedošli naspäť za nami, ale teda trpli sme. Auto bolo v skvelom stave, ale malo 10 rokov cize cokolvek mohlo kľudne odísť obycajnym opotrebenim.
Mna sklamalo aj to ze dlho trval prepis. Cakali sme naspäť peniaze z nespotrebovaneho poistneho a oni este vyse mesiaca behali na nasej poistke
Ja som na jar minuleho roka vpohode predal. Ale (a to mohol byt ten "game changer" oproti negativnym recenziam) oni prisli ku mne. Takze nie ja som bol pod casovym tlakom, ale vykupca... vybavene aj s overenim zmluvy na matrike v obci asi za 1.5 hodiny. Dokonca mi zaplatili viac ako napriklad ohodnotili v Darexe (samozrejme menej ako bola moja cena v inzerate, ale stale moje minimum). jednanie rychle, prachy dosli druhy den na ucet. Akurat som ich musel pourgovat (pripomenut sa) o novy technicak, lebo zabudli (kvoli odhlaseniu poistky). Potom poslali asi do hodiny elektronicky.
Už niekoľkokrát a vždy úplne bez problémov. Teda, okrem času. Rátam s tým, že pokiaľ sa chceš dostať na vyššiu výkupnú cenu, chvíľu to bude trvať a ponatahute sa. Nakoniec však vždy zaplatili najviac. Osvedčil sa nám aj ich tkz. mobilný výkupca.
Nikdy by som cez nich nepredávala ani nekupovala auto, pracujem v automobilke a kolega predával auto cez nich a keď mi povedal svoju skusenost tak sa mi to len potvrdilo
Predávali sme. Určili sme cenu, samozrejme zjednavali, ale nepochodili. Auto si prišli obzrieť, vyplatili a odviezli. Žiadny problém nebol. Kúpu by som cez nich určite neriešila.
Ja som riešila kúpu, kamoš predaj. Rodina má pravdu. Bárs by som tam nikdy nešla
My sme predavali takmer nove auto - splateny leasing, top stav, najazdene 80.000km. Do 4.hod od podania inzeratu sme mali pripravene u nich zmluvy.
Zaujimave je, ze auto oni nikdy nedali na Slovensku do dalsieho predaja. Bud slo do zahranicia alebo do fabriky na repass a repredaj ako nove.
Predala som, nemala som problém
Nemusíš zakladať ďalšiu tému, je ich tu asi milión. Skús pohľadať.