Zdravim kupil som s AAA Auto auto na leasing s akontaciou 0%. V AAA my povedali ze auto je v poriadku a nic snim neni no o 3 tyzdne(je to dost neskoro ale som neskuseny) som zistil ze auto nema stk ani emisnu nalepku ale ma ju spravenu,pricom som ako jediny doklad dostal ku autu prefoteny technicak a ziadne protokoly o stk nemam ani original.Neskor som nahliadol pod kapotu a vsimol som si korozie na viditelnych miestak plus je v motore dost zaneseneho piesky ako keby bolo po zaplave,pritom v aaa ma o tomto vobec neinformovali(to som ho prekontroloval len okom) bol som v aaa riesit odstupenie kde my povedal ze to neni vobec dovod od odstupenie od zmluvy a ze mam sa obratit na BA centralu kdr som volal asi 5x a nic.Prvu splatku som este nezaplatil a nemam v umysle ani platit za auto ktore bolo dost pravdepodobne po vodou.Chcem sa opytat ci mam este obvolat ich a ak to bude bez odozvy ci sa mam obratit na policiu.Poprosim moc o radu a dakujem
Nič v zlom,ale asi ste dosť ovplyvniteľný človek, keď ste kúpil auto bez pozretia, veď to si musí človek poriadne skontrolovať. A od tých psychopatov, po hodine strávenia na pobočke,ak človek sleduje,ako sa správajú, tak každý normálny sa zdvihne a odchádza...Neverím,že vám ničo vrátia
Lepšie by poradili muži, skús radšej sesterský portál http://www.modrastrecha.sk/ tam chodí diskutovať viac mužov, alebo nejaké diskusné fórum o autách, vygoogli si, npr aj tu sa diskutuje http://www.tipcars.com/forum-koupe-ojeteho-pass...
Ja neviem k tomu poradiť ako postupovať,ale určite by som skúšala všetko možné ,aby som odstúpila hneď na začiatku.My sme mali z AAA auto s akontáciou 0 a doteraz banujem,,Sme za obyčajnú už ojazdenú fabiu zaplatili ako za novú oktáviu a ešte keď sme mali oneskorenie splátky tak nám dali dobre pokuty a zrátali nám to v 100vkách eur.Keď sme chceli odstúpenie od leasingu,tak len s tým,že musíme aj tak splátky doplatiť,pretože auto malo hodnotu možno vtedy 4000,ale mi sme dali zaň niečo cez vyše 8500 eur a po troch rokoch sme platili už len úroky pre firmu,mali by sme problémy,tak sme to radšej doplatili.Skúste nejakých poradcov ,policajtov ako na nich.Držím palce.