Dobry den, chcem sa opytat ci niekto nevie poradit ohladom skusenosti, kupovala som auto v aaa auto, nasledne ako som sla cestou domov, tak som si tam vsimla chybu dymelo z vyfuku cierny dym , je potrebne vymenit filter kedze to nebolo v predpisoch napisane tato chyba je podla vas mozne aby mi tu chybu preplatili oni? Myslim opravu... dakujem vopred za poradenie
Nikto normalny nekupuje auto v AAA. Na nete je milion recenzii o ich autach a praktikach. Ked "dymelo", hadam si bola na skusobnej jazde. Urcite ti nebudu do papierov pisat vsetky chyby. Tolko papiera nemaju. Skus tam zavolat.
@stanulienkat nechápem,že ľudia si nevygúglia nič pred tým,ako idú niečo kupovať....aj vrabce na streche čvirikajú,že AAA nie nikdy
Chyba bola kupiť tam auto. Ostatné je už len následok. 😉
@jahodka6655 oni nikomu nič neprepustili odtiaľ nikdy netreba kupovať auto radšej si našetriť a kúpiť si nové alebo predvádzacie auto
@jahodka6655 maju call centrum pripadne volat na pobocku. Alebo rovno ist
@butterflyeffect podla vas to preplatia?
@jahodka6655 no ja neviem co mate v zmluve 🤷🏻♀️ ponukaju rozne sluzby. To ci vam to preplatia alebo nie vam zodpovedia jedine oni
@butterflyeffect i tak vam dakujem🥰
@jahodka6655 predajcovia resp. všetci zamestnanci sú školení tak, že každú reklamáciu majú hneď na prvý krát zamietnuť. Na základe toho aj tá kopa negatívnych recenzií. Ak chceš s nimi niečo riešiť, čakaj že na prvý krát nepochodis a potom budeš musieť vytiahnuť naozaj dobre argumenty aby ti niečo preplatili. Držím palce
@jahodka6655 veď do 10 dní vieš odstúpiť od zmluvy a vrátiť auto
@jahodka6655 podľa mňa nie
@jahodka6655 raz som citala jednu zmluvu od nic a bolo tam malym pismom napisane ze vozidlo nie je vhodne na prevadzku na pozemnych komunikaciach (nieco v takom zmysle) . Pozrite si zmluvu bolo to niekde na konci a dost malym pismom. Ak to tam maju tak Vam nic nepreplatia lebo ste nemali jazdit na aute. V AAA dostali viac krat pokuty za neferove jednanie. Aj tak si myslim ze Vam nic nepreplatia. Mali by ste im dokazat ze to bola zatajena chyba o ktorej mohli vediet, v tedy by ste sa mohli natahovat aj s advokatmi, lebo sa budu urcite branit zubami nechtami aby nic nezaplatili, ze vozidlo ste si pozreli, pripadne vyskusali, a ci uz sa do aut rozumiete alebo nie po ohliadke ste suhlasili s jeho stavom. Aj ked by bolo zjavne ze tam je chyba.
treba pozrieť čo je v zmluve. ale treba ju prečítať úplne komplet celú do poslednej bodky.
to že treba vymeniť filter (tipujem teda asi DPF ak dymi na čierno) ti povedali niekde v servise? či si na to prišla sama?
možno by bolo dobre vedieť aj kedy si od nich kupovala auto.
Opravim tvrdenie ze v AAA auto nic nekupovat - ja tvrdim ze ani tam nic nepredavat. Strasne jednanie z ich strany...
ten výfuk na aute tam je práve na to, aby čierny dym vyšiel výfukom a nie niekde inde.
Po kúpe akéhokoľvek používaného auta, je vždy potrebné počítať s tým, že hneď ako to bude možné je potrebná výmena spotrebného materiálu: olej, chladiaca a brzdová kvapalina, všetky filtre, všetky remene.
Ved k nim zajdi alebo zavolaj. Myslim ze dokonca maju take ze si tam vies priplatit ze servis a vymenu do nejakeho obdobia. Ale to sa dohduje prinpodpise zmluvy