9 utorkov svätej Marty

11. júl 2021

Prajem pekný večer. Verím, že môj príspevok nebude nikoho obťažovať. Dnes sa Vás totiž nechcem na nič opýtať, len mám veľmi silnú potrebu napísať také osobné svedectvo.
Pred niekoľkými týždňami som náhodne narazila na tzv. modlitbu Deväť utorkov svätej Marty, ktorá dáva prísľub, že skôr ako uplynie deväť týždňov dostaneme to, o čo v modlitbe vrúcne prosíme 🙏
Uverila som, pravidelne som sa modlila a moja prosba bola naozaj vypočutá🙏Nebudem konkretizovať, ale to čo bolo z môjho pohľadu ešte včera nemožné, sa dnes podarilo.
Som veľmi šťastná a zároveň vďačná, a preto sa chcem s touto modlitbou, ktorá je pre mňa zázrakom, podeliť aj s Vami. Možno niekto z Vás prechádza ťažkým obdobím, alebo ho niečo trápi, tak sa môže obrátiť na sv. Martu🙂
Ešte raz prajem všetkým pekný večer!

autor
11. júl 2021

Modlitba

lola568
11. júl 2021

ani neviete ako veľmi ste mi pomohli a vtiahli ma do modlitby, ďakujem..

autor
11. júl 2021

@lola568 som veľmi rada, ak som takýmto spôsobom pomohla alebo aspoň dodala nádej čo i len jednej osôbke🍀

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamamasama
11. júl 2021

nepustime a nebudeme vyvracat... ❤️
tiez sa idem hned pomodlit... ono.. sv. Marta nam raz uz pomohla... verim, ze pomoze zas.. dakujem za svedectvo + 🥰

marci987
11. júl 2021

To sa ma modlit,kazdy den,alebo len utorky?

stella03
11. júl 2021

@marci987 iba utorky,9 utorkov.

autor
11. júl 2021

@mamamasama ❤️

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka2602
11. júl 2021

Nikto tu nič nevnucuje, tak verím, že sa ti nikto do nikoho nepusti.
Tiež ďakujem, prišlo to teraz ani nevieš ako vhod. Ďakujem ❤

autor
11. júl 2021

@katka2602 💜

karolinka1991
11. júl 2021

Dakujem za novu inspiraciu - mna takto zachranila minuly rok Pompejska novena, velmi odporucam

denka259
11. júl 2021

Ahoj, tuto modlitbu som sa modlievala každý utorok počas oboch mojich tehotenstiev ❤️ Pre mna znamená veľa a idem sa ju opäť modlievat.

autor
11. júl 2021

@karolinka1991 to je zasa novinka pre mňa, ďakujem 🙂

l_maria
12. júl 2021

Ďakujem ❤

elizabeth22
12. júl 2021

Ďakujem, ani som o takejto modlitbe nepočula, ďakujem za ňu ❤️ @karolinka1991 ja som od februára začala modlievať Pompejskú novénu v čase veľkej skúšky a ešte k Sv. Šarbelovi, čakala som dieťatko, lekári vraveli jedno, ale Pán Boh mal pripravený iný scenár, každú minútu ďakujem za nášho syna, že je tu🙏🙏

kvetinka75
12. júl 2021

úžasné, ❤

karolinka1991
12. júl 2021

@elizabeth22 krasne 🙂

karolinka1991
12. júl 2021

Ja este pridavam - obzvlast pre snazilky alebo tehulky - na inspiraciu stuzku sv.Dominika Savia a pasik sv.Dominika (su to 2 rozdielne veci)

lenkakravcova
12. júl 2021

Dávajte si ľudia na takéto veci veľký pozor. Daná modlitbu je Modloslužbou (upriamuje pozornosť na niečo iné než Boha v úcte, orodovaní).
Je to pridrudžovanie k Bohu, čo je porušovanie 1. Prikázania (vzdávať účtu iba Bohu). Diabol dokáže splniť niektoré veci, ktoré si ľudia prajú len aby ich uviedol do bludu, no o to ťažšie to bude pre daných ľudí na druhom svete kde sa tento modlosluzobny skutok budú horieť v pekle.
Skutočne sa toho vyvarujte. Spôsobíte si dobuducna nemalé problémy.

Ak niečo potrebujete, smerujete svoju modlitbu priamo na Boha. On je Vznešeny a iba On Jediny má moc počuť vaše prosby. Žiaden mŕtvy človek túto moc nema a nedokáže vám nič splniť, čo by sám Boh nechcel.
Boh počuje každé jedno slovo, každú jednu myšlienku, neškodte si teda zbytočnou modloslužbou a v prosbe sa zamerajte priamo na prosbu od Stvoriteľa.
Boh nepotrebuje žiadnych prostredníkov a radcov, ktorí vás nepoznajú. Boh vás pozná dokonale a vie, aké máte ťažkosti a aké sú vaše duše.

kvetinka75
12. júl 2021

@lenkakravcova zaujímavé a prečo sa teda kopa kresťanov modlí k panne Márii a k iným svätým?

zuzliq
12. júl 2021

@lenkakravcova Lenka, vy ste moslimská však?

mamamasama
12. júl 2021

@zuzliq áno je.. už som sa tu a ňou stretla... úplne iná mentalita aj vnímanie viery... väčšinou s ňou každá komunikácia vyusti do nepeknej debaty, preto asi najlepšie ignorovať...

lenkakravcova
12. júl 2021

@kvetinka75 Pretože sa nechali oklamať Diablom.
Už v Starom zákone ľudia konali kadeco. Stále sa to opakuje. Napr v minulosti uctievali Kráľovnú nebies. Dnes robia z panny Márie ženu ktorá má nadprirodzené schopnosti..
Jer 44,17
Naopak, budeme robiť všetko, čo sme sľúbili, že budeme páliť kadidlo Kráľovnej nebies a prinášať nápojové obety, ako sme to robili my, naši otcovia, naši králi a naše kniežatá v judských mestách a na uliciach Jeruzalema. Vtedy sme mali chleba dosýta, viedlo sa nám dobre a nezažili sme nešťastie.
A rovnako vtedy ako aj teraz, sa týmto ľuďom darilo. Veď Diabol vie klamať dobre. A pomáhať ľuďom materiálnymi vecami len aby ich zviedol z pravej cesty úprimnej viery v Boha.
Je to smutné no je to tak. A mnohých to "nepoškvrnené" počatie bez mena zvedie k modlosluzbe (také sú tie znamenia, nikdy nepovedia svoje meno len rôzne pojmy, čo je aj logické - lebo to nedovolí Boh, aby sa vydávali menom za niekoho iného,, možu len klamať hmlistymi pojmami a zmiesavanim pravdy so lžou - tomu ľudia radi veria).

@zuzliq Je úplne jedno akého som vierovyznania, ak ide o to, či niekto bude navždy trpieť v pekle pre zbytočnú chybu modlosluzby.
A áno, som muslimka. Verím v Jediného Boha, a akceptujem všetkých prorokov a aj cnostne ženy ako pannu Máriu, zároveň viem, že nám Boh zakázal konať takéto praktiky povyšovania alebo prirovnáva ja stvorenia k Nemu. Preto sa to upozorňujem.
Nerobím to zo srandy, snažím sa len o to aby menej ľudí skončilo v pekle, ak je to možné. Prvý zákon je prvý z dôvodu toho, že je najdôležitejší. Nie je v tomto poradí na začiatku pre okrásu.

Viem, že mnohým sa to nepáči, lebo ich toto usmernenie vyzýva k vzdaniu sa modlosluzby. A to nie je ľahké. Veď otec Abrahám sa nechcel vzdať ani svojich mŕtvych sošiek, nie to ešte niečoho čo by mu splnilo nejaké to jeho prianie.
No bohužiaľ dôsledky modlosluzby si každý ponesie na druhom svete na svojej duši. A skutočne, tie dôsledky nie sú pekné. Ak môžete, vyvarujte sa tomu a modlite sa priamo k Bohu. Ved o čo je "ťažšie" než táto modlosluzba smerovať svoju modlitbu priamo na Boha?

0silvia0
12. júl 2021

@mamamasama pockaj do utorka..

mamamasama
12. júl 2021

@0silvia0 viem, viem.. včera som začala deviatnik Tadeáša

zuzliq
12. júl 2021

@lenkakravcova prosiť svätých o pomoc nie je modloslužba. Bohužiaľ z môjho pohľadu nikomu nepomáhaš. Naopak, privádzaš ľudí na zlú cestu ďalej od Boha, voláš ich do pekla. Veď Ježiš, Boží syn povedal: Peter, ty si skala a na tejto skale postavím Cirkev a brány pekelné ku nepremôžu.

moonlight1210
12. júl 2021

@lenkakravcova si praktizujuca moslimka a nemas vobec rada, ked ta niekto skusa poucovat, co je na tom nespravne.
preto presne ty sama by si nemala robit to iste krestanom.
chod prikladom.

a krestania nepovysuju svatych na uroven boha, ale povazuju ich za prostrednikov k bohu. aby sa za nich prihovarali (orodovali) u boha.
neporusuju tym vobec prve prikazanie.

lenkakravcova
12. júl 2021

@zuzliq Je to modlosluzba. Viem, že je to ťažké prijať ale je to tak.
Každý kto tvrdí, že ho počuje nejaký svätý (svätý je iba Boh), tvrdí, že tento tzv svätý mŕtvy človek má vlasnost Vsepocujuci. A túto vlastnosť má len Boh. Čiže je to prirovnávanie človeka k Bohu.
Rovnako tak tento modlosluzobnik v tomto zmysle tvrdí, že svätý mu môže pomôcť - opäť, nemôže. Je to len človek a má len takú moc akú majú ľudia. Pomôcť mu môže skutočne iba Boh.
A do tretice, keď človek teda tvrdí že sa má za neho niekto prihovoriť, tak je nanajvýš čudné, žeby sa mal za neho prihovárať niekto, kto nepozná kým daný modlosluzobnik je. Môže byť aj kriminálnikom a čo akože ten tzv svätý príde k Bohu, povie mu to, čo Boh už aj tak vie, a bude za neho prosiť u Boha pričom Boh vie, že čo danému človeku treba a čo daný človek vykonal (ten tzv svätý to nevie, ale veríte ešte aj v to, že ten tvz svätý je Vsevediaci?)

Proste tvrdenie, že niekto vie to, čo vie iba Boh - Vsevediaci,, tvrdenie že niekto počuje to čo počuje iba Boh - Vsepocujuci ,, tvrdenie že niekto dokáže to čo dokáže Boh - pomôcť ľuďom - Vsemocny ... Je všetko modlosluzba.

Ja viem, že sa to ťažko číta. Ale je to tak.
Buď sa toho vzdáte, alebo súhlasíte s tým, že za to budete na druhom svete kruto potrestaní.

@moonlight1210 Poučujem vás len preto, aby ste neskončili v pekle. Len z dôvodu aby ste netrpeli. Nechcem vám ublížiť. Práve naopak.

Ale je to na vás. Každý má slobodnú vôľu. Či si vyberiete nasledovať cestu k Bohu alebo modlosluzby, je len a len na vás. Len vy budete samé znášať dôsledky svojich činov na večnosť. A aj keď si to tu tisíckrát olikujete navzájom, nezmení to nič na tom, že za daný skutok budete na druhom svete zbytočne, skutočne zbytočne trpieť, retoze tak to Boh ustanovil a je to platné do posledného dňa ľudstva.

nafka0483
12. júl 2021

@lenkakravcova Keby niekto zacal vyvracat principy tvojej viery, pretoze on VIE, ze to nie je pravda, ze konas nespravne, ze on ta len chce uchranit od toho a pod., tak by si verila? Asi nie, pretoze to, co uci tvoja viera povazujes za to najspravnejsie, tomu veris.

Preco ostatnych nenechas, nech sa riadia tym, co a ako uci ich viera, ved pripadne nasledky si ponesu oni. Rovnako ako si ich ponesies ty, v pripade, ze prave tvoja viera nie je ta "prava".

Keby tebe niekto povedal, ze never tomu a nerbo toto, chcem ta uchranit od vymytia mozgu, tak by si verila? Lebo niekto ti to povedal? Ty si ver comu chces a co povazujes za spravne, zi svoj zivot ako ti kaze tvoja viera. A ostatnym nechaj slobodu nech veria comu oni chcu a co oni povazuju za spravne.