80% voličov by v 2.kole volieb radšej volilo Pellegriniho ako Matoviča

maminaria
25. feb 2024

VYGUMOVALI ľudí natoľko, že sú ochotní dať radšej hlas Smerákovi Pellegrinimu, ktorý je na špagáte Ficovi ako Matovičovi, ktorý rozviazal ruky polícii a robil všetko pre ľudí ? Matovič zvýšil platy učiteľom, zdravotným sestrám, opatrovateľom, úradníkom a štátnej správe, dôchodcom dal najviac, chránil zamestnancov, keď kompenzoval ich platy zamestnávateľom počas pandémie, hoci sedeli doma a nepracovali, dotoval energie domácnostiam a pridal ako jediný rodičom detí. Popri spravodlivosti dbal aj na potreby ľudí. A súčasná Smervláda rieši len svoju bezstrestnosť a funkcie ci výlety do emirátov. No voliči PS a SaS tiež Kdh by radšej dali svoj hlas im, teda Pellemu? Tak buď je ten prieskum lož alebo Slováci stratili zdravý rozum. Ako to vidíte vy?

deti95060810
25. feb 2024

veľmi podobne...
Matovič sa do druhého kola ani len nedostane takže úplne zbytočne tu budeme hodnotiť kto aký je volič

wade
25. feb 2024

Zabúdaš na možnosť, že normálne zmýšľajúci človek by proste k takému druhému kolu nešiel. Zlodej vs. diletant. Ostal by som doma nech sa ráno na seba môžem pozrieť do zrkadla.

viestta
25. feb 2024

Matovic ako prezident? To srandujes? Ked uz by bolo treba vyberat medzi tymi dvoma, tak Matovic urcite nie. Ja len dufam, ze nebudem stat pred touto volbou.
Konecne pochop, ze tvoje slnko najjasnejsie samo seba a uplne samoobsluzne bez cudzej pomoci odsupovalo na politicky cintorin a aj jeho zasluhou sa dostali k moci Fico aj s jeho podrztaskou.

maca1984
25. feb 2024

Keby druhé kolo bolo Matovič vs Pellegrini, ani nápad že by som šla voliť.

lenka_vi1
25. feb 2024

Tak si zvoľ Matoviča😂😂😂

janai1
25. feb 2024

Keďže takáto možnosť nikdy nenastane čudujem sa ze to niekto rieši.
Ale tomu psychopatovi matovicovi by som hlas nedala

danyelia
25. feb 2024

Myslíš ten bobkový list? 🤣

katka700
25. feb 2024

@maminaria Máš pravdu v tom že z politikov ktorých sme tu za posledné roky mali bol matelko najsocialnejsi a veľa ľuďom zlepšil životnú úroveň alebo aspoň spomalil jej pokles. Len škoda tej jeho povahy, prezidentska funkcia je reprezentativna a jeho povahové črty vidia voliči ako prekážku k jej vykonávaniu a preto radšej zvolia pokryteckeho haj**a. To je len môj názor, nemusís so mnou súhlasiť. Hádať sa nebudem 😊

bloger
25. feb 2024

Matovič si za to môže trochu aj sám. Správa sa dosť nepredvídateľne a reaguje hlúpo.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanazu85
25. feb 2024

Igor si to trošku ,ba aj dosť,pokazil aj sám. Niekedy mal byť ticho, ale zasa vie povedať narovinu ako veci sú sedliackou rečou 😁. Určite ale viem,že mal najťažšie vládnutie a snažil sa všetko robiť s dobrým úmyslom. Všetci sa báli ,všetci boli na začiatku ústretoví, trpezliví , empatickí,ale ako to u nás ľudí býva, vždy hľadáme tie kratšie a jednoduché cesty,aj v nevedomosti. Začneme veriť nezmyslom a začne prevládať sebeckosť.

btus
25. feb 2024

kto volil PS, SaS alebo inú pravicu isto svoj hlas neodovzdá Pellemu.

zuzanazu85
25. feb 2024

Igor sa na prezidenta nehodí,tam je najlepšia voľba jedine pán Korčok,za mňa 😏.

deti95060810
25. feb 2024

@zuzanazu85 tiež si myslím...

docq
25. feb 2024

Prezidentske volby 2024 asi vyhrá Pelle , predvolebne sluby o silnom state chcete lacne potraviny slovensko potrebuje pokoj tato retorika sa presne hodi fico volicom ktory nechcu modernu demokraciu ale navrat starych cias pred covidom 19 .

madeincssr
25. feb 2024

Ak sa neficovolici nezjednotia na nejakom relevantnom protikandidatovi (pravdepodobne Korcokovi), bude mat sucasna koalicia vsetky posty a to nie je dobre pre nikoho (vsetko v rukach jednej koalicie). Tak kazdy nech pouvazuje...

marca12
25. feb 2024

@maminaria boze chran takato volba aspon by som si usetrila cestu a nesla volit. Ale to sa nestane. Matovicovi nikdy nezabudneme ako nas daroval Ficovi. Jeho vinou je Fico znova pri moci.

vanilkovazmrzka
25. feb 2024

Aky zmysel na tato otazka, ked matovic sa do druheho kola nedostane?

Btw ja by som si tiez vybrala peleho, lebo matovic je naruseny psychopat, ktory patri do ustavu a nie do akejkolvek serioznej verejnej funkcie. Takze volba z tejto dvojice je len zlo vs zlo.

lonely66
25. feb 2024

ak ostanú títo dvaja /čo si vôbec nemyslím/, nepôjdem voliť vôbec. ak mi dal niekto nôž na krk, ako sa hovorí, že musím, šla by som pelegriniho. z jednoduchého dôvodu. matovič je psychopat. prejavil sa už dostatočne. ja nemusím smer ani hlas, ale ak by to bola podmienka prežitia, tak pelegrini má aspoň vystupovanie na omnoho vyššej úrovni, než matovič. a prezident predovšetkým reprezentuje krajinu. Ďakujem, ale aby matovič reprezentoval slovensko, to si ani predstaviť nechcem.
@madeincssr áno, korčok by bol super prezident.

januska12323
25. feb 2024

Ako tak pochopím voličov Matoviča do parlamentu ale na prezidenta? Ten by nás tak zhovadil, že si to ani nevieš predstaviť. Pri tejto voľbe by som nešla vôbec.

jana_eyre_2
25. feb 2024

Nepochopím prečo sa dávajú v prieskumoch takéto tupé otázky.. je tam koľko kandidátov? A oni vyberu buď totálne nenavideneho narcisa ktorého bude voliť asi len jeho rodina a pár zaslepencov a chlapa čo ho drží Fico za gule.. tak jasné že sú potom výsledky strašne..

To sú také otázky ako keď sa ma sesternica v 8rokoch pýtala či by som radšej z horiaceho domu zachránila mamu alebo otca.. lenže to sme boli deti, vtedy sa môžu pokladať hlúpe otázky. V dospelosti očakávam aspoň tie otázky normálne postavené aby sa na ne dalo odpovedať..

zara1357
25. feb 2024

@maminaria pozri si predbežné čísla myslím si, že máme iba 2 možnosti.
1. Pelegrini
2.Korčok
Matovič má malé šance.
Je mi veľmi ľúto, kam ako krajina spejeme a o to viac, že sa o to postarajú ľudia ktorý profitujú z práve zvolených strán

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diewcatqoo
25. feb 2024

Igor, nie, do druheho kola sa naozaj nedostanes, ani v tych najdivokejsich snoch. Daj si hlavu do poriadku a odid z politiky. Naozaj nie si taky hrdina, ako si o sebe myslis.

jana_eyre_2
25. feb 2024

@diewcatqoo myslíš že Igor už aj na MK chodí? 🤣 Ako vlastne nečudovala by som sa keby to tak naozaj bolo..

diewcatqoo
25. feb 2024

@jana_eyre_2 no podla toho, ako ho autorka velebi.. vobec by som sa necudovala, keby Igor na MK chodil. Zhliadnuc par jeho prispevkov na fb a to ako preziva socialne siete, by som sa vobec nedivila, keby toto pisal on. Vlastne teraz sa zamyslam, ze tam chyba slovo mafia. Tak to asi nepisal on.

palicka
25. feb 2024

No naisto viem, ze to bude ten, koho zvolia ludia. Teda vacsina...a princip demokracie je o volbe...ci to bude ten, onen, Janko Hráško ci Snehulienka. Vzdy bude niekto spokojný a niekto nie...

petamich
25. feb 2024

v takom pripade by ma ani nehlo ist volit 🤷‍♀️ ved to nie je volba - smeracky pritakavac alebo nepredvitatelny narcis

abbey1
25. feb 2024

Pre mňa je desivá jedna i druhá predstava. Ak svoj hlas by som Matovičovi nikdy nedala.

mirkam3
25. feb 2024

@maminaria tak ja som “team Korčok”. Ale ak by som NAOZAJ MUSELA voliť jedného z dvojky Matovic Pelle (vďaka bohu toto kombo je skôr fikcia) tak tiež radšej dám hlas Pellemu. Matovic sa vlastným úsilím prepadol na úplne politické dno…