Ahojte dievčatá resp. maminy,
chcem sa Vám zveriť a zároveň poradiť .
Mám krásneho 7 ročného synčeka, len jeho biologický otec
nemá moc o neho záujem z dôvodov takých a takých, to sa mi nechce teraz rozoberať.
Filipka to doteraz netrápilo, ale včera mi 1x povedal, že maminka , prečo ja nemám ocina.
Bolo mi to veľmi ľuto, lebo hoci ja mám nejaký začínajÚci vzťah, ale Filipkovi sa ten môj nový priateľ
proste nepáči.
Chcem len počuť alebo mi napíšte niektoré maminky, ktoré máte s takouto situáciou skúsenosť, že ako ste to Vy riešili resp. viem, že každé dieťa je iné, len ma potešia Vaše reakcie k danému problému.❤🙂
pekný deň prajem všetkým
ANDREA
@filiiatko myslím si že tu nejde tak o to že sa mu nepáči ale o to že doteraz ťa mal len preseba. A zrazu sa o tvoju pozornost musi deliť. Určite sa to časom utrasie,keď zistí že ho ľúbiš rovnako,že priateľ ho má tiež rád a že keď ste traja je to fajn 😉
@filiiatko prečo sa mu nepáči?
Díky za názory, myslím si aj ja, že žiarli, priateľ sa snažil zahrať si s ním futbal, to sa posnažil, lebo má nejaké výrastky na chodidlách, ale raz mu povedal, že keď nebude poslúchať tak dostane po zadku. S týmto sa mi syn zveril a ešte navyše viem, že priateľa otec bíjaval, takže má to asi v génoch. Nechcem aby mu spôsobil traumu, ešte k tomu pre neho cudzí človek, pre mňa je syn prvoradý.
@filiiatko nejak zavčasu sa synovi vyhráža bitím po zadku....Od takého chlapa ruky preč...
@filiiatko 😞no tak to už je iná vec...tiež by som ten vzťah zvážila,ako píšeš deti sú prvoradé.
ďakujem.
@filiiatko tak aspoň vieš, prečo sa nu nepáči. Mne by sa tiež nepáčil a za také reči by som ho hnala ako psa, ešte kým by to nezačal praktizovať naozaj.
Napíšem ti môj príbeh v skratke.. syn už teraz 17 ročný sa do 6 rokov s bio otcom nestretávali a potom do 13 áno. A potom už nechcel.. nestaral sa o neho riadne a klamal mu.. sa s test ho nevidel a poznačilo ho to.. keď som mala nejakého priateľa sa syn tešil.. chýbal mu chlap.. pred dvoma rokmi som sa dala dokopy s kamošom z detstva aj sme sa vzali a potom som zistila že je to kreten hrubého zrna čo neváhal vlastným dcéram povedať že sú kurvy podotýkam že majú 13 a 9 a môjmu synovi robil takmer peklo za mojím chrbtom.. dali sme mu viackrát šancu hoci syn už ho tu nechcel ale aj tak sa nezmenil a musela som ho vykopnut už navždy nedávno.. nikdy viac. Syn je šťastný ja tiež aj ked som tehotná nikdy sa k takému psychopatov nevrátim.. preto ti radím ak syn niečo povedal ver jemu určite to nemusí byť žiarlivosť. Chlapa kopni do zadku pri prvom zadrheli kým syn nebude mať traumu..
Určite daj na pocity svojho dieťaťa. Deti vidia a cítia to čo my nie. A syn bude navždy Tvoj syn,kdežto o partnerovi to platit nemusi
@filiiatko u mna by asi partner ktory by sa nepačil mojim detom nemal moc šancu. Je to preňho cudzi človek, o to ťažšie musi byť snažiť sa "vychadzať s nim" .....keď si dieťa obľubi "cudzieho chlapa" to už považujem priam za zázrak. Možno by som chvíľu na taky zázrak čakala ale keby to nefungovalo myslim že by to aj tak narušilo neskôr moje vnímanie partnera ako potencionalneho otčima a vzťah by z mojej strany upadal. Ja keď som bola nejaky čas sama (len s dcerou), tak už som sa na každeho chlapa v okoli snažila pozerať očami mojej dcery. Myslim že deti maju častokrat lepši "barometer" na ľudi ako my dospeli.
Moja rada,pocuvaj svojho syna. V tomto veku este jeho pocit z cloveka je spravny... aby si casom nelutovala. Tento priatel nie je pre vas ten spravny. Toho spravneho ti ukaze prave tvoje dieta... vela stastia
ďakujem , mám istý pocit aj ja , myslím, že môj syn je tým správnym barometrom pre nás.
Mala by si dať na dieťa, nemyslím,že to robí zo žiarlivosti, malé a menšie deti hovoria väčšinou vždy pravdu. Chlap nestojí za to,aby sa trápilo dieťa.
@filiiatko tak pocuvaj svoje dieta a nie cudzieho chlapa.... Ak sa mu na zaciatku vasho vztahu vyhraza bitkou ver ze dlho nepotrva a par na zadok od neho dostane, a je dost mozne ze nielen on ale ak budes mat vyhrady tak aj Ty..... Nenechaj si zalepit oci tym ze si s nim obcas zahra futbal a za to ocakava synov obdiv a lasku = cele zle.
Je ine ak das na zadok synovi ty ako jeho matka a ine ak by ho vycapal cudzi chlap,to si on nemoze dovolit
Za sociku sa hovorilo detom, ze oco odcestoval do ameriky. Nateseni susedia potom casto chceli od dotycnej mamy kupovat valuty. 🙂