6 mesačné bábo sa prestalo pretáčať

vivilu
9. jan 2018

!!!!!!!!!! Ešte raz sa chcem s pýtať co to môže byť moje 6 mesačné dievčatko sa nechce pretočiť z chrbta na bruško ako by to zabudlo vedela ti od 4 mesiaci ako profík a teraz len leží na chrbte a ani ju nenápadne sa pretočiť ani za hračkou potom začne plakať zúri. Ja neviem co to s nou je trva to dva dni mam strach už som sa aj V PLAKALA.!!!!!!!!!!!

shee11
9. jan 2018

moja sa tiez prestala pretacat asi po troch tyzdnoch co to uz vedela, trvalo to ads 4 dni, prevazne lezala na chrbte. pripisovala som to viroze, najprv mala zvysenu teplotu 1 den. a potom tie 3-4 dni bola taka lenivsia. upravilo sa to, dnes uz stvornozkuje. dufam, ze sa vam to coskoro upravi.

timilv
9. jan 2018

Lekarke ste neskúšali volať, že čo ona na to?

sanssa
9. jan 2018

preco nezavolas k doktorke ked sa bojis?

janemari
9. jan 2018

Moja bola tiež ako živé striebro,nemohla som ju nechať ani na chvíľu samu. Mala tiež cca 6 mesiacov kedy sa prestala pretáčať a nemala záujem sa vôbec dvíhať,sadnúť si a tobôž nie chodiť. Tesne pred 1 rokom začala štvornožkovať.

slniecko87
9. jan 2018

Nebola v poslednej dobe očkovaná? Môže íst o NU

pribinak
9. jan 2018

Ved ked sa bojíš, nieco sa ti nepozdáva, tak zavolaj pediatricke. Radsej 10x zbytocne ako raz nieco zanedbať

lindusss2016
9. jan 2018

@slniecko87 tiez som chcela napisat, len som nenabrala odvahu, ale suhlasim

liv1
9. jan 2018

No, tak drzim VELMI palce. Ihned k dr zajtra. Nenechaj sa nijako odbit. Ak by bolo na mne, okamzite neurolog a detoxikacia tazkych kovov, biorezonancia BICOM, skusila by som vsetko na svete.

liv1
9. jan 2018

@lindusss2016 jaj ja ze ty si autorka. Tak nevieme ci bola ockovana. Sorry

liv1
9. jan 2018

Ak nebola ockovana pripisala by som to nejakej chripke, viroze a urcite by som sla k dr.

deti95060810
9. jan 2018

nenechaj to len tak....zajtra smer lekár, alebo aspoň lekárke zavolať a povedať čo sa robí.....
Inak mne raz lekár vravel, že deti sa nevyvíjajú priamočiaro, ale skokom. t.j. niekedy má maminka pocit, že ten vývoj ide pomaly resp. vôbec....

trashpanda
10. jan 2018

Nasa rodinna kronika: Toto bol v detstve aj moj pripad. Po mesiacoch otacania som s tym prestala. Postihnuta nie som (teda...kazdy trochu sme, ze? :D ), ale nikdy som neliezla, co nie je uplne idealne pre vyvoj pohyboveho aparatu. Neboj sa prilis, ale k lekarovi si zajdi, mozno by sa to dalo nejakou stimulaciou znovu nastartovat. 🙂

tinaa64
10. jan 2018

@trashpanda toho sa boji aj ja se moja nebude lozit...ma 7mes.len sa pretaca a stavia sa sama na nohy ked ju prichytim..a ked ju da na brusko nech trenuje tak ona zdvihne zadok a supe na chrbat..

trashpanda
10. jan 2018

@tinaa64 Moja babka ma skusala k lezeniu namotivovat tak, ze sama liezla po styroch a ja som to vraj skusala po nej. Len uz sa s tym zacalo neskoro, takze uplny uspech to neprinieslo. Tak mozte skusit, mozno bude napodobnovat. 🙂

tinaa64
10. jan 2018

@trashpanda no skusim... Mne nevadi ze ste nelozi ..skor sa bojim ze nebude bobec..pocula somzeto nieje velmi dobre pre dieta ak preskoci vyvoj...ale preco to nie je dobre uz som sa nedozvedela

katharines
10. jan 2018

@tinaa64 pretoze svaly, ktore drzia ramenny pletenec a lopatky budu prilis slabe a to vedie ku zlemu drzaniu tela a problemami s tym suvisiace

katharines
10. jan 2018

Ak sa prestal pretacat, je na to taky chmat - cvicenie, ktore to vie pekne aktivovat. Pytaj sa na rehabilitaciu, samozrejme ak nie je inac chory.

tinaa64
10. jan 2018

@katharines aha..dakujem pekne za vysvetlenie....tak kazdy vyvoj dietata ma vyznam....a niekto si mysli ze ake sikovne dieta ma ked islo rovno na nohy

katharines
10. jan 2018

@tinaa64 tak ako pises. Ak dietatko preskoci nejaku vyvojovu etapu, tak sa to potom musi dohnat cez specialuzovane rehabilitacne cvicenia.

charlie1980
10. jan 2018

Tak isto sa priklanam k nazoru @liv1 Viroza, ockovanie, Mozno Aj intolerancie mozu sposobit to, Ze dieta „zabudne“ to, Co Uz vedelo. Detox (homeopat v komore), intolerancne testy, zvazit dalsie ockovania, prip.odlozit na neskor.