5G sieť

7. apr 2023

Ahojte, som laik v tomto. Mám si na iphone nastaviť automatickú 5G? Doteraz som mala LTE. Od operátora mi prišla sms: volania a dáta mám po aktualizácií dostupné už aj v 5G sieti …

obonova7
7. apr 2023

Áno máš ich už dostupné aj v 5g len si to musíš povoliť v nastaveniach na svojom mobile

autor
7. apr 2023

@obonova7 a výhoda? Lepší signál?

kluska
7. apr 2023

vyhodou je mozno lepsi signal a nevyhodou zdravotne nasledky..

autor
7. apr 2023

@kluska aké zdravotné?

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. apr 2023

@niekto2hy dakujem

mimka1402
7. apr 2023

@kluska A presne takýmto ľuďom by nemali dávať rodný list, možno až po výsledkoch IQ, ktorými by očividne neprešli...
Hoax sem, hoax tam...

kluska
7. apr 2023
kluska
7. apr 2023

ja zijem v dubline, centrum mesta, viem o tom svoje, mame to tu na kazdom kroku zavedene, nie len v mobile, ale aj po uliciach. Slovensko je este v ciernej diere, kedze ani bratislava nie je z daleka takto pokryta, nie to este nejake ine mestecka a dedinky. My uz svoje vieme a mudry clovek sa pouci, hlupak sa vzdy bude rehotat.

kluska
7. apr 2023

zavadzalo sa to u nas v case lockdownov, viem velmi dobre ake zdravotne problemy mi osobne pribudli a tiez viem, ze ked pridem na slovensko, tie problemy zahadne zmiznu

autor
8. apr 2023

@kluska aké napríklad?

obonova7
11. apr 2023

Jednoznačne lepší signál určite

kluska
11. apr 2023

velmi casty tlak a bolest hlavy, cca kazdy 2-3 den, zobudis sa s tym a ides s tym spat, chronicka unava aj po vyspati, sumenie a bubnovanie v usiach, skoro kazdy den v urcityc intervaloch. Ked som bola na slovensku a som prisla naspat a na nasej ulici prave v tom case zaviedli to, tak po prichode ma tak bolela hlava, ze som z toho aj vracala, nikdy sa mi predtym to nestalo a to cestujem casto a zijem tam uz roky rokuce. Muz sa tiez stazuje na bolesti hlavy, ze ked je v praci, hlava ho neboli, akonahle pride domov, uz to tam je. Tiez zalezi kolko smart veci pripojenych na net mas doma, pretoze sila ziarenia sa tym nasobi. Inac aj moje deti sa stazuju, ze ich boli hlava. Ja chodim na slovensko zrelaxovat, je tu aj cistejsi vzduch.

niekto2hy
12. apr 2023

@kluska Nie je 5G ako 5G.Su rozdielne frekvencie ktoré používajú MOP a routre.Teoreticky,taký železný,prepravný,kontajner pôsobí ako Faradajova klietka.