Zdravím. Chcem sa spýtať, či je normálne, že môj 5 ročný kocúrik papá čipsy? :/
Ja sa oňho veľmi bojím, nemá žiadne ťažkosti ani nič iné, ale bojím sa.
Vždy je otvoríme balík čipsov tak na nás vyskočí a stále mňauka a musíme mu dať :/ ..
@kvetinka134 nemusite mu dat. Je to jednoduche.
@kvetinka134 mimochodom, čipsy obsahuju vela soli, takze ak chces sposobit svojmu kocurovi to, ze mu zatazis oblicky a sposobis smrt, tak mu kludne dalej čipsy ponukaj. Nic v zlom, ale ani kojencovi nedas gulas s piatimi knedlikami, ked na teba pekne zazmurka.
Ze "stale mnauka a musime mu dat" 😂😂😂 si snad robis srandu 😅
@mrkvicka060 neviem čo je na tom smiešne 🙂
@kvetinka134 nevšímajte si to aj náš psík havka dokým mu nedame niečo čo si pýta dame mu ale malinko! Taktiež kocúrik môže čipsy no malom množstve to by samu fakt nemalo čo stať
@kvetinka134 Pravidelně bych mu je určitě nedávala (obsahují mnoho soli, jsou smažené). To, že výjimečně, omylem snědl dvě, tři čipsy mu nic neudělá. 🙂
@anabel2341 nezjedel toho veľa a ani často to nekupujeme ..
@dahliaa ďakujem, to mi odľahlo nezjedoll toho vela 🙂
omg, top tema na mamickovsky portal. Sorry, nedalo mi
@karollka21 riešia sa tu aj iné témy, nie len "mamičkovské" 🙂
ale niektore su fakt top 🙈
Autorka sa veľmi boji o kocurika nič natom divne nieje .Neboj sa keď len sem tam zahryzol do čipsy nič mu nebude ,len skôr veľmi nekupujte,alebo papaj keď ťa nevidí 🙂
@trojnasobnamama už radšej nebudem kupovať
@kvetinka134 Keď len ozaj výnimočne malý kúsoček nič mu nebude.
@mrkvicka060 no ked mnauka tak musis dat,staci ked chiosy nebudu kupivat alebo kocurovi nedaju z nich zrat.Ale ked hidsk kocuricwk mnauk rd papka,este sa z nich ak doserka,boze
@kvetinka134 a neposerkal sa z nic este nahodou?
@ktochytavzite vy si teraz robíte zo mňa srandu alebo čo?
Ak áno tak si to nechajte pre seba 🙂..
A nie neposral sa a naučte sa písať
@kvetinka134 a čo si ten kocur sam otvori chipsy?
@kvetinka134 u nas v rodine tiez davali mačke čipsy, samozrejme v určitej miere a nič jej nebolo 😺
Ked zjedol raz nejaky cips, tak sa mu pravdepodobne nic nestane. Ale je to pre macku maximalne nevhodna strava. Nie je v tom vlastne nic, co by macka potrebovala. Urcite by som to ziadnemu zvieratu cielene nedavala. Ani kusok. Uz len z principu 🙂
Daj si chipsi vo vani tam za tebou nepride mnaukat vacsinou macky nemaju radi vodu 😄
@miadi 😂😂 dobrý nápad
@miadi ze nemaju radi vodu.. moja macka je asi divna, ale ked idem kupat syna, napustim vanu a nahodou nezatvorim dvere, tak hned skoci do vane. Ani nestihnem zareagovat 😀🤦♀️
@kiqusiq no, kym si jej nerobila pitvu, nevies, ci po nadmernej konzumacii slaneho nemala nejako zasiahnute vnutornosti ....
@kvetinka134 zvierata nemaju prisposobeny traviaci trakt na ludske jedlo, nemali by zvysky od stola a uz vobec nie slane a podobne.
@diewcatqoo tak ty si cipsi vo vani nedas 🤣😆tvoja cica si asi mysi ze je Labrador 😂
macicky vseobecne v starsom veku trpia na ochorenie obliciek, pretoze ich strava ja /ma byt hlavne bielkovinova a sol oblickam tiez neprospieva, treba obmedzit a odolat drankaniu 🙂
Cipsy nie sú zdravé ani pre ľudí, takže kým to dám zvieraťu,treba použiť aj mozog.
Chipsy si sami pre seba mozete kupovat, len teda nimi nekrmte zvierata. Jasne, ze kocur mnauci. Vidi potencialne zradlo. Aj keby otvoris mrkvove chipsy, urobil by to iste, no nakoniec by si mozno ani nevzal. Ale od toho tam ste vy, aby ste zvazili, co prenho vhodne je a co nie je. Nepoviem, keby si nepozorovane ukradne, ale davat mu ich umyselne?
Opýtaj sa veterinara