5 ročnú dcéru mám zapísanú v pase. Môžme ísť do Grécka?

kburgerin
25. júl 2011

dneska moja dcera ma 5 rokou a chceme ist do grecka na zaciatku jula som jej dala robit pas a Este nie je hotovy tak nemozeme vycestovat, nestaci ze ju mam zapisanu v mojom pase?

sisaha
25. júl 2011

@kburgerin ak ste si nepriplatili robenie pasu do 48 hodin, tak bezne to trva mesiac. Cize ste museli pocitat s tym, ze nemusi byt vyrobeny skor ako za mesiac. Pokial viem, dieta do 5 rokov moze byt zapisane v pase rodicov. nad 5 - musi mat vlastny pas...Ja osobne by som neriskovala, ze vas otocia niekde pred Greckom (ak idete autom) len kvoli pasu..skuste este tyzden pockat, mozno ho dovtedy vyrobia

kburgerin
autor
25. júl 2011

Este sa to neda teraz tam na pasove ist a povedat im nech si svihnu, lebo moj muz ma len 2 tyzdne dovolenky.

kburgerin
autor
25. júl 2011

No my sme nevedeli, ze pojdeme do Grecka, ja som sa to dozvedela az teraz v piatok.

ani3012
25. júl 2011

@kburgerin môžeš sa ísť spýtať na pasové,či náhodou tam už nie je ,ale počítam ,že skôr nie ale za opýtanie nič nedáš 😉 inak ti poradiť neviem a tiež by som neriskovala cestu do zahraničia bez cest.pasu ..ako sa povie- náhoda je blbec....

kburgerin
autor
25. júl 2011

Ja ked som dala robit mojmu synovi pred 2 rokmi, tak to bolo hotove za 3 tyzdne

sisaha
25. júl 2011

@kburgerin vypni si caps lock...je zakazane pisat velkymi pismenami... A ako ti radi Ani, chod sa popytat na pasove. mozno to uz kazdym dnom bude.

dara76
25. júl 2011

@kburgerin dieta od 5 rokov musi mat vlastny pas, nestaci ju mat zapisanu vo vlastnom pase. Treba sa ist spytat na pasove, ci uz nahodou nie je. Nam trvala vyroba pasu nieco cez 2 tyzdne (maju na to mesiac) - prisla mi sms, ze je hotovy. Ale to som davala robit v marci - pred sezonou.