dneska moja dcera ma 5 rokou a chceme ist do grecka na zaciatku jula som jej dala robit pas a Este nie je hotovy tak nemozeme vycestovat, nestaci ze ju mam zapisanu v mojom pase?
Este sa to neda teraz tam na pasove ist a povedat im nech si svihnu, lebo moj muz ma len 2 tyzdne dovolenky.
No my sme nevedeli, ze pojdeme do Grecka, ja som sa to dozvedela az teraz v piatok.
Ja ked som dala robit mojmu synovi pred 2 rokmi, tak to bolo hotove za 3 tyzdne
@kburgerin dieta od 5 rokov musi mat vlastny pas, nestaci ju mat zapisanu vo vlastnom pase. Treba sa ist spytat na pasove, ci uz nahodou nie je. Nam trvala vyroba pasu nieco cez 2 tyzdne (maju na to mesiac) - prisla mi sms, ze je hotovy. Ale to som davala robit v marci - pred sezonou.
@kburgerin ak ste si nepriplatili robenie pasu do 48 hodin, tak bezne to trva mesiac. Cize ste museli pocitat s tym, ze nemusi byt vyrobeny skor ako za mesiac. Pokial viem, dieta do 5 rokov moze byt zapisane v pase rodicov. nad 5 - musi mat vlastny pas...Ja osobne by som neriskovala, ze vas otocia niekde pred Greckom (ak idete autom) len kvoli pasu..skuste este tyzden pockat, mozno ho dovtedy vyrobia