Zdravím dievčatá. Aké su vaše skúsenosti s 3D mihalnicami? Výdrž? Chcela by som si dať teraz na leto, aby som sa nemusela maľovať. Nezničí mi to tie svoje? . Poprípade môžte odporučit nejaku dobrú kozmeticku 🙂
Ja som mala pekne, boli krásne asi 3 týždne ale potom už nie. Teraz si ich nechávam prirodzene vypadať a musím povedať že z mojich mi ostalo asi 3/4 z dĺžky. Ale plánujem si ich dať znova keď budem mat čas, je to praktické a vyzerá to pekne. (Aspoň tie moje)
@kvetinka_123 Ja som mala asi 4 roky norkové. Len dorábka ma vyšla 70€. Ale vydržali 4-5 týždňov. Na dovolenke som bola vo vode, slnko tiež nevadilo. Ráno som vstala, umyla oči, očesala mihalnice a bolo. Dala som si ich odstrániť pred nástupom do pôrodnice. Pod nimi som mala svoje, nezničené. Asi naozaj záleží od kvality mihalníc. A syntetika a norka je rozdiel. Len som si všimla, že teraz robia niektoré baby syntetiku a napíšu že norky. Treba nájsť poctivú babu, ktorá to robí. Od tej doby som si ich nedala, ale nemala by som s tým problém. Len nie je momentálne čas. Ale za mňa spokojnosť. Hlavne ten super pocit, keď som sa nemusela líčiť, lebo to ma nebaví. A hlavne cez leto nie.
nedavaj si, tvoje ti povypadavaju a tie umele budu vyzerat ako metla po tyzdni
Veľa záleží od mihalníc, od kvality a tiež aj od toho ako sa dávajú dolu. Mám kamošku, čo si ich dávala sama dolu a takým štýlom, že si brhlila oči a to jasné, že jej povypadávali aj jej. Ale ja napríklad som bola v salóne na odstránení, že mi ich dala kozmetička dolu a nemala som problém. Moje som mala rovnako pekné jak predtým ;)
@kvetinka_123 nikdy viac, mala som krásne husté dlhé riasy a teraz mi z nich nič neostalo 😢😭😭😭
@kvetinka_123 ja som mala obdobie, keď som ich nosila pravidelne, vydrž max 2 tyzdne, potom to už nevyzeralo pekne, keď som si ich dala dole, tie moje boli poriadne zničené a krátke..Už by som si to viac nedala a dokonca sa mi to už nepáči, ešte som nevidela ženu, ktorá by to mala urobene pekne a prirodzene, lebo aj tak sa to da urobiť..Väčšina to ma v štýle, že najprv zbadám mihalnice, potom dlho nič a potom danú osobu 🤷♀️Mávam naozaj že obcas take chvíle, že by som si to zase dala, ale pri pomyslení na to, že o dva tyzdne môžem ísť na dorabku, nehovoriac o tom, že hlavne v lete na dovolenke mi to znižovalo komfort, žiadna voda, spliechanie a pod..