Ahojte. Dneska sa mi nešťastnou náhodou poškriabali 3 znamienká na krku o tŕne. Termín ku kožnému mám niekedy na september a veľmi sa bojím. Ku kožnému nemám možnosť ísť skôr. Čo mám robiť? Sú tie znamienká vpohode? Prosím poraďte mi
Ak netiekla krv a nemenia sa , tak nerieš. Ak by začali meniť svoj tvar, farbu, alebo sa s nimi niečo dialo neobvyklé, tak sa treba preobjednať ku kožnému skôr.
Fotku si odloz a cca raz za mesiac si skontroluj a porovnaj. Vyzeraju ok.ak sa zacnu menit potom urgent ries
Moj muz si nedavno tak zaskrabol znamienko ze mal na nu normalne chrastu ...kozna dala taky kremik aby skor odpadla chrasta a potom mal pockat a prist neskor na kontolu...a tam vsetko ok povedala ze vyzera to ok ze si to len povrchovo odskrabol
Ja som si toľko znamienok zoskrabla že ani nerátam, lebo fakt som také teľa v tomto (pardon ta výraz, ale áno) .. Jedno mi normálne odpadlo... A všetko ok zatiaľ.
@simca06022011 ja tiez ani neviem kolko x, ale uz som si ich dala vybrat. No moje boli maxi velke.
Tiekla ti z nich krv?