3 zaškrabnuté znamienka

keremiova
8. jún 2020

Ahojte. Dneska sa mi nešťastnou náhodou poškriabali 3 znamienká na krku o tŕne. Termín ku kožnému mám niekedy na september a veľmi sa bojím. Ku kožnému nemám možnosť ísť skôr. Čo mám robiť? Sú tie znamienká vpohode? Prosím poraďte mi

poopsie
8. jún 2020

Tiekla ti z nich krv?

heln
8. jún 2020

Ak netiekla krv a nemenia sa , tak nerieš. Ak by začali meniť svoj tvar, farbu, alebo sa s nimi niečo dialo neobvyklé, tak sa treba preobjednať ku kožnému skôr.

cacianka
8. jún 2020

Fotku si odloz a cca raz za mesiac si skontroluj a porovnaj. Vyzeraju ok.ak sa zacnu menit potom urgent ries

1mina
8. jún 2020

Moj muz si nedavno tak zaskrabol znamienko ze mal na nu normalne chrastu ...kozna dala taky kremik aby skor odpadla chrasta a potom mal pockat a prist neskor na kontolu...a tam vsetko ok povedala ze vyzera to ok ze si to len povrchovo odskrabol

simca06022011
8. jún 2020

Ja som si toľko znamienok zoskrabla že ani nerátam, lebo fakt som také teľa v tomto (pardon ta výraz, ale áno) .. Jedno mi normálne odpadlo... A všetko ok zatiaľ.

mergimar
9. jún 2020

@simca06022011 ja tiez ani neviem kolko x, ale uz som si ich dala vybrat. No moje boli maxi velke.

keremiova
autor
9. jún 2020

@poopsie Iba trolilinku. Ešte menej ako kvapka krvi. Dokonca menej ako polovica z tej kvapky krvi

domie321
11. sep 2020

Ahojte chcela by dom sa opytat syn si dnes zaškrabol znamienko isla mu až krv. Bola som šokovana že zo znamienka ide tolko krvi. Čo mam s tym teraz robit iat k lekárovi alebo počkat či nezmení farbu alebo tvar?

katkabg
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1mina
11. sep 2020

@domie321 nam kozna kazala pockat kym odpadne chrasta a po nej este pockat par dni a potom dojst na kontrolu...musi sa proste zahojit