3-mesačný Yorkshire

mamasuri
20. sep 2023

Prosím vás poraďte my aké granule mam kúpiť pre 3 mesačného Yorku a aká je strava ci len granule ďakujem

zuzkaa1991
20. sep 2023

@mamasuri ak si pamätám 15r.dozadu treba granule ktoré papal pri predavajucom a postupne miesat s novými ktore zmenite vy....ale to sme zaliali s prevarenou vodou sby boli mäkšie

vikusjk
20. sep 2023

@mamasuri ak si si ho teraz zaobstarala, tak presne ako pise zuzka vyssie. Potom uz co si vyberies, my sme mali nasu cely zivot na Royal Canin granuliach, su pre mlade steniatka a potom pre dospelych, cize ty hladaj asi tie junior, alebo sa volali. Zalievali sme jej ich obcas vyvarom, obcas vodou, aby zmakli, ale samozrejme nemozu v tom byt dlho, len kym sa nenaje, lebo budu kysnut. Postupne sa potom nauci rozzut ich.
Co sa tyka pamlskov, neviem, ci sme jej v stenacom veku nieco davali, ale v dospelosti jasne, ze sme jej aj kupovali pamlsky pre psikov, alebo dostala kusok tvrdeho syra, mala rada aj cerstvu papriku, mandarinku, uhorku (cerstvu) a kadeco, samozrejme kusku varenej sunky nikdy neodolala

dasufla
20. sep 2023

vam predavajuci nedal granulky, na ktorych ich mal? zvacsa sa to tak robi, ze daju na par davok a ty si ich potom mozes zaobsatar na dalsi den. granuliek pre steniatka je kopec, no zvolila by som nejake pre mensie plemena. kludne mu ich mozes vlhčiť phorucou vodou, mliekom. obcas mu mozes kupit aj take to patecko

mamasuri
autor
20. sep 2023

@dasufla dal len royal canin puppy len som čítala ze už by mal mať junior tak neviem ci to je pravdA

mamasuri
autor
20. sep 2023

@vikusjk ďakujem pekne

vikusjk
20. sep 2023

@mamasuri este som si pozrela teraz popis krmiv RC a do 10 mes. sa odporuca puppy, az potom junior. Nebola som si ista a uz si to nepamatam, tak preto som si to radsej overila ;)
Btw od chovatelky si nedostala kusok granul, ktore pouzivala ona? Nam tak dala do sacika na prve dni, aby sme mali hned so sebou

lienka9
20. sep 2023

@mamasuri my mame yorka a presne na zaciatku dodtaval royal ,to sme dostali aj od chovatela.na obale mas pisane pre aky vek su tie granule.potom sme nasli lepsie a kvalitnejsie dlho sme miesali 50/50

elmivelmi
20. sep 2023

@mamasuri ved uvidis co ti pozere,nas zozrak vsetko,dokonca aj s kostickou nemal
problem.Teraz mame ineho psa a ten sa granuliam vyhyba z dialky a to su kvalitne granule.Cize zozere po nas,minule zozrak ryzovy nakyp ktory deti nechceli😉Ma to vyhodu aspon nemame vela odpadu🙂

ninah1486
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ninah1486
15. feb 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

my krmime len granulami, ja kupujem od slovakiafarma, trojmesacnemu by som kupila ich stenacie