Baby, neviem čo si mám už myslieť, mám 3,5r syna, ktorý sa začal 3x v noci budiť, že sa bojí. Aj cez deň sa hocikedy hystericky rozplače a vraví mi, že je tam ujo a že sa ho boji. Pritom, ja strach necítim, a to som dosť posero 😅 mám ho aj na videu nahrateho, ako ukazuje niekam do chodby, že: "aha, ujo". No dnes v noci, sa mi stala zvláštna vec, niekto má posteklil na nohe, normálne som cítila dotyk ešte dobrú minútu po tom, ako sa má "to" dotklo. Trhla som nohou a od vtedy som nemohla spať ale strach som zase vôbec necítila ...
@arcticcode tak, keď ho nevidím predpokladám že živý nebude 😅
Pokrop byt svätenou vodou.
Ahoj, deticky maju taku zvlastnu schopnost vidiet mrtvych ludi. Stalo sa to aj s mojim bratom, ked nam zomrela prababka, tak sa mamky stale pytal, ci je prababka s dedkom, ten umrel ovela skor, moj brat ho nepoznal vobec, mamka mu povedala, ze urcite su spolu, ked sme prisli z pohrebu, tak mamke povedal, ze ich oboch videl, vraj stali pri svojich detoch a kyvali mu. Odvtedy uz taky zazitok nemal, vyrastol a preslo to. Pokial ale mate takto v byte, tak by som zavolala knaza, aby vysvatil dom a bude pokoj 🙂
Svätená voda je len svätenina - prostriedok, viditeľný znak tvojej vnútornej kresťanskej dispozície. Takže ak si neveriaca, alebo slabo veriaca, zrejme ti bude aj tak na nič. Skôr by som sa na začiatok zameral na svoj život a svoje okolie, či neprichádzam do styku s niečim "magickým", keďže mágia pochádza vždy od zlého. Takže ak čítaš horoskopy, chodíš na veštenia, feng shue, homeopatika a podobné veci, svätená voda ti nepomôže. Ak si ale veriaca a vieš čomu veríš, potom beriem späť. Z kresťanského hľadiska odporúčam prečítať knihy od exorcistov G. Amortha a E. Vellu. Majú ich plno, asi 30 ich máme doma.
Neumrel ti niekto nahodou? So mnou sa asi rok od smrti prišla rozlúčiť babka a vyjasniť si so mnou vztah(pred jej smrťou sme mali konflikt, lebo mi vynadala za niečo, za čo nemala), prišla za mnou v sne, ale nebol to klasicky sen. Keď som to cez vikend vravela rodičom, tak ocino vravel, že aj za ním počas toho týždňa bola(tiež mali konflikt) a tiež ho v sne urovnávali. V tu noc, čo sa mu to snivalo padla váza od babky. Myslim, že toto všetko nemohla byt nahoda a niečo medzi nebom a zemou existuje.
Deti sú senzibilné. Ja som mala toto isté ako dieťa. Neustále som počula kroky a všelijaké šuchotanie, ktoré nikto iný nepočul. Naši ma už chceli zobrať psychológovi, ale nakoniec to nechali tak. Ale ešte teraz mi ide mráz po chrbáte, keď si spomeniem, ako som sa strašná bála. Zaspávala som so slúchadlami na ušiach a zapnutou lampičkou. Neskôr mali tieto skúsenosti aj moja sestra aj mama. Len otec si nič nechcel priznať. Keď zomrel dedo, tak to skončilo. Akoby "to niečo" zobral so sebou.
kup si bielu salviu susene listy zapal to a predym s tym byt potom po 10 min.vyvetrat.pritom dymeni ho popris nech odide. moj maly to robil tak iato len on videl dieta.. v noci som sa zobudila na slovo : haho...sadla som si v posteli a videla som siluetu dietata.myslela som si ze znovu dosiel maly ze s nami chce spat...tak som upravila vankus a ked som tam pozrela znovu uz tam nebol.isla som kuknut maleho a on tvrdo spal.rano ked sme sa zobudili mi s placom isiel maly ze ma dietatko v izbe ze mu lezi v posteli a nenecha ho spat...a ze citi studene . a 4 noci nespal v izbe ani tam nesiel cez den. povedal ze nema kam ist lebo je sam ze je to chlapcek.... tak som dymyla s tou salviou som to kupila v cajovni a od vtedy pokoj🙏
@candii pouziva sa aj vydymovanie salviou da sa aj kupit https://auvita.sk/produkt/biela-salvia-zvazok/
Vyvetrat, pootvarat vsetky okna, prejst sa s dymiacou salviou a poziadat vsetkych ktory tam nemaju co hladat nech odidu.
Synovi vysvetli ze sa nema co bat, ked znova uvidi uja nech mu povie aby odisiel. Ked trochu dospeje uz ich tolko nebude vidiet. Deti su senzitivne a vidia viac nez dospely. Tiez som to mala ako dieta, aj ked urcita citlivost mi ostala nastastie uz nie tak intenzivna ako v detstve
Preboha,to fakt preberate duchov a knazov??? Svatena voda??? Vam hrabe. Je to proste decko,ma zle sny.
@stanulienkat 🙏
najlepšie je zapáliť vatru v byte
@stanulienkat čítaj s porozumením..píšem, že hocikedy cez deň začne hystericky plakať a hovorí, že je tam ujo, dokonca ho mám nahrateho aj v telefóne, kde mi ukazuje, že je tam ujo a že sa ho boji. Budiť sa zo spánku sa začal len pred cca 2 dňami, o ujovi mi vraví dlhšie.
Ďalej, čo sa mne stalo v noci. To bolo úplne reálne ..
@laurita285 ešte by sme tu radi pobývali kúsok 😀
@stanulienkat no neviem keby si ty mala taky zazitok ako napr. aj ja tak by si asi zacala spekulovat aj o inych veciach 😅
Jak vies, ze je to zosnuly?