Chcem sa vas spytat na radu aj ked riskujem posmech a spochybnenie.Uz nejake 2 tyzdne u nas doma strasi,zhasinaju nam svetla,pocut kroky,smiech.Vcera som bola sama doma pocula som rachot hrncov v kuchyni moc sa mi tam nechcelo ale musela som sa tam ist pozriet nakolko to neprestavalo.Ked som prisla do kuchyne,tak za stolom sedel moj mrtvy brat.Okamzite som vybehla z domu a volala manzelovi nech okamzite pride domov.Nikdy sme spolu s bratom nemali dobry vztah,nebola som ani na jeho pohrebe mam na to svoje dovody ktore tu nechcem rozoberat.Zomrel pred vyše dvomi mesiacmi na zastavu srdca.A teraz ma prisiel strasit,viem znie to komicky ale mne do smiechu veru nebolo a ani nieje.Ja som ho doma nechcela ani ked bol este zivy nie to teraz ked je mrtvy.Neviete kolko si pyta knaz za vysvatenie domu?Je to uccine?Ma niektora z vas skúsenosti s mrtvim pribuznym ktory nechce odist?Dnes som dokonca nanho aj kricala nech odide ze my ho tu nechceme no nezabralo.
Fascinujuce miesto, priam az socialny experiment, tento pakôň 🦄😃
Ja som ešte nikdy ducha nevidela našťastie ale keď zomrel bývali švagor a ja som o Tom ani nevidela lebo nik mi nepovedal stále čosi klopalo ,a až keď my to bývali povedal prestalo to.Ale áno počula som o tom. No vraj sa zjavuje asi kolo tomu že si mu neodpustila alebo ak pises nemali ste dobrý vzťah a teraz sa jeho duša
a ako to vyzeralo ked si ho videla?
Jeho duša chce odpustenie,
@maty112 aj mňa to zaujíma 😨 , moja kamarátka robí v škôlke kuchárku a vraj tam tiež videla ducha zvlášť ráno o 5 keď príde prvá vraj videla ako prešla cez chodbu celá v bielom, aj cez deň keď varia ženy videli ako sa soľ posúval alebo jej sa zdal že niekto šepkalo jej meno keď umývala riad,som jej neverila ale výraz jej tváre a to ako mi to vážne povedala viem že neklamala
Môj ty bože 🤦
Autorka,
napis mi spravu.
Nemienim sa ti vysmievat ani ta nikam posielat 🙂
aj u nas sa to deje, ale my sme sa s duchom skamosili a nevadí nam to.
Ok, bez srandy, mate doma nieco na plyn ci benzin? Spokojne to moze byt otrava CO (oxidom uholnatym) pri nedokolanom spalovani.
Ak mate doma cokolvek co hori, treba mat senzor na CO.
Inak neviem, u nas ked cokolvek bucha, ja nikam nejdem, naco. Ak sa niexo deje co je nebezpecne, tak tam hlavu nestrkam (ze zlodeji apod) a ked to je bezpecne, tak pocka do rana za svetla.
@veselo_neveselo presne
Autorke v kuchyni trieskalo s hrncami q ona sa pokojne išla pozrieť co sa deje. A nakoniec ešte nakricala na mŕtveho brata nech ide preč...
Zaujímalo by ma, či sedel v pyžame ci v tom co ho pochovali?
Verím, že je niečo medzi nebom a zemou, nie som úplne skepticka voči takým veciam, ale tvrdiť ze mŕtvy brat sedel v kuchyni za stolom 😂😂😂🙈
To je buď troll alebo kvalitný matros
@veselo_neveselo
@simona20201309 Baby, to vážne by ste sa nešli pozrieť, keby vám niečo búchalo v kuchyni, či inde, že čo to je? Akože niečo tam búcha, no a čo, ja mám na háku?
posmievaju sa ti, lebo si to napísala strašne komicky a pôsobí to, ako keby si bola padlá na hlavu (prepáč), ale pravda je taká, že môžeš vidiet mrtvych, nebudeš prva ani posledna. stáva sa, že je človek silné medium.
ako riešit taketo situacie ? to neviem povedat, skus sa porozpravat s knazom, psychologom, niekde sa cesty stretnu 🙂
@h2 keby som počula trieskat hrnce v kuchyni volala by som policiu. Bez váhania. A keby som videla za stolom mŕtveho brata, skončila by som v lepšom prípade rovno na psychiatrii. Takým príbehom skratka neverim a je to vyplod ľudskej fantázie.
@simona20201309 Veď ja tiež neverím na duchov, nešla by som sa pozrieť s tým, že uvidím ducha. Ale stať sa môže všeličo, napríklad mojej mame vletel do izby cez pootvorené okno vták, nevedel vyletieť, tak tam buchotal. Alebo to môže byť akákoľvek iná príčina. Celkom určite by som sa išla pozrieť, veď možno sa niečo stalo, čo vyžaduje okamžitý zákrok (požiar, voda, striekajúca z vodovodnej batérie...)
Cudne veci kroky, smiech, ....vidi a pocuje aj niekto iny?ak sa ti este ukaze- pozbieraj vsetku odvahu a silu a opytaj sa preco prisiel. Potrebuje odpustenie, chce odpustit, potrebuje nieco, omse....
@evkakorcek čo na to hovoríš?
V takom pripade sa ho opytaj ze co chce a on by ti mal povedat napr odpustenie alebo omsu atd
ja ti asi aj verim. mne v byte kde som byvala predtym neustale nad ranom padal (resp. skakal, kedze padnut to nemalo ako, bolo to tam zakvacene) zupan z hacika. nikto mi to neveril, az pokym u mna nespal a nezazil to na vlastne oci. nakoniec som sa odstahovala a zupan na novom mieste neskáče 😀
@autorka pridaj tvoj príspevok radšej sem https://www.modrykonik.sk/group/8294/
@mamula20 ono sa to nedialo stale, tak 2-3x do mesiaca, potom som sa uz aj prestala bat a nechala som to tam vyslovene ako experiment ci sa to bude diat dalej. ale divne bolo, ze vzdy ked sa to islo stat som sa zobudila a rozbusilo sa mi srdce, vedela som co bude nasledovat. ale nebol v tom strach, ani som necitila nikoho v miestnosti.
Kňaz by si za vysvätenie bytu nemal pýtať nič. Ty mu môžeš dať dobrovoľne nejaký príspevok napr na kostol, pripadne ho rovno môžeš aj poprosiť o vyslúženie omše za tvojho brata. Väčšinou duše takto prídu keď potrebujú napr odpustenie, modlitby…
@banderaska29 prečo by to opísala komický? Podľa mňa až veľmi reálne tak ako to bolo, tiez mám skúsenosti ako uvádza autorka ale nejdem to rozpisovať lebo ma pošlú na psychiatriu alebo vysmeju. Z vlastnej skúsenosti ti odporúčam ísť zapáliť sviečku za neho bud na jeho hrob alebo pred vysvetený kríž na cintorine , zavolaj kňaza vysvetit dom alebo si vypytaj na fare svetenu vodu, nič sa za to neplatí .
Viem, ze ma tu budú všetci presviedčať, vrátane teba, ze je to pravda, ale smer psychológ!
Ak už naozaj veríš týmto bludom, je to zle. Musíš sa dat vyšetriť. Az potom, keď ti nič nezistia, tak až potom rieš kňazov a vyhananie duchov.