kočky - šup sem 🙂
@chicca555 a je to...... 😎 😀
@monicka7299 super 😎
2 x IVF na jeseň 2010 - je zber úrody tak aj my si zožneme tú svoju po takom, celoročnom lopotení
@monicka7299 presne tak! 🙂 a budeme mat peknucke letne deturence 😵
ja som inak letne augustove dieta a vzdy som chcela letne babo 🙂
@chicca555 a kedy idete na druhé? v akom štádiu ste? My máme už žiadosť podanú - písali sme ju v utorok 13.7.2010 a vraj do mesiaca by mala byť potvrdená, tak uvidíme.....
16.6.2010 som mala ET neúspešne a vraj 3 mesiace má byť pauza tak ani neviem ako si to vyrátam: či vrátane alebo ...
rátam september..
@monicka7299 druhe by malo byt cca v septembri... ja som bola 8.7. na prvej konzultacii v Heliose (1. IVF som mala v GynFive v BA), zaciatkom augusta tam ide muz na spermiogram, dr. mi dal cestne prehlasenie, ktore ma doniest vtedy muz so sebou... na zaklade toho nam vypise ziadost do poistovne a ideme na to 🙂
Ja som mala ET 9.6.2010 - neuspesne, mne v Heliose povedali, ze tri cykly musia mat vajecniky klud... prvu "cervenu" po IVF som mala presne (32dni) 23.6., teraz mi ma dojst druha cervena..., tretia ratam pride prelom august - september
inak, po IVFku, mam stale slabe spinenie, dr. mi ale vravel, ze je to ok, vraj bezne...
poslal ma aj na krv - hormonalny profil, na ktory mam ist u svojej gynkacky na 3. den cyklu, tak cakam kedy mi pride cervena... lebo z GF mi nedali ziadne taketo vysledky, co sa horm. profilov tyka... 😒
@chicca555 no, ja nepotrebujem už nič - ani hormonálny profil.... a lieky mi predpísal tie čo minule... dúfam, že vie čo robí a moje telo bude reagovať ako má a vyprodukuje čo potrebujeme...... nie ako minule.... uvidíme.... vraj je to všetko na prírode.... 😕 ale idem do toho znova s odhodlaním
@monicka7299 lebo ty ostavas v rovnakom zariadeni, ale ja ho menim 😉
@monicka7299 minule si mala aky protokol? kolko vajicok ti odobrali?
mna sa pytal dr. na darcovske spermie, lebo ze ja som kompletne ok, ze by to bolo naj riesenie - metoda IUI... ale ja neviem, ja si to neviem predstavit 😕
ahojte babulky, tak teda predsa nová téééémička 🙂 musí byť úspešná pre nás všetky 😀
ahojtééééééééé,som tu.
ahojteeeee, este nam chyba janemari 😀
ahojte ja som tu,len ja do vasej temicky uz nepatrim,lebo ja sa na druhe kolo nechystam.Ale vlastne este kym sa neuzavrie KET sem budem chodit.
@janemari , @wera , čo bocianov týky,aj počas našho ivf si urobili hniezdo u našich na ulici,tak sme to brali ako dobré znamenie a predstavte si,že pred tým telefonátom o negatívnom hcg z krvi tie bociany odleteli a už sa nevrátili.To si pamätám,že ked so tu zlu správu volala našim,začala som slovami ,že aj nám uleteli bociany.
Takze povery su povery a na zaklade nich sa neda dufat.Ale ak osom uz spominala snivalo sa mi ze to nevyslo.A ked sa mi snivalo druhy krat ze to nevyslo tak som aj v to rano zacala spinit a bol koniec.
ahojte tak som vas nasla, pripajam sa ak mozem, na jesen skusime KET a aj ziadost vypiseme pre istotu, aj ja som vzdy chcela letne dieta, my sme vsetci zimny 🙂))
ahojte kocky, dufam, ze ste mali pekny vikend 🙂 konecne sa trosku ochladilo, aj v praci sa lepsie sedi, aj celkovo zije, ked sa nevarim vo vlastnej stave 😀
neviete mi povedat, ako zistim, ze mam kramosky? ja mam ist na 3 DC na ten horm. profil a furt mam spinenie, raz slabsie, raz silnejsie, tak som z toho "debil" ze ci ich uz mam-nemam, alebo co... podla datumu mi to vychadza az na koniec jula... ach jo... bojim sa, aby som tu krv neprepasla... 😒
@janemari
@annamary27
@wera
-takže čo sa týka tých bocianov, tak sa pripájam..... my sme ich videli neúrekom len akosi ku nám nezablúdili 😅
@wera - Ty máš všeobecnú poisťovňu BA? ....sa mi zdá ...ak ano,nemáš to číslo na podateľňu? ja som to už všetko vyhodila a nechce sa mi to vytelef´onovávať znova 1/2 dňa kým sa dostanem po niekoho..... myslela som, že to už nebudem potrebovať.... a aj si vyčítam, že som im nechala v care aj všetky injekcie čo mi zostali len tak zadara lebo tiež som si myslela, že nech niekomu pomôžu čo bude potrebovať.....
@monicka7299 u nas to bolo tiez tak s bocianmi, ale akosi sa hajzlici slabo cinili 😀 😀
ohladne tych injekcii, som na tom tak isto, tiez som tie, co mi ostali, dala spat do GF, preplatili mi ich nastastie, ale aj tak, mohla som si odlozit... co uz, som si myslela, ze to vyslo... 😒
@chicca555 ja som mala krátky protokol - tie isté lieky mi predpísal aj teraz... odobrali mi 2 vajíčka, tie aj oplodnili aj mi ich vložili bez PK dvojbunkové a potom ,....som tu opäť 😒
-pýtala som sa aj lekára prečo ale vraj je to na prírode a možno druhý pokus budem plodnejšia..... keď mi to všetko vysvetľoval aká je úspešnosť (bol zlatý a snažil sa tak citlivo a dopodrobna ) mala som stále čo robiť aby mi slzy nevytiekli lebo som ich malá plné oči..... vraj mi môže predpísať aj iné ale vraj tieto lieky sú najkvalitnejšie, je vraj s nimi veľká úspešnosť a aj patria medzi najdrahšie ...... no a čo som mala povedať? .... nechala som to na neho šak já sa tomu nerozumiem 😨 - tak uvidíme... už sa teším a znova už teraz verím až som sama zo seba prekvapená.
🙂