2,5 mesačná mačka sama v záhrade

ktochytavzite
1. júl 2020

Aky mate nazor ked niekto necha cez vikend dve noci 2,5mesacnu macku s tym ze jej zabezpeci vodu a zradlo,plis ma svoj domcek kde je naucena chodit jest.Macka je zahradna,nie bytova
Povazujete to za turanie zvierata takto nechat macku dva dni samu??

pribinak
1. júl 2020

Nie

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katrin1394
1. júl 2020

To by potom týrali všetci ľudia po dedinách 😂😂😂

jeanne14
1. júl 2020

Určite nie 🙈

petkaaa
1. júl 2020

A čo jej mali zabezpečiť SBSku? Alebo hotel? Sama píšeš, že je záhradná, takže asi nepatrí do domu, má zabezpečený prístrešok = má sa kde ukryť, má vodu, má čo žrať. Tak kde tu vidíš týranie?
Mám pocit, že na zvieratá sa tu dáva väčší pozor ako na ľudí

alexk12
1. júl 2020

@ktochytavzite omg je to len mačka ja skôr nechápem keď si ľudia dávajú mačky do bytu

ktochytavzite
autor
1. júl 2020

@petkaaa ved nam to suseda vytkla ,normalne ze zvada,som kukala ako puk.Ale ona mackofilka.

nice202
1. júl 2020

Veď to je mačka, vie sa o seba postarať. Jedlo má, vodu tiež, prístrešok takisto. Kašľať na susedu. Jedine by som sa bála, či ju nenapadne nejaká iná dospelá mačka.

veronikaszabova
1. júl 2020

@ktochytavzite nemas za susedu princeznazosevera? 🤣🤣🤣
Ale nieeee 🙂
Nepocuvaj ju, macka sa o seba postara.

dskjhfdlkdjhl
1. júl 2020

@ktochytavzite je to uplne v poriadku, suseda nech sa stara o svoje macky.

mlska19
1. júl 2020

Nie je to dospela macka,je to male maca,mlada.Najma v lete potrebuju macky cerstvu vodu,nie 3-dnovu.Mohli ste aspon susedu poprosit,ci jej neda kazdy den pit a jest.Jedlo jej zozeru starsie macky ci psi,ktore sa pon dostanu.

ktochytavzite
autor
2. júl 2020

@mlska19 dosli sme domov a jedla sa ani nedotkla lebo ju krmila ta suseda co sa tak rozculivala mame aj jazierko vida vzdy je cerstva aj pes z neho radsej pil ako z vodivodu.Stratit sa moze aj dnes ked sme doma,kebo je volns,mize ju aj auto orejst kazdy den lebo nieje na spagate.

dskjhfdlkdjhl
2. júl 2020

@mlska19 S tou cerstvou vodou to asi take vazne nebude. Nase macky sa tej cistej, cerstvej z ich misiek ani nedotkli, dali prednost dazdovej, co naprsala do zabudnuteho prazdneho kvetinaca. Najskor som to nechapala, potom sme to uz brali tak, ze to je ich volba.

janulik2008
2. júl 2020

Boli sme 2 tyzdne v CZ a macky vonku 😉 prezili v pohode 😉

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eliska13
2. júl 2020

@zazvorka87 naša dedina na FB nerieši nič iné len mačky komu sa ktorá zatulala, 3 dni nebola doma, ďalšia, že treba sterilizovať s čím súhlasím, ale deň čo deň niekto hľadá cicu.A podobná ako ty píšeš, že neviete koho to je mačka určite hladuje my ju kŕmime každý deň, až sa ozvala pani, že to je ich a nepraje si kŕmenie😊nech ich potom majú ako domáce a von nepustaju

janulik2008
2. júl 2020

@zazvorka87 my sme mali kocúra kt kŕmila suseda aj sa tým chválila 😀 ale v dobrom bol to krásny kocúr páčil sa jej tak ho kŕmila 😀😀😀

marianeta
2. júl 2020

@ktochytavzite je to stále malé mača..9 týždňové ktoré by ešte aj mohlo byť pri mamee.. nepríde mi to ako týranie,ale skôr nezodpovednosť.. Nezadovazim si zviera ,keď viem ,že čas od času idem na dva dni preč ( prip.dlhsia dovolenka) a nemá.sa.kto postarať..Ty by si píla starú vodu, alebo zradlo zvetrane? Asi nie..

ktochytavzite
autor
2. júl 2020

@marianeta ja bezne pojem vidi z fkasky,kupovanu,ty nie?Ta vida je isteze starsia ako 2dni a deti v afrike ze nemaju co pit ta netrapia skor macka co chudatko musi pit 3 dnivu vidickuba asi oreto aj skape lebo pila 3 dnivu vidu.Bize ludia sa spamatajte a zaujimajte sa skor ludi ako o zvierata!!!!

ktochytavzite
autor
2. júl 2020

@marianeta a zjem aj trojdnovu polievku,preco nie?

marianeta
2. júl 2020

@ktochytavzite moja zlata :
1.niektore slová nechápem( ale dobre,mobil,prst ujde)
2.ty snáď prispevas deťom v Afrike aby mali deň čo deň čerstvú pitnú vodu?
3 Flasovana voda zavretá je 100 a jedno ako tá ktorá je vystavená slnku a parazitom
3.polievku nemáš 3 dní na sporáku ,ale v chladničke, takže áno ,dá sa jesť aj po troch dnoch.
4.nemaj zviera ,keď je ti jeho zdravie ľahostajné.. Ale chápem,jedna dávka olovka,alebo prizeranie sa ako dvorova mačka stráda stojí menej ako veterinár..

ktochytavzite
autor
3. júl 2020

@marianeta moja zlata si pis dcere,nie mnePisala som ze macka ma jazero.Neboj sa nezdochla a prezila aj o suchej strave;)
Ked bude vatsia bude chytat mysi takze prezije sama aj tyzden dva?;)
A zamysli sa nad tou lutostou ludi a nie zvierat o kt je postarane!

marianeta
3. júl 2020

@ktochytavzite dcéru nemám, ok.ma.jazero kde môže spadnúť a utopiť sa.. a čo sem furt pleties ľudí? Bavíme.sa o mačke predsa.. Je to tvoja mačka a ak si si taká istá ,že je o ňu postarané,načo sa potom pýtaš na koňovi? Len aby si si obhájila svoju pravdu? Alebo skôr vysmial toho komu to normálne.nepride? Iný názor neberies,hneď utocis..Ja som ti normálne napísala,že sa mi to nepáči,nechať takto zviera a ty hneď o Afrike melies, o 3 dňovej polievke a.co ja viem čo.. A to, ako žijú iný ,ja nijako nezmením,takže áno ,jediné ich môžem ľutovať ( nemaj strach ,nemám srdce z kameňa ,a je mi ľúto , aj choreho, aj bezdomovca aj tyraneho ) ..

ktochytavzite
autor
3. júl 2020

@marianeta no longer bo dn sni ludia priklad teba a susedy sa skor zaujimaju o zvierata ako o ludi a toto je chore.
Kebyze nech tu macku napospas ok ake bolo o nu podtarane a ked aj mala granule na tri dni a co?Ci co macky su fajnove a take nemozu??zaklad je aby mala co do ust a nezdochla od hladu,smadu,yo ze nejaky stary kocur alebo kuna alebo ze skoci pod auto neovpkyvnim ani ked doma budem,to je kolobeh zivota,chapes?A videla si uz spadmut macku do potoka?Ja este nie,macky su dost obratne.

marianeta
3. júl 2020

@ktochytavzite bo dn dni ,čo? Bože ty si obmedzená..Akože ten kto sa zaujíma.o zvieratá ,tomu sú ľudia lautr? Sa zobuď..Proste sa ti nepáči ,že ti suseda povedala svoje a ja ako jediná z tu komentujúcich..A neporovnavaj malé mača s dospelou mačkou.. a už na mňa nereaguj prosím ťa..

marguay
3. júl 2020

Je to stale male maciatko, same na zahrade je vystavene vela nebezpecenstvam. Neporovnavaj s dospelou mackou, tam sa mozes obhajovat, ze ma vsetko potrebne a vie sa postarat. Maciatko je nieco uplne ine, ak sa mu nieco stane, ano je to TVOJA chyba

ktochytavzite
autor
3. júl 2020

@marianeta no stale je tu nastastie viacej ludi kt to neberu ako tyranie ale normalnu vec ;)

ktochytavzite
autor
3. júl 2020

@marguay ano vystavene je aj dnes ked sme vsetci doma,a?Mam ju uviazat na soagat alebo zibraz do obyvacky?;)

ktochytavzite
autor
3. júl 2020

@marianeta a k tej susede ,ked ju uz spominas.Ona dala odpratat do lesa 6 maciek kt zdedila po predchadzajucej majitelke ,vzala macky a zaniesla ich do keda zdochnut,jeden kocur sa vratil toho si uz nechala,to je humanne ale mna bude poucovat ako sa mam starat o macku,o kt bolo postarane ;)

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz