16 typov osobnosti

deiwid
7. feb 2022

Neviete kde na svete by som našiel podobnú osobu ženu podľa typu osobnosti? ja som INFJ obhajca a tých je cca 1-2% vo svete a takú osobu ženu by som rád spoznal

barbinia
7. feb 2022

@deiwid ako viem zistit aký som typ osobnosti

deiwid
autor
7. feb 2022

Na tejto stránke je test kazdy skončí 4 pýsmenkami podľa niečoho prvé je ci je jeden z 8 typov introvertnych ludi alebo extravertných a dalšie podla iného. Skús tedt urobiť viackrát a to čo víde najčastejšie budeš ty alebo čo si myslíš z výsledkov, že si. Nezabudajme, že test nebude 100% a 100% to nebude sedieť

1111kristina1111
7. feb 2022

Nemyslím, že vždy je ideálne hľadať si partnera s rovnakým typom osobnosti, alebo minimálne sa na to nejak silne vymedzovať. Na druhej strane, može to byť zaujímavá skúsenosť. Btw, tiež som INFJ 😁
Odporúčam aj Eneagram test osobnosti.

haley7897
7. feb 2022

@deiwid 👋🏼 tiež som INFJ, obávam sa tým ze je nás málo bude náročné nájsť niekoho v okolí. Každopádne držím palce. Inak aj iné typy (už si nepamätám ktoré) sú údajne vcelku kompatibilné...

deiwid
autor
7. feb 2022

@haley7897 A to sú, ktoré vieš mi poradiť niekoho konkrétneho? Dajme tomu Trnavský kraj

nikusiak9
7. feb 2022

akurat som si ho soravila atiez som :D podla mna ale tazko povedat lebo napr.aj manzel si robi a odmieta si priznat ze nim lomcuju vzdy emocie tak samozrejme ze test bude inaok vyhdonoteny ako realitou

bosorka2302
7. feb 2022

tiez som INFJ - A

deiwid
autor
7. feb 2022

@nikusiak9 treba odpovedať pravdivo. Rád by som našiel takú ženu čo by mi rozumela.

deiwid
autor
7. feb 2022

@bosorka2302 No pekne ale ty si už vydatá a mamička tipujem ako každá tuto

bosorka2302
7. feb 2022

@deiwid ano 🙂

kingstonka
7. feb 2022

Vyšlo niekomu aj niečo iné? 🤔 ...mne tiež INFJ

janai1
7. feb 2022

@kingstonka mne hej😂 ISTJ-T

smoulingirl
7. feb 2022

Ja som 🙂 Len ideš tak desať rokov neskoro :D

kingstonka
7. feb 2022

@janai1 ešte že tak 🙂. Už sa mi to zdalo zvláštne

luna379
7. feb 2022

Ak vieš po anglicky tak si prečítaj tento článok: https://www.onlinepersonalitytests.org/infj-com... ale v skratke sa najviac hodíš ku typu ENFP A ENTP.

A taká rada pre teba, nehladaj si partnerku hocijakú len aby si nejakú mal, tuto čo si napísal niekomu, že či nevie o niekom konkrétnom veď to je nonsens totálne. 😂 normálne chod medzi ľudí, skus si stiahnuť nejakú zoznamku a hlavne maj rad sám seba, zveľaďuj sa a užívaj si čas sám pre seba a ani nevieš ako a príde ti do života človek.

mimka1402
7. feb 2022

@kingstonka Mne INFP-T 😀

nikusiak9
7. feb 2022

@deiwid odpovedala som pravdivo ja podla toho co si myslim na manzela a ani tak popis nesedi nanho na realitu

deiwid
autor
7. feb 2022

@luna379 Veď to robím, sle asi v okolí podobný osobnostný typ Žena asi nie je s ktorou by slm si rozumel a nechcel ju len viemečo

deiwid
autor
7. feb 2022

@smoulingirl Mam 26

asfodelka
7. feb 2022

@nikusiak9 ja som si robila test a vyslo mi uplne ine 😅 a s hrozou som citala ako ten opis na mna v mnohom sedi. Zaujimavy test.
@kingstonka vyslo mi ESFJ - A konzul

macilaci
7. feb 2022

Ja som ESFJ-T😉

loliki
7. feb 2022

@deiwid To je úplne jedno, či si s ňou budeš rozumieť. Ona sa zmení tehotenstvom, zmení sa materstvom a bude tu vypisovať o tebe, ako si sa zmenil Ty, v akom toxickom manželstve žije. A väčšina jej hneď poradí rozvod. 🙂

deiwid
autor
7. feb 2022

@loliki Ona tu nebude písať lebo ja sa s ňou neozenim kde sme. Mam 26 takze s takymi lotrovinami ešte pokoj ako synator, stromcek, domcek, hypoteka, svadba. Skôr chcem zažiť lásku. Hlavne obojstrannú

barbinia
7. feb 2022

@mimka1402 tiež som

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimka1402
7. feb 2022

@deiwid No lenže je otázne či ty jej budeš rozumieť a nielen ona tebe.😀 Toto je podľa mňa vec, ktorá je fajn, ale určite by som podľa toho nehľadala si partnera.
Ja som ťa stretla na jednej Appke ak sa nemýlim a bohužiaľ to čo bolo vyššie popísané, že z teba ide zúfalstvo je niečo čo som si myslela aj ja. (Nie, nekomunikovali sme)

eva112014
7. feb 2022
loliki
7. feb 2022

@deiwid A ako by mala pokračovať taká obojstranná láska? Ak syna, dom a svadbu neplánuješ? To ti môže byť totál jedno, aký je typ osobnosti, keď to má trvať týždeň. 🙂

0silvia0
7. feb 2022

@kingstonka mne vyslo ine

deiwid
autor
7. feb 2022

@mimka1402 Ako sa u mna prejavuje to zúfalstvo? Teraz myslím z tÿch pár spràv čo slm tu popísal. Je to tým, že som vôbec tu a hovorím, že nemám chcem ženu? 🙂