Moja 16 r dcera nema chut do jedla slabo sa stravuje neviete nieco poradit na podporu chuti chcem kupit vitamin b 12 tablety alebo ak viete nieco ine co by pomohlo dakujem za rady
@lenkakravcova je chuda ma 50 kg vyska 157 ja by som chcela keby mala aspon 55 kg pred 2 rokmi mala aj 59 vsetci hovoria ze je slaba
@bea282 Ja mam 160cm a 45kg. ☺️ Myslím ze sa nemusíš obávať o jej hmotnosť. Radšej nech cvičí a bude mať svaly (tie koniec koncov vážia I viac než tuk).
Inak ja som mala 65kg v deň porodu. Cítila som sa ako ropucha.... 😂 Po pôrode 59kg, ťažké nohy bolesti chrbtice. Ozaj nič moc. Musela som to schudnúť späť na mojich 45kg.
Tvoja dcéra má normálnu hmotnosť, ak nemá zdravotné problémy tak ju nevykrmuj (lebo ich môže neskôr dostať).
Ja v jej veku som mala 55 kg pri 175 cm. Podľa mňa jej váha je ok. Pokiaľ nemá zdravotné problémy a je v pohode, neriešila by som.
@bea282 ja mám 159-160cm a 45-50kg .. a necítim sa byť vychudnutá 🙂 je to normálna hmotnosť. Pokiaľ nie je chorá neriešila by som to .. a niektorým ľuďom stačí porcia ako "pre vrabca" .. 🙂 môže mať aj ľahké kosti. Pri mojej dcére doktorka nechápe že vyzerá ako normálne kŕmené dieťa a už pár mesiacov váži stále 8kil .. v jednom roku mala 8kil a už ma rok aj 7 mesiacov a stále má 8 kíl 😒 a pritom je zdravá a je v poriadku.
157 cm výška a 50 kg? o chudosti nemôže byť ani reč...mám 53 kg, výšku o 10 cm viac ako tvoja dcéra a 4 pôrody za sebou...😉
ak chceš aby pribrala tak skús lieky na jedenie - predpíše lekár.
@deti95060810 veď to dievča má úplne normálnu váhu
Váha je uplne ôk... Preháňas podľa mňa... Nič nepotrebuje
Váha je primeraná výške, vôbec na ňu netlač, môžeš jej spôsobiť psychické problémy a poruchy stravovania
@zuzap33 tiež si myslím že netreba slečne priberať...ale keď si to myslí jej maminka tak asi to potrebuje...😉
@bea282 Je chudá, alebo anemická?