Pekné ránko prosím vás mám problém čakám MS dnes je to 16 dní čo mi mešká test je negatívny čo môže byť za problém ? Mala to niektorá?
@ivanka1997 môže to byť aj zmena prostredia, klimatická zmena, či stresy.. ja by som počkala ešte par dní a skús sa vyvarovať citrusom a stresom
Ahoj baby chcem sa spýtať proste beriem antinu leverette a pred týždňom som mala svoje dni začala som zas zo žltými tabletkami a v piatok večer som si ľahla do postele a ráno som sa zobudila celá krvavá aj obličku som mala ako keby som dostala svoje dni ale keď som šla na záchod tak nič a poobede som mala kus na vložke neviem co to znamená nemáte nejaké skúsenosti
@veronika1223 mohla ti prasknut cysta, hematom,... odporucam smer gynekologia
@veronikaszabova ďakujem ale nieje to silné krvácanie ani brucho ani zle mi nieje
@veronika1223 no neviem aku odpoved cakas, lebo kazde krvacanie mimo cyklu nie je OK a malo by sa riesit s gynekologom.
@veronikaszabova jasne ďakujem len som sa zlakla
@ivanka1997 Áno mala som to aj ja tak meškala mi 21 dní potvora prišla 1.1.2018😂 a testy negatívne ale o bábo sme sa nesnažili už som myslela že pôjdem na vyvolávačku ale keďže boli sviatky tak som nešla ale byť tebou asi už zájdem k Dr
@ivanka1997 smer gynekológ môže to byť cysta, zápal bárs čo skús dr