TOTO JE 18 NAJVÄČŠÍCH HRIECHOV ROKU VLÁDY ROBERTA FICA:
❌Najdrahšie potraviny, benzín a nafta vo V4
❌Krádež daňových bonusov deťom
❌Zrušenie rodičovského dôchodku
❌Drahší plyn o 30 %
❌DPH 23 %, poplatky + 50 %
❌Platy Fica a ministrov + 100 %
❌Zrušenie maximálnych čakacích lehôt na operácie
❌Krádež 119 miliónov EUR z platov zdravotníkov
❌Desiatky miliónov EUR Pente na úkor pacientov
❌Zrušenie národnej nemocnice Rázsochy
❌Historicky najhorší deficit – 7,8 miliardy EUR
❌Najvyššia inflácia v Európe (2025)
❌Spolitizovanie RTVS
❌Amnestia zločincom
❌Prenasledovanie čestných vyšetrovateľov
❌Zrušenie ÚŠP a šikana čestných prokurátorov
❌Výrazné zvýšenie kriminality
❌Najhoršie vzťahy s partnermi v EÚ
Čo myslíte,že ešte príde?
Čo myslite,ze kto toto " vladnutie" alias mafianstvo a rozkradanie zastaví? A kedy?
Čo myslite povedia naše deti o 10- 20 rokov na našu adresu,že sme toto dopustili?
Kde vidíte Slivensko o 10 rokov? Kde vidíte svoju osobu,svoju rodinu? V akých pomeroch?
Čo na to hlasosmeracki voliči?
Na niektoré veci z tohto zoznamu nemá dosah. Ale za to, ako to tu vyzerá a že v žiadnej oblasti nič poriadne nefunguje, to je jeho chyba.
A za všetko môže Fico?
Ale hej je to smutné, že tu máme takúto vládu. Kiež by sme mohli byť na úrovni iných krajín EÚ. Človek ide do posratej Viedne a vidí, že úroveň vacsiny ľudí je tam kdesi inde. A cíti ako sa chudatko. 🥲
@janinah Vzhladom na mentalitu tohto naroda neverim, ze nastane v blizskej buducnosti pozitivna zmena. Uz nemam iluzie ohladom zlepsenia situacie a dufam, ze pre nasho syna zabezpecime dostatocne zazemie na to, aby mohol studovat a zit v zahranici.
Nie dosť, že na východe nič nie je, on dosiahne, že na celom Slovensku nikde nič nebude😂
Tie bonusy na deti by som zas az tak nedavala im za vinu. Naozaj boli naplanovane na dobu urcitu.
Co ale im vycitam, je vykrikovanie, ze za to moze predchadzajuca vlada (ktora ich zaviedla).
Akoby nemali jedinu pravomoc ich predlzit, ci dane ustanovenie obnovit/znovu zaviest.
Je to alibisticke a trapne.
Ked uz, tak maju bud povedat, ze a) štát na to zialbohu nema, b) nechcu ich podrzat, lebo sa im to nehodi, c) treba setrit a uviest, kedy az a za akych podmienok ich opat planuju zdvihnut.
Ze oni s tym nic nemozu urobit, im uveri len tvor jednoduchy, naivny.
Zase ten daňový bonus to bola taká úspešná vsuvka. Boli časy, keď sme nemali ani nárok na trápne rodinné prídavky 20 e. Skôr by mohli byť všeobecne nižšie odvody, či dane, to by bolo fajn pre každého pracujúceho.
Mna iba hneva stav zdravotnictva. Ine ma netrapi. Ani netusim, kolko stoji maslo, len memecka mi stale vyskakuju. 👍 Ako ked ficovolici su spokojni, tak je asi dobre, tiez sme spokojni.
Fico berie všetkým, aby si potom kúpil svojich.
Gratulujem pracujúcim voličom SMERu, ktorí sa skladajú na voličov SMERu na dôchodku.
@aandrea9 nie netreba média stačí sledovať co robí a hovorí Fico. Netreba mať tri vysoké stačí aj účnovka aby si to pochopila. V tejto krajine podľa voličov Smeru, Hlasu a SNS za všetko môžu média, Caputova, vláda Hegera, Matovica a Ódora a samozrejme Šorosa.Prosim ta napíš čo urobili za rok vo vláde pre ľudí. Stačí jedna vec. Ďakujem
Ich voliči sú spokojní, keďže pre nich je podstatné nemať. Nemať lgbti na očiach, nemať mužov na Ukrajine, nemať progresivcov vo vláde, nemať kapitalistov, podnikateľov, nemať dobré zdravotníctvo, školstvo, to všetko nemať je dôležité.
Este moze Nas zahranicnych zdanit. Neviem ako, ale on si sposob najde.
Najsmutnejsie je, ze toto nestaci len prezit, dosledky este nase deti a ich deti budu musiet prezit 😵💫
@janinah v krajine , kde premier vyzyva k stavaniu hradz proti pokroku, kde sa premier po 14 rokoch vlady vyjadri, ze.nie je zodpovedny za stav zdravotnictva, a kde si potriasa ruky s clovekom, ktory sam na sebe robi pokusy, aby dokazal skodlivost vakcin, nevidim svoju buducnost. 20rokov som si myslela, ze dozijem na Slovensku a teraz dakujem bohu za to, ze som odisla. Velmi som sklamana z mentality a zaslepenosti polovice obcanov, a je mi luto tej druhej polovice, ze ziju v tomto marazme.
Ich voliči nevolil preto, aby sa tu zlepšila situácia. Volili preto, aby svojou voľbou potrestali vzdelanejších a úspešnejších za svoje zbabrané životy.
Dajte nejaké pozitívne správy, poznáte niekto nejakých jeho voličov čo ľutuju, ze ho volili?
@777januska777 ja si myslím, že tých pár, čo to už oľutovali, bude držať hubu.... ani sa nečudujem...
nie raz komunikujem s mamou (79) o tejto situácii. napriek veku patrí medzi uvedomelých dôchodcov, nie tých, čo sa idú posrať z fica (predtým z mečiara). naopak, je dosť pokroková. a občas mi povie, koho stretla a tak.... no ako dôchodkyňa. a že sa jej tá či hentá pani sťažovala, ako je všetko drahé a tak... no a moja mama, dobre vychovaná, prikývne a slušne sa porozpráva.... a ja jej na to: však jej povedz rovno: čo ste si zvolili, to máte 😀 😀 ale moja mama je slušná (na rozdiel odo mňa, čo šplechnem, čo si myslím)... a tak slušne odpovie a ja potom počúvam v telefonáte, že však hentá pani volila fica a ospevovala ho a teraz plače, že je všetko drahé a čo ju ešte čaká a neminie.... nuž... ja tiež poviem každému bez toho, žeby som vedela, koho volil: koho ste si zvolili, toho tu máte. bohužiaľ....
@carolynka ja som z tých, čo dožijem na slovensku... teoreticky možno v ČR, keď sa veľmi naštvem a zdravie mi dovolí sa odsťahovať. inde nie, nie som jazykovo zdatná... ale svoje potomstvo podporujem, aby sa učilo jazyky a vôbec, aby sa učilo a šlo preč, preč odtiaľ, hocikde.... lebo ak tu zakotví fico, už aj v Ugande bude lepšie za pár rokov, ako je tu....
@oslo1 mozno bude dan z obcianstva. 🤷♀️
Prekonal aj svojho velkeho ucitela z vily Elektra