1. atestačná práca

simonelabazarova
24. sep 2014

Ahojte kočky,

mám otázku. Robila niektorá z vás už atestačnú prácu? Potrebujem vedieť nejaké infošky o nej. Možno nejakú ukážku ako to má vyzerať, lebo nemám ani šajn. Ďakujem vopred.

liebling98
24. sep 2014

V akom odbore? Napíš niečo viac, možno to poznám pod iným názvom. Písala som už nejaké práce, možno budem vedieť poradiť. Ak nechceš tu, môžeš do pošty.

simonelabazarova
autor
24. sep 2014

Atestačnú prácu robím z odboru pedagogika s témou: Výroba odpadového materiálu v pracovnom vyučovaní. Je to na prvý stupeň ZŠ. Viem, čo by som tam chcela mať, len neviem presnú formu danej práce. Robím to na MPC ečku. Približné podmienky viem, koľko strán teorie koľko praktickej časti. Len by som rada nejakú Atestačnú prácu videla, aby som si bola istá, že formát práce je v pohode. Píšem zložito asi nie? 🙂

miracko
25. sep 2014

Ja mám ten istý problém, ja som sa ale ešte len prihlásila, teda poslala prihlášku, zatiaľ sa mi nikto neozval ale tiež by mi pomohlo vidieť nejakú hotovú, nech viem ako to má vyzerať

nana007
7. nov 2014

Dobrý večer, kto by poslal prvú atestačnú prácu zo SJ?

henibeni
27. dec 2014

dobrý večer, mám podobný problém, našli ste už niekoho ochotného, spojte sa aj so mnou prosííííím, vďaka

amphibius
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luciavobornikova
27. jan 2017

@amphibius
Prajem pekný deň, aj keď už máte asi po atestačke, rada by som sa na Vás obrátila s prosbou. Ja sa práve chystám písať prácu z matematiky (2.stupeň ZŠ) a chcela by som ju písať v Ružomberku. Potrebovala by som trochu pomoc, keďže sa v tom trošku strácam. Ak by ste bol taký láskavý a ozval sa mi na mail lucia.vobornikova@gmail.com.
Ďakujeeem

sidi89
19. jún 2017

Dobrý večer 🙂 chystám sa na 1.atestáciu,... Nemám žiadnu predstavu o práci, keďže by som sa chcela zamerať na špeciálnu pedagogiku.... vedel by mi niekto poradit? dakujem......... sima.j@centrum.sk

20iffka
11. júl 2017

@sidi89 ja som mala didaktické hry (samozrejme v mojom predmete) ale je to vdačná téma, veľa sa dá písať 😉 a myslím, že keď máš šp. pedagogiku, tak máš v šuflíku kopu hier 😉

teira
Autor odpoveď zmazal
Zobraz