02 splátky za telefón

lillystranska
2. jún 2018

Baby mam taku otázku keď si z 02 vezmete mobil na splátky prečo u nich neexistuje forma, že do 14 dní môžem telefon vrátiť bez udania dôvodu? Veď to už funguje všade.

beky1813
2. jún 2018

@lillystranska lebo im to neprikazuje zakon. Ved zober odtial, kde sa da vratit

judar
2. jún 2018

príde mi to choré aby človek kupoval nový mobil na splátky a vracal ho do 14 dní...poťukal, pofotil selfie prípadne a vrátil...

duun
3. jún 2018

@judar dnes zažiješ všeličo.. študent ráno príde do obchodu, zoberie oblek.. urobí v ňom on (a možno aj 10 spolužiakov, čo sa doň zmestí) skúšku/štátnice, ALE neodtrhne z neho visačky. A podvečer po skúške oblek vráti s tým, že nesedel. A ak to v kamennej predajni nejde, tak sa to spraví v eshope (zabalíš do pôvodného sáčku, visačky ostanú), stojí ťa to len cenu poštovného. Osobná skúsenosť - pýtala som si totiž, keď som si všimla, že ich akosi priveľa vyzerá rovnako.

judar
3. jún 2018

@duun no toto je aj v bazaroch tak že ludia kupia par krat nosene oblečenie a o týžden mesiac sa ozvu stým že chcú tovar vrátiť lebo sa akože zobudili že je niekde problém...a vrátia to deravé už v nie v dobrom stave a ešte si trvaju natom že chcu peniaze nazad

lillystranska
autor
3. jún 2018

Ale myslela dom to tak ze v den ked si vezmete mobil dostanete novy nebol ten kupeny pouzity preco to 02 neberie spat?

luliu
3. jún 2018

@lillystranska lebo nemusi