Je ta hitka zla? Rozumiete sa do vysledkov? Dik
@slavomira236 ok dakujem
https://www.medirex.sk/lekar/detail-parametra/1624 si v sedej zone..ja mam 3,2 cize uz hranica. Ty si na tom lepsie.
Mozem sa spytat vam robili odber krvi boli ste bez atihistaminik ?? A ja mam iba jedno číslo 1,69 myslim ze povedala funkcia kozna a ze nevadi ze veriem atihistaminika nalko aj ak mi isto vide hitka a výškach😂ake mate problemy vy ? Ja hrozne
@tanika ja kedy ako len unava palenie zahy . Musim vzdy podietovat. A hlavne ked zjem pizzu napr o par dni zas nieco tazsie vtedy viem ze bude zle. Ale chcem s tym uz zatocit. Vraj ked vyliecime creva po dlhej diete to bude ok
@tanika a ano z krvi odber
@anjelok co znamena ze som v sedej zone
Ahojky ja mam tiez roky som drzla nizkohistaminovu dietu a plus daosin pred obedom a vecerou. Ako casto mas pls to palenie zahy? Ja teraz s tym bojujem od polky januara. Dakujem
@dlucy no hlavne ked zjem nieco tazke viac krat tyzdenne. Napr pizza a potom burger alebo kebab. A tak mam palenie zhy aj tyzden. Podietujem a je ok. Ale uz chcem definitivne tomu zabranit☹️
Verim Ti viem o com hovoris ja ju mam denne lieky uz neberiem lebo neucinkovali tak som zacala dietou zatial len 5ty den tak snad uz bude lepsie
@tanika dcerka napeiklad vyhodi sa jej ekzem alebo zihlavka. Je nervozna dost ma zapchy casto sopel ..hit ma rozne priznaky scerveneju jrj lica
@dlucy nie , ja som diag na hit v piatok konecne u koznej urobila odber a to som mala v sebe zodac rano a vecer od alergologicky ta ma riesi uz dlho ale tieto problemy zacali tak od novembra 22 ake hlavne po vianociach po chorobe 3 atb boli aj alerg . Reakcie no des a toto vsetko sa mi zacali robiť. 😂
Autorka, no podla tej tabulky pod 10 je zvysena pravdepodobnost HIT a pod 3 je uz vysoka pravdepodobnost. Ty mas pod 10, ale stale nad 3. Kazdopadne tu uz by som si davala pozor a sledovala co ti robi zle, co tolerujes atd...
@anjelok nejake vysetrenie od alergologicky ze imunocaps isac odbery vysledky vyskedky zatial len cez📞 ze vsetko negativne boli ti ze vraj odbery IgE alergie na potraviny , inhaláčne , parazity, hmyz . Budem vedieet viac 5.6. Idem na kontrolu . A u koznej mi vyslo DAO 1,69 z krvi a to odber pod atihistaminikami nemohla som vysadit . A v novembri hranicne na kravské mlieko to mi maju este brať raz ns kontrolu. Intolerancie mi obvodna nejako nechce urobit stale to odďaľuje. Ale teraz pijdem na liekovu alergiu na odbery . A bol mi zistený helikobakter z hadičky u gastro len nemoze byt liečený atb nakolko som dve po sebe alerg. Reakcie . Takze asi tak u mna 😂
Ja som mala taky hodnotu a po diéte po roku som to mala dobre
Nie nie je to az take zle...moja mala toho enzymu dcerka len 0,6...