Testy na intolerancie

7. apr 2023

Ahojte, poradite, kto robi testy na intolerancie? Iba gastro? Chcu to robit, abo hned nutia do hadice? Alebo moze aj obvodna z krvi zistit intolerancie? Dakujem💚

janetinka27
7. apr 2023

Mna poslali kvoli podozreniu na hist intoleranciu na imunologiu

hedviga2
7. apr 2023

Riesila som to teraz. V Ba na Kramároch urobia za poplatok tieto testy. Mne to nedoporucovali. Podstupila som hadicu. Nie je to nič hrozne. Cakam na vysledok. Odobrali mi dve vzorky.

zenulkaaa
7. apr 2023

Www.medirex.sk pozri si a objednaj sa na aku potrebujes

20erika07
7. apr 2023

Sestra si dala u alergologicky robit

taktotedanie
7. apr 2023

@zenulkaaa a kto potom vyhodnoti vysledky?
Autorka ries to cestou gastro alebo alergologie

zenulkaaa
7. apr 2023

@taktotedanie poslu Ti mailom a vsetko tam vidis. Ak su hodnoty ine, vidis to zvyraznene a potom uz len sa bud niekam objednas nejakemu imunologovi a prekonzultujes to s nim.

taktotedanie
7. apr 2023

@zenulkaaa je to blbost
Lekar vie co ma odobrat a ake hodnoty sledovat
Ak sa stane ze nieco nebude mat odobrate?
Pride o peniaze lebo ved samoplatca v medirexe a este ju raz budu pichat
Zbytocne
Lekar by odobral vsetko co potrebuje a zadarmo
Takto laboratoria vyuzivaju slovakov

dzina007
7. apr 2023

mne robila obvodna na: mliecnu bielkovinu, laktozu, histamin, lepok, soju, vajicko

autor
7. apr 2023

@dzina007 z krvi? Ci aj stolica? Diky

hedviga2
8. apr 2023

@taktotedanie mas uplnu pravdu. Preto som sa ja dala presvedcit a ísť podla rady lekara. Čiže gastro, kolono, podla vysledkov sa uvidi a pošle ma k alergologovi. Testy v medirex alebo v inom labaku minim 400 eur som usetrila. A treba mat aj zastrešujuceho lekara, čo vyhodnoti a v pripade potreby sa budem nanho obracat. Dnes je doba, keď lekar je každy druhy.

nikha2809
8. apr 2023

@dzina007 aj dcére na toto robila pediatrička.

zenulkaaa
8. apr 2023

@dzina007 a akoze co si len prisla a povedala ze chces testy na toto vsetko? Ci na zaklade nejakych priznakov ona sama ich urobila?

dzina007
8. apr 2023

Z krvi brali intolerancie. Zo stolice brali vozrky na funkcnost pankreasu, krv v stolici a tusim este nieco ale nepamatam co.
Ale kazdopadne to bol len prvy krok. Na gastroskopiu a aj kolonoskupiu som sla aj tak. Len mi najprv zistili intolerancie z krvi.

dzina007
8. apr 2023

@zenulkaaa ona sama ich robila ako prvotne vysetrenie pri dlhotrvajucej hnacke.

zenulkaaa
8. apr 2023

@taktotedanie tak ak niekto potrebuje odber len na nejaku jednu vec, nevidim problem. Ak chces celu skalu testov, tak jasne, vtedy ta to vyjde draho a vysledky aj tak musis skonzultovat s odbornikom.
Ja som si tam raz davala robit hladinu vitaminu D, a tam nepotrebujes s nikym nic konzultovat. Vidis ci mas dost alebo nie.

taktotedanie
8. apr 2023

@zenulkaaa zamna stale zbytocne vyhodene peniaze ked to viem mat zadarmo

autor
11. apr 2023

@taktotedanie som zvedava, ci to robi aj moja obvodna.. sa mi mari, ze mi hovorila, ze len gastro dr moze dat peciatku.. opytam sa