Ahojte, poradite, kto robi testy na intolerancie? Iba gastro? Chcu to robit, abo hned nutia do hadice? Alebo moze aj obvodna z krvi zistit intolerancie? Dakujem💚
Riesila som to teraz. V Ba na Kramároch urobia za poplatok tieto testy. Mne to nedoporucovali. Podstupila som hadicu. Nie je to nič hrozne. Cakam na vysledok. Odobrali mi dve vzorky.
Www.medirex.sk pozri si a objednaj sa na aku potrebujes
Sestra si dala u alergologicky robit
@zenulkaaa a kto potom vyhodnoti vysledky?
Autorka ries to cestou gastro alebo alergologie
@taktotedanie poslu Ti mailom a vsetko tam vidis. Ak su hodnoty ine, vidis to zvyraznene a potom uz len sa bud niekam objednas nejakemu imunologovi a prekonzultujes to s nim.
@zenulkaaa je to blbost
Lekar vie co ma odobrat a ake hodnoty sledovat
Ak sa stane ze nieco nebude mat odobrate?
Pride o peniaze lebo ved samoplatca v medirexe a este ju raz budu pichat
Zbytocne
Lekar by odobral vsetko co potrebuje a zadarmo
Takto laboratoria vyuzivaju slovakov
mne robila obvodna na: mliecnu bielkovinu, laktozu, histamin, lepok, soju, vajicko
@dzina007 z krvi? Ci aj stolica? Diky
@taktotedanie mas uplnu pravdu. Preto som sa ja dala presvedcit a ísť podla rady lekara. Čiže gastro, kolono, podla vysledkov sa uvidi a pošle ma k alergologovi. Testy v medirex alebo v inom labaku minim 400 eur som usetrila. A treba mat aj zastrešujuceho lekara, čo vyhodnoti a v pripade potreby sa budem nanho obracat. Dnes je doba, keď lekar je každy druhy.
Z krvi brali intolerancie. Zo stolice brali vozrky na funkcnost pankreasu, krv v stolici a tusim este nieco ale nepamatam co.
Ale kazdopadne to bol len prvy krok. Na gastroskopiu a aj kolonoskupiu som sla aj tak. Len mi najprv zistili intolerancie z krvi.
@taktotedanie tak ak niekto potrebuje odber len na nejaku jednu vec, nevidim problem. Ak chces celu skalu testov, tak jasne, vtedy ta to vyjde draho a vysledky aj tak musis skonzultovat s odbornikom.
Ja som si tam raz davala robit hladinu vitaminu D, a tam nepotrebujes s nikym nic konzultovat. Vidis ci mas dost alebo nie.
@zenulkaaa zamna stale zbytocne vyhodene peniaze ked to viem mat zadarmo
@taktotedanie som zvedava, ci to robi aj moja obvodna.. sa mi mari, ze mi hovorila, ze len gastro dr moze dat peciatku.. opytam sa
Mna poslali kvoli podozreniu na hist intoleranciu na imunologiu