Ahojte.
Je to niekto kto sa do toho trošku vyzná?
Vyšli mi rôzne intolerancie a popravde som z toho dosť mimo čo môžem a čo nie...keby mi niekto vedel pomôcť budem rada. 🙏
Napíšem do správy. 🙂
Ďakujem
Syndrom priepustného čreva spôsobuje potravinové alergie a kožné problémy, pozri info na nete ako sa stravovať. Nasad Probiotiká a Rybí olej.
Aj ja to ich nam, teda vsetky a dost silne. Cize ja pred kazdym jednoducho si zistim, ake potraviny, ktoré ingrediencie su vo vnútri a dam si potom pred jedlom prislusny enzym/ enzymi. Tie mi poradil alergolog a taktiez dal mi letaciky pre konkretnu intoleranciu a ake potraviny sa nesmu/mozu konzumovat. Taktiez treba si nastudovat aj o priepustnom creve. Momentalne pri pouzivani enzýmov sa citim o 80 % lepsie.
daj bližšie informácie
Ahoj, ja som mala roky histamínovú intoleranciu. To čo môžeš a čo nie je relatívne a závislé na vážnosti alergie. Ja osobne som sa dlho trápila a chodila od lekára k lekárovi. Kamoška mi odporučila kliniku www.symptomedica.sk . Vyšetrili mi črevný mikrobiom a naozaj pomohli, môžem len odporučiť.🙂
@monika4487 môžem sa opýtať čo sú to za enzýmy?
A uz ste aj rozoberali s alergologickou tie vysledky ? urcite zalezi aj ake vysoke vysli neviem uz ake to ma oznacenie 🙂 dcere vysla napr na alergologii silnejsia alergia na roztoce, tu liecime, ale potraviny jej vysli len nejake slabe - tusim hovorila dr ze jednotky alebo co. A vysli jej kuracie maso, rajciny, banany, cokolada... A sama dr mi stale hovori aby to jedla a pyta sa ma ci jej to neobmedzujem, pri takej slabej alergii vraj sa tomu nema vyhybat, len neni dobre skombinovat jeden den vsetko - napriklad ked zje dve veci z toho vobec nic sa nedeje, ak vsetky tak ma ekzem. Ale zalezi urcite ake silne tie alergie vysli