uz druhý krát sa mi stalo, že ma po Marlenke strasne zacalo pálit v hrdle a ustach.
mate niekto podobny problem?
pozerala som zlozenie, nic take tam nie je, co by mi mohlo vadit (niekedy mi to robia umele sladidla, ale v nej nie su)
Mne v poslednej pocit spaleneho jazyka vedia zanechat vlasske orechy. Tiez uz asi alergia.
Najpravdepodobnejšie budú orechy a reakcia na nich, to zvyknem mať aj ja.
Ale napr moja mama nemôže kvôli medu, ona musí mať špeciálny, takže Marlenku len domácu z jej špeciálneho (nejaký bezpeľový či čo to je).
mna to pali kvoli tomu ze je to hrozne presladene
orechy neviem, bezne s nimi nemam problem, jedavam ich bez reakcie.
tak mozno naozaj to ze je tak velmi sladká, ale prekvapilo ma to.
Orechy,
Niektoré marlenky sú brutalne sladké, aj mne štípe, keď jem niečo veľmi sladké , ani milku neznášam
mne toto robí žltý melon .Mám to odsledované.Vždy po pár hod ma začne páliť v krku akoby ma hrdlo bolelo..červený mi to nerobí.Asi je to tá extra sladkosť v ňom
Ja nemôžem nič orechove a predtým ked som to nevedela a jedla marlenku mala som take iste čo ty popisuješ.Takže môžeš byť alergicka na orechy.
Moj stryko to mal tiez, bola to alergia na med,on raz vypil medovinu,vtedy to mal prvy raz,neskor sa to vyvinulo na vsetko s obsahom medu,nikdy v zivote to dovtedy nemal.
orechy mozu stipat aj ludi, co nemaju alergiu, zalezi od sposobu upravy. ak sa spoja veru s mnozstvom cukru, moze to byt celkom sila.
Dakujem vam vsetkym za super odpovede, vidim teda ze asi nic nezvycajné
Pravdepodobne si alergicka na zlozku v nej. Orechy?