Ahojte,poraďte niečo sladké pre ľudí s Alergiou na kravsku bielkovinu😃🤣 ide ma roztrhať,zistila som to,minulý týždeň len že mám alergiu🫣
Ďakujem
Vegan veci
Napr. donuty z Donuterie maju aj veganske - 4 druhy. Ja mam este alergiu na soju, tak to mam o to tazsie, ale tri druhy mozem - lesne ovocie, malinovu a jahodovu.
Inak je to velmi tazke najst nieco, kde nie je bkm. Plus soja - no koniec. Ja som na Haribo cukrikoch (ale pozor na tie s tym bielim volacim, tam uz je mlieko).
Horka cokolada, Siesta horka bola tusim tiez bez mlieka. Piskoty. jahodova mrazena dren. Cukriky.
Grilážky. Kokosové pusinky. Jablčník. Ovocná dreň, sorbet, bublanina z piškótového cesta...
@1ryba Grilazky? Bez mlieka? Mas recept, prosim?
@katarinaba musím od svokry vypýtať. Ja ich nerobím.
V Kauflande kupujem aj vegan ,,mliečnu" čokoládu a je dobra
@1ryba dakujem.
manner susienky, esicka, koka, oreo, myslim ze aj lotus, banan v cokoláde, sorbety, lidl ma aj nanuky bez mlieka,aj billa, niektore susienky v horkej cokoláde, proste vela trpezlivosti pri citani zlozenia, viac ma v rýchlosti nenapadlo
@valilienka2 tie nanuky ma zaujímajú, môžem poprosiť nejaké názvy?
@anickafer nie lidl, ale napr. v Tescu maju Magnum vegan
@anickafer magnum vegan mali aj v lidli teraz, tie space by mali byt bez mlieka a tie vpravo vegan, aj jahodovu dren v tom malom baleni tam maju
@anickafer tie jedny su z kauflandu
Ďakujem. Kaufland a Tesco máme ďaleko. Preto som chcela Billy aLidl.
@anickafer v bile maju male vegan magnum a este jedny,idem pohladat fotku,myslim ze by to malo byť ono 😉
@patrissaa tak držím palce a prajem pevné nervy. Ale dá sa s tým žiť. Dajú sa sladkosti kúpiť aj v drogériách DM, Teta... A v rôznych reťazcoch. Treba sledovať zloženie. Oreo, Lotus sušienky, rôzne tyčinky čokoládové... Môj syn má ešte aj alergiu na pšenicu a vajce, takže to máme horšie o trošku...