Môžem mať alergiu na vianočný stromček?

katwenka
27. dec 2020

Ahojte, mam taky nezvyčajný problém.... Trapi ma nádcha a hlavne mi začalo pískať na prieduskach ako pri astme...
Samozrejme som si myslela ze mam chrípku, ale nekaslem, nemám teplotu ani ma nebolia kĺby.... Iba ten chrapot na prieduskach a vodnatý výtok z nosa...
Tak ma napadlo ci mi nemôže vadiť živý stromček co mame doma, spím v miestnosti kde je postavený...
Stretli ste sa s tým už niekto???
Ďakujem krasne...

leuchtturm
27. dec 2020

ako reaguju tvoje dychacie cesty, ked obmedzis kontakt s vianocnym stromcekom?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katwenka
autor
27. dec 2020

@katwenka vonka som v pohode.... Ale myslela som ze je to len čerstvým vzduchom že mi je lepšie....

katwenka
autor
27. dec 2020

@katwenka vlastne aj počas dňa mi je celkom fajn ale večer je to katastrofa aj ráno.... Hlavne ma všetko v nose aj v hrdle svrbí.... Preto mi je to čudné, že to nie je taká chrípková nádcha...

katwenka
autor
27. dec 2020

@taskataska zápal ma napadol ako prvý, ale to by bol čudný zápal bez príznakov okrem toho pískania....

ukulela
27. dec 2020

@katwenka nemáš tam prekúrené? Alebo laringitida? Keď ti je na vzduchu lepšie. Moje decká takto mavali laringiticke záchvaty v noci vždy. Museli sme kúpiť zvlhčovače. To by si mávala aj v ihlicnatom lese. A teda alergia zvykne bývať na peľ. Nie na ihlice...

mondolina
27. dec 2020

@katwenka nemáš doma antihistaminiká, že by si vyskúšala?

katwenka
autor
27. dec 2020

@mondolina áno, práve idem dáky zodac vyhrabať...

katwenka
autor
27. dec 2020

@ukulela no už som googlila čosi také, a vlastne to nie je ani alergia na ihličie ako nato, čo sa drží v tom ihlici....

ukulela
27. dec 2020

@katwenka skôr potom asi plesne. Ak si alergik, tak to môže byť problém. Ale to by si už asi vedela. Len to pískanie na prieduskach môže byt aj niečo iné.

benit
27. dec 2020

@katwenka aj my sme postavili strom a dcera zacala kychat a mat sople. Dava si lieky na alergiu. 😊 syn sa rozhodoval, ze coho sa zbavime.🤣🤣🙈

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
28. dec 2020

@katwenka moze byt, ze ti nie je dobre zo stromceka. Ja mam astmu a chochp. Pred 2r sme mali zivy stromcek ( 2 dni vydrzal u nas 🙂 ) - myslela som, ze umriem. Po 2 dnoch sme dali umely a mne sa neskutocne ulavilo.