Ahojte vraj v súkromných labakoch je ti blbosť niekto mi vravel už si nepamätám prečo, smiem ísť s týmto za imunoalergologom? Bude ochotný mi niečo také urobiť?
v tom sukromnom labaku ti urobia presne take iste testy ako od dr s rozdielom ze ta to nebude stat nic u dr. Ale, je to blbost, hovoril to alergolog v podcaste "doktor ma filipa" - v podstate hovoril v zmysle, ze ono intolerancia nie je alergia, a ze niekedy je to o davke, napr kusok niecoho mozem ale ak zjem viac, uz mi bude zle, ze lepsie je si pisat debilnicek co som zjedol, za akych podmienok a ako mi potom bolo.Lebo ze na intoleranciu vplyva aj to ze ta muž nase*ie.
Ja som bola pred mesiacom u alergoimunologa. Mala som zo sebou aj dva roky stare testy zo sukromneho laboratoria. Ale nejak mi to nesedelo, citila som to inac. A on mi povedal, ze tie testy su marketing a vysledky nie su pouzitelne. Vraj oni meraju ine hodnoty, ake on potrebuje a nie su presne. Aj mi to vysvetlil. Cize 600 e som hodila do kosa. Spravil mi nove prick testy na potravinove alergie. Spravil mi dychove testy na SIBO, laktozovu a fruktozovu intoleranciu a z krvi na histaminovu. A po mesiaci musim povedat, ze sa trafil. Hladajt alergoimunologa, ktory vie spravit dychove testy na intolerancie. Ak chcet mozem vam do spravy poslat lekara kde som bola ja. Ma velmi pekne popisane intolerancie a ako sa to da odhalit.
@monika4487 ja poprosim o kontakt. Lebo dostat sa k alergoimunologovi je umenie, cakacky atd a ked sukromny bez dlheho cakania, tak tiez si to clocek cvaka
Zdravím,
prečítajte si na nete info o " Syndrom priepustného čreva "
spôsobuje potravinové intolerancie, ekzémy ......
Určite skus imunológa. Tiež môžem odporučiť skôr doktora ako súkromné testy. Ja som s intoleranciami mala trochu iný problém a ten sa objavoval hlavne počas menštruácie. A riešila som za 9 rokov všetko pravidelne, od gynekológie cez histologiu , endokrinológiu po gastroenterológiu cez zisťovanie aj na syndrom priepustneho čreva a všetko bolo v poriadku. Až na internom oddelení kde už zvracanie počas menzesu sa mi nedalo zastaviť poradil lekár na testy na intoleranciu a riešila som u imunológia. A vyšlo pozitívne na bezlaktózovú intoleranciu. A odkedy som do toho aplikovala túto diétu tak sa teraz teším už pol rok menzesu bez zvracania.
@monika4487 dobrý deň, mám záujem o meno lekára. Dakujem
@beurre KE. Imunocare.sk
@atomiclena budem rada ....mne imunologii nejaký zaklad spravili a je mi divne platit 400eur ked som dlhodobo alergik plus uz aj na potraviny 🙈a lekarka nic nerobi naposledy ze nevie ako mi pomôcť 🙈🤣