Žienky (muži), ktorí užívate tento liek,neviete mi poradiť kde by som ho kúpila lacnejšie? Ďakujem za odpoveď ☺
@veriine nie je to len placebo! Odkedy ho uzivam,nemam.take problemy,ako som mala.. ake nie je to liek,to je pravda,beru ho len ako vyzivovy doplnok.
@katka435 ja ,ked som sa pytala,ci je aj nieco ine,dokina i v lekarni mi povedali,ze nie. Ja kupujem vacsie balenie,vyjde lacnejsie ako tie male.. ale davam si to len raz denne a bud teda dieta alebo kaslem.na to,hoci nasldky na seba nedaju dlho cakat.
@veriine nie je to placebo. Je to enzym
@katren vraj je mozne prechodne zlepsit stav.. kedze vznika casto ako dosledok vypatia,stresov..ze su ludia,ktori maju obdobie zlepsenia a obdobia zhorsenia.. ja som.zvazovala.popatrat,ci nie su nanto nejake silice..s tymi mam dobre skusenosti pri inych ochoreniach..ale este som.nehladala.
@katren ospravedlnujem sa, nejako sa mi to tu pomotalo. Daosin nie je liek ani liecivo, a uz ani enzym 🙂 to som tym chcela povedat, narozdiel od Nalcromu (to je humanny liek, teda je to liecivo). A ten pomoct urcite moze. Takto som to chcela upresnit ;) a cenovo to dalej ani rozvyjat teda nejdem -100kps za doplatok cca 3€ narozdiel od doplnku/lentiliek Daosin je na hony vzdialene.
Hit je vzdy z niecoho, takze treba odstranit pricinu, co hit sposobuje, dovtedy ako barlicku napr. Nalcrom je dobre uzit (pripadne nejake antihistaminika) 🙂
@katka435
Daosin obsahuje extrakt z bravčovej bielkoviny s prírodnou zložkou diaminooxidáza, ktorý rozkladá histamín v tele. Znamená to, že užívanie prípravku Daosin nahrádza slabú aktivitu enzýmu zodpovedného za štiepenie histamínu. Mne Daosin pomohol a už nemám histamínovú intoleranciu.
@veriine Čo je Nalcrom a na čo sa používa
Liečivo v lieku Nalcrom je kromoglykan sodný, ktorý pôsobí priamo na prejavy potravinovej alergie.Okrem symptomatickej liečby (liečby s príznakmi ochorenia) sa môže použiť aj na prevenciu. Poskytuje cennú ochranu v prípade možného vystavenia sa riziku potravy vyvolávajúcej alergiu. Takže Nalcrom a Daosin nie je to isté. Daosin je len na štiepenie histamínu v tele.
@3009 Veľká vďaka za objasnenie. Nemám žiadnu alergiu na potraviny ale mám tu histaminovu intoleranciu a Daosin mi veľmi pomáha, keďže u mňa je praktický nemožné, aby som striktne dodržiavala diétu... pozerala som na pilulka.sk, len som chcela vedieť, či náhodou sa niekde nedá kúpiť ešte o čosi lacnejšie.
@siska53 nie pred každým jedlom len pred niektorými jedlami a hlavne prihrievanými, lebo tam je strašne veľa histamínu. Brala som to asi vyše roka - roka a pol. Vyhýbala som sa niektorým jedlám - rajčinám, atď... podľa tých tabuliek, ktoré si asi dostala ak si bola u lekára. Tie tabuľky sú bežne dostupné aj na internete.
ja mám odsledované, že pokiaľ som v strese a vypätí, hit sa mi zhoršuje, pokiaľ som v pohode, tak mi je fajn, ale tak isto mi ho zhoršujú okrem nevhodných potravín aj lieky, napr, ak som chorá a užívam antibiotiká, dokonca aj lieky tlmiace bolesť atď... takže zase som len nervózna z bolesti a zase sa mi zhorší hit...tak dookola...😕
@meteorka Ja mám problém s migrénou, spôsobuje mi ju stres a zmena počasia...Alergologicka mi zistila HIT, odporučila mi Daosin ale neverila som tomu, že no určite strava mi spôsobuje migrény. Ale predsa som ho vyskúšala a naozaj mi pomohol, celkovo som sa cítila lepšie a migréna zmizla. No len tá cena...
@katka435 pre mna je lepsi Nalcrom, je na predpis a nevyjde tolko co Daosin 😉