Kde kúpiť lacnejší Daosin

katka435
3. okt 2018

Žienky (muži), ktorí užívate tento liek,neviete mi poradiť kde by som ho kúpila lacnejšie? Ďakujem za odpoveď ☺

katren
3. okt 2018

@katka435 pre mna je lepsi Nalcrom, je na predpis a nevyjde tolko co Daosin 😉

katka435
autor
3. okt 2018

@katren A používaš ho na histaminovu intoleranciu? Nepočula som ešte o ňom, preto sa pýtam ☺

veriine
3. okt 2018

@katka435 nikde :D
a PS: nie je to liek, ale doplnok a este funguje len ako placebo ;) takze cena dolu nepojde nikdy, uz len hore, ked su tolki ludia ochotni si za taku cenu kupovat lentilky 😇

siska53
3. okt 2018

@veriine nie je to len placebo! Odkedy ho uzivam,nemam.take problemy,ako som mala.. ake nie je to liek,to je pravda,beru ho len ako vyzivovy doplnok.
@katka435 ja ,ked som sa pytala,ci je aj nieco ine,dokina i v lekarni mi povedali,ze nie. Ja kupujem vacsie balenie,vyjde lacnejsie ako tie male.. ale davam si to len raz denne a bud teda dieta alebo kaslem.na to,hoci nasldky na seba nedaju dlho cakat.

maryskas
3. okt 2018

@katka435 skus cez internet drmax.sk a vyzdvihnutie je zadarmo v lekarni

meteorka
3. okt 2018

@katka435 ahoj kde kupuješ nalcrom? počula som, že je momentálne výpadok, resp. sa prestal vyrábať...

katren
3. okt 2018

@katka435 ano 😉

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katren
3. okt 2018

@veriine mas HIT? A pouzivala si Daosin?

veriine
3. okt 2018

@katren ano a uz mam aj po hitke a ziadny daosin ma z toho nedostal teda 😅 hit je enzymaticka porucha a nie choroba 😎

stanulienkat
3. okt 2018

@veriine nie je to placebo. Je to enzym

katren
3. okt 2018

@veriine hej? Ale ved z HIT sa neda vyliecit 😉

katren
3. okt 2018

@veriine a Daosin ta z toho ani dostat nema...skus si o nom trosku pocitat 😉

veriine
3. okt 2018

@katren :D :D jj alebo ty o hitke a o tom, co daosin obsahuje ;) a potom mozeme rozvinut debatu 🙂

veriine
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katren
3. okt 2018

@veriine ja zas nikde nepisem, ze uzivam Daosin 😉 pisem ze mne pomaha viac Nalcrom, len je na predpis 🙂

siska53
3. okt 2018

@katren vraj je mozne prechodne zlepsit stav.. kedze vznika casto ako dosledok vypatia,stresov..ze su ludia,ktori maju obdobie zlepsenia a obdobia zhorsenia.. ja som.zvazovala.popatrat,ci nie su nanto nejake silice..s tymi mam dobre skusenosti pri inych ochoreniach..ale este som.nehladala.

veriine
3. okt 2018

@katren ospravedlnujem sa, nejako sa mi to tu pomotalo. Daosin nie je liek ani liecivo, a uz ani enzym 🙂 to som tym chcela povedat, narozdiel od Nalcromu (to je humanny liek, teda je to liecivo). A ten pomoct urcite moze. Takto som to chcela upresnit ;) a cenovo to dalej ani rozvyjat teda nejdem -100kps za doplatok cca 3€ narozdiel od doplnku/lentiliek Daosin je na hony vzdialene.
Hit je vzdy z niecoho, takze treba odstranit pricinu, co hit sposobuje, dovtedy ako barlicku napr. Nalcrom je dobre uzit (pripadne nejake antihistaminika) 🙂

katren
3. okt 2018

@siska53
@veriine ja som zistila co mozem a co nie...neriesim Nalcrom pokial ho netreba /restiky, dovolenka a pod/ alebo pokym si doma nauvarim to, co mi robi problem...ako dnes thajska kari polievka...bez Nalcromu by som nejedla, ale to len fakt vynimocne robievam, ked uz mam riadny deficit....

siska53
3. okt 2018

@katren aj a viem,co mi nerobi dobre..a to je to,co najviac milujem.. ale snazila som sa to obmedzit a co najviac vynechat. Ale uplne drzat tu dietu nedokazem.. chodim do prace a stravivat sa podla toho,tak by som.mala asi len 30kil zachvilu..

3009
3. okt 2018

@katka435
Daosin obsahuje extrakt z bravčovej bielkoviny s prírodnou zložkou diaminooxidáza, ktorý rozkladá histamín v tele. Znamená to, že užívanie prípravku Daosin nahrádza slabú aktivitu enzýmu zodpovedného za štiepenie histamínu. Mne Daosin pomohol a už nemám histamínovú intoleranciu.

3009
3. okt 2018

@katka435 Daosin 60 na Pilulke.sk 40 eur.

3009
3. okt 2018

@veriine ‌ Čo je Nalcrom a na čo sa používa
Liečivo v lieku Nalcrom je kromoglykan sodný, ktorý pôsobí priamo na prejavy potravinovej alergie.Okrem symptomatickej liečby (liečby s príznakmi ochorenia) sa môže použiť aj na prevenciu. Poskytuje cennú ochranu v prípade možného vystavenia sa riziku potravy vyvolávajúcej alergiu. Takže Nalcrom a Daosin nie je to isté. Daosin je len na štiepenie histamínu v tele.

katka435
autor
3. okt 2018

@3009 Veľká vďaka za objasnenie. Nemám žiadnu alergiu na potraviny ale mám tu histaminovu intoleranciu a Daosin mi veľmi pomáha, keďže u mňa je praktický nemožné, aby som striktne dodržiavala diétu... pozerala som na pilulka.sk, len som chcela vedieť, či náhodou sa niekde nedá kúpiť ešte o čosi lacnejšie.

siska53
3. okt 2018

@3009 a kolkokrat si ho brala..vzdy pred kazdym.jedlom? Ako dlho?

3009
3. okt 2018

@siska53 nie pred každým jedlom len pred niektorými jedlami a hlavne prihrievanými, lebo tam je strašne veľa histamínu. Brala som to asi vyše roka - roka a pol. Vyhýbala som sa niektorým jedlám - rajčinám, atď... podľa tých tabuliek, ktoré si asi dostala ak si bola u lekára. Tie tabuľky sú bežne dostupné aj na internete.

katka435
autor
3. okt 2018

@3009 A nevieš ako to funguje, ak sa vyliečim môže sa mi to opäť vrátiť-teda do konca života si musím dávať pozor na stravu?

3009
3. okt 2018

@katka435 ja si už teraz vôbec nedávam pozor. Tak určite sa to vrátiť môže ako každá iná choroba.

meteorka
4. okt 2018

ja mám odsledované, že pokiaľ som v strese a vypätí, hit sa mi zhoršuje, pokiaľ som v pohode, tak mi je fajn, ale tak isto mi ho zhoršujú okrem nevhodných potravín aj lieky, napr, ak som chorá a užívam antibiotiká, dokonca aj lieky tlmiace bolesť atď... takže zase som len nervózna z bolesti a zase sa mi zhorší hit...tak dookola...😕

katka435
autor
4. okt 2018

@meteorka Ja mám problém s migrénou, spôsobuje mi ju stres a zmena počasia...Alergologicka mi zistila HIT, odporučila mi Daosin ale neverila som tomu, že no určite strava mi spôsobuje migrény. Ale predsa som ho vyskúšala a naozaj mi pomohol, celkovo som sa cítila lepšie a migréna zmizla. No len tá cena...