Dobrý deň, vie niekto v ktorom obchodnom reťazci sa dá zohnať kešu mlieko?
@rebeka177 vsade. Pozri si znacku ALPRO. Ak chces, tak kesu mlieko je super lahke na pripravu doma. https://downshiftology.com/how-to-make-cashew-m... robila som ho podla nej a bolo super 🙂
@kittykat22 alpro je humus
@makova333 dieta musi prijimat vapnik - a take mnozstvo ake ho obsahuju mlieko je level akym sa nemju sancu vyrovnat rastlinne produkty. Je dolezite to riesit. Ja si myslim, ze nase deti ktore su stravovane bezmliecne budu mat neskor zdrav. problemy ako je osteoporoza ap. Je treba aby aspon brali kalciove doplnky - nejaku kuru.
@kittykat22 mlieko obsahuje malo vapnika, vapnik ziskas viac z inych veci ako mlieka. Ludia s ABKM nemaju na vyber, proste to mlieko nemozu. Ja napriklad nejem nic mliecne lebo mam ABKM a vapnik mi vobec nechyba (potvrdene laboratorne kedze som pravidelne kontrolovana lekarkou). Fazula, mak, soja, ryby, vajcia, mandle... obsahuju viac vapnika ako mlieko a mliecne vyrobky. Staci pestra strava a mlieko nepotrebujes k zivotu. A to ja syry a jogurty mam velmi rada, ale nemozem ich.
@rebeka177 ja som videla v Terne. Preco prave kesu?