Ahojte viem ze tu som není u doktorky ale predsa má zaujíma co myslite. Trvá to už asi mesiac. Nie vždy ale hlavne keď zjem zemiaky, ryžu a pečivo je mi strašne zle od žalúdka. Občas až na hrudi ma tlači. Vždy si idem zmerať tlak je dobrý. Myslite ze to môže byť alergia? Samozrejme pôjdem k MUDr. Len nejak to nestíham mam 3 malé deti a výhovorky 😉
Aj reflux
@kvetinka75 reflux u dospelých? To som ešte nepočula ci pána. Ale ja nezvraciam
@lauriema skus dovtedy vysadiť to pecivo
@m_o_n_c_a_k áno skúsim
takéto stavy mal mm ale nie pri ryži...napr. pri koláčoch alebo niečom z múky...nakoniec skončil na gastre a už zopár rokov berie lieky - podľa lekára celoživotne. Akonáhle nezoberie dlhšiu dobu tabl., stav sa mu zhorší. Berie lieky s účinnou látkou omeprazol...
Moja malá dcérka má alergiu na zemiaky - potvrdená z krvy
Takže naozaj to môže byť aj tym.
( I ked, ona mala skôr z nich ekzémy)
@deti95060810 no aj ja to mam pri koláč och, chlebe
@lauriema to nemusis,ne bol zisteny a prejavuje sa inak ako u deti
Prekysleny žalúdok. Vždy sa to objaví, keď prijmes vysokosacharidove jedlo. Skús aspoň týždeň čo najviac vylúčiť sacharidy a uvidíš či príde zmena
Fúha môže to byť alergia. Ale zas môžeš mať aj nejaké problémy so žalúdkom. Viem že je to ťažko ale mala by si ísť k dr. Kým pôjdeš kúp si nejaký čaj na žalúdok ;)
Môže to byť alergia kľudne, možno aj zanedbaná, že ti na ňu neprišli lebo si mala mierne príznaky iba a teraz sa ti to zhoršilo, treba ísť čo najskôr