Ahojte kamaráti idem za vami z otázkami chcem sa opýtať kto má z histaminu silne úzkosti? Komu to celkovo robí nepokoj úzkosti panické ataky ? Nehovorím že nemám z toho rôzne neurologické problémy ale hlavne má hnevajú tie úzkosti. A plus väčšinou mi začnú po vitamínoch ktoré užívam/ magnezium, probiotiká (hisbiotix), vitamín b komplex, a céčko zo zinkom.nechcem jesť neurol ani nič podobne viete daco poradiť ?
@kacena4 Kúpil som si knihu o hit a tam je o tých vitamínoch napísané že je najlepšie dopĺňať pre odbúravanie histaminu ale posledné dni má dosť točí neviem prečo ho mám zrazu tak veľa toho histaminu slabé telo mám veľa vzduchu v vrevach závraty a aj tie úzkosti má držia . A béčko céčko som si len včera kúpil v lekárni do vtedy som užíval len magnezium a probiotiká
Preto to vsetko užívam aby som už konečne mal pokoj ale aj tak nič
A keď mám príznaky tak si hodím hist app aj bez jedla
A ako vies, ze to mas z histaminu? Ja mam tiez HIT a aj uzkosti a paniky, ale tie z histaminu nie su. Ostatne priznaky HIT mi totiz vymyzli po nasadeni diety, ale tieto stavy nie. Nebrat Neurol je za mna dobre rozhodnutie, ale mozno by nebolo od veci skusit antidepresiva. Mne teda nepomahaju ani tie, ale vela ludom ano. Mne pomaha jedine upokojovat nervovy system.
a na co jes tolko tabletiek s vitaminmi? vsak to musi zatazovat zaludok nahrad ich co najviac prirodzenymi potravinami kde je distatok vitamínu