Ahojte vy co trpite touto alergiou ake mate priznaky ? Co zo stravy vam najviac vadi ? Ma niekto HIT a nema crevne tazkosti? Ide o to ze uz roky patram po pricine mojich tazkosti , najviac ma trapi to ze ma v noci dusi... vyrazky mam na chrbte, hrudniku aj na licach a krku( nikdy som problem nemala ani v puberte s vyrazkami) , kedze mam vsetky vysetrenia ok srdce, pluca, proste vsetko tak minule som natrafila na jeden clanok pani s HIT opisovala presne moje tazkosti a tak myslim ci to nemoze byt moj pripad, fakt sa trapim uz roky s tym nocnym dusenim odbiju ma s tym ze psychika, v poslednej dobe sa dusim kazdu noc, ono je to take chvilkove iba sa zobudim na neprijemny pocit potom to prejde ale je to fest hnusne, v pondelok idem na krv aby sa zistilo ci ide o HIT, mne sa tak ulavi ak to bude ono mozno to znie hlupo ale ja som uz fakt zufala za tie roky patrania ...trapi ma to uz cca 10 rokov posledne 3 intenzivnejsie,
Dakujem za vsetky odpovede
nemoze byt
Viete mi niekto poradiť, kde sa dá v Bratislave objednať jedlo, ak mám HIT. Alebo, kde sa dá ísť najesť, ak som v škole. Ďakujem za odpovede.
Ahoj HIT mam už roky, ak totálne kašlem ja stravu mne sa to dosť ukazuje na psychike , príznaky ako búšenie srdca občas sťažené dýchanie , tazoba na žalúdku , cítim sa opito ale hlavne cítim ze mi to udiera na psychiku som dosť podráždená , nie nadarmo sa hovorí ze sme to čo jeme 🙂 ak chceš kľudne mi nápis