Dobrý deň,
prišiel som si k Vám po radu. Už asi pol roka mám histamínovú intoleranciu. Máte nejaké prírodné recepty, ktoré Vám pomáhajú. Niekde som čítal o vitamíne C, ale ten mi moc nepomáha.
@monkabohdalova ahoj môžem sa spýtať kde ta bolelo črevo? Ja som mala histamin hraničný ale neskutočne ma nafukuje a boli vpravo ako je slepák, vyšetrenia ok, tak asi budem musieť tiež začať s diétou aj keď ma to vôbec neláka 🙆♀️🙈
@kiki23 mňa vľavo dole, dlho som nevedela či to je vaječník alebo čo ,..ale nakoniec črevo
@monkabohdalova aj ja som si dlho myslela ze vajecnik. Ale už ma bolieva aj pod rebrami v tých záhyboch takže budu to čreva
@monkabohdalova prosím a máš potvrdené te bolesť v ľavo dole je z histaminu? Mám tiež tie bolesti čreva v tom mieste keď predtým pojem čoby som očividne nemala(no nikdy neviem čo mi uškodí). Hlavne ráno pred stolicou , máš to tiež tak?
@saska00 ano určite to mávam z histaminu. Lebo keď dodržiavam stravu, tak to nepociťujem a akonáhle porušim stravu tak sa tie bolesti opäť ukážu.. mňa skôr vie niekedy bolieť brucho po stolici, ale pred ani nie
Perilla krovitá tinktúra je výborná na histamín ak by ste chceli siahnuť po bylinkách. Nám bylinkarka odprúčala na črevo ešte tinkturu Slez, nechtík, rakytnik, divozel. Priepustné črevo by sa malo dať doporiadku. Z lekarne samozrejme probiotiká ale treba si naštudovať ktoré sú vhodné. A diéta samozrejme. Veľa zdravia všetkým 🍀❤️
@igid26 ja som začala s histaminovou bojovať takto pred rokom, keď už som mala naozaj neskutočné bolesti čreva v jednom mieste .. pomohlo mi riadiť sa švajčiarskym zoznamom potravín, a pred jedlom som 3krát za deň dávala Histapp, .. teraz si tabletku dávam len raz pred hlavným jedlom,. a už sem tam môžem papať aj to čo by som nemala ..ale to naozaj len v malej miere, lebo hneď potom cítim výkyv , takže to je beh na dlhé trate :/ a samozrejme si dávam probiotiká