Prosim skuste mi poradit. Asi tyzden dozadu, najskor pri prsniku jeden fliacik, nezvacsuje sa, ale ani nemizne. Praveze fliacikov pribuda v okoli krku, brucha, chrbta. Vystupene cervene,suchsie flaky,svrbia.
Mam sice HIT no nikdy dovtedy takuto reakciy som.nemala z nicoho a nic nove som nejedla.
Prosim poradte co na to. Davam si fenistil kvapky 2x40kv. a 1x denne potiaram.fenistil gelom. No nemizne
Mám HIT a jedine diéta a antihistaminikum od lekárky mi zaberá. Raz som mala takto vysiate celé bruchu, ale aj viem z čoho.
@viktorka124
@acrobaleno
@tomyhardy dakujem vam za pomoc i rady. Vysyp mi pokracoval, brutalne svrbelo, stipalo, nic nwpomahalo..objednala som sa na kožne a verikrt ze mam: Pityriasis rosea gilbert. Dali mi nejake zarobene mliecko na potieranie a zodac. Vysyp meni farbu i tvar, i pluzgiere a flaky sa mi robia, svrbi menej no stale. Je to na nervy.. No vraj len vydrzat cca 6tyzdnov 😟
@janulkaa82 Drž sa, nech sa ti to čím skôr zlepší!
@viktorka124 ďakujem..i tebe veeela zdravicka zelam 💛
@janulkaa82 ďakujem ♥️
Ja mám na tieto výsevy beloderm na predpis a zodac na predpis . Po pár hodinách zmizne. Ale ja teda nemám HIT, ale chronickú žihľavku ktorú spôsobuje hromadenie vlastného histamínu v tele.