Čo si mám dať na takýto výsyp? Mám HIT

janulkaa82
6. sep 2021

Prosim skuste mi poradit. Asi tyzden dozadu, najskor pri prsniku jeden fliacik, nezvacsuje sa, ale ani nemizne. Praveze fliacikov pribuda v okoli krku, brucha, chrbta. Vystupene cervene,suchsie flaky,svrbia.
Mam sice HIT no nikdy dovtedy takuto reakciy som.nemala z nicoho a nic nove som nejedla.
Prosim poradte co na to. Davam si fenistil kvapky 2x40kv. a 1x denne potiaram.fenistil gelom. No nemizne

viktorka124
23. sep 2021

Ja mám na tieto výsevy beloderm na predpis a zodac na predpis . Po pár hodinách zmizne. Ale ja teda nemám HIT, ale chronickú žihľavku ktorú spôsobuje hromadenie vlastného histamínu v tele.

acrobaleno
23. sep 2021

Mám HIT a jedine diéta a antihistaminikum od lekárky mi zaberá. Raz som mala takto vysiate celé bruchu, ale aj viem z čoho.

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulkaa82
autor
25. sep 2021

@viktorka124
@acrobaleno
@tomyhardy dakujem vam za pomoc i rady. Vysyp mi pokracoval, brutalne svrbelo, stipalo, nic nwpomahalo..objednala som sa na kožne a verikrt ze mam: Pityriasis rosea gilbert. Dali mi nejake zarobene mliecko na potieranie a zodac. Vysyp meni farbu i tvar, i pluzgiere a flaky sa mi robia, svrbi menej no stale. Je to na nervy.. No vraj len vydrzat cca 6tyzdnov 😟

viktorka124
26. sep 2021

@janulkaa82 Drž sa, nech sa ti to čím skôr zlepší!

janulkaa82
autor
26. sep 2021

@viktorka124 ďakujem..i tebe veeela zdravicka zelam 💛

viktorka124
27. sep 2021

@janulkaa82 ďakujem ♥️